Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

The 4th Media » Foreign Minister Lavrov: Russian Agents CAPTURED in UKRAINE? SHOW THEM!

4

Ulkoministeri Lavrov: Venäjän Agents CAPTURED Ukrainassa? Näytä heille!

Post Kategoriat: Kanada
RT / neljäs Media Uutiset | sunnuntai, 27 huhtikuu 2014, 08:09 Peking


Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on hylättävä "kuin" vakavaan raportit Venäjän agentit kiinni Ukrainassa. Hän syytti Yhdysvaltain poliitikot vääristävät tosiasioita ja väärin tulkitsemaan Geneven sopimusta rauhoittamista.
Lavrov iski klo läntiset poliitikot taas puhuu nuorille diplomaateille foorumin Moskovassa.Ministeri syytti kollegojensa EU: n ja Yhdysvaltojen tehdä perusteettomia lausuntoja.
"Kerry on useaan kertaan viitannut, että Ukrainan tiedustelupalvelun kiinni Venäjän agentit", Lavrov sanoi.  "Niin, näyttää niitä ihmisiä, on niitä televisiosta. Kerry sanoo, että he eivät halua paljastaa tarjoajien henkilöllisyyttä niitä ihmisiä, jotka harjoittavat kaappaa. Tämä ei ole vakavaa. " 
Kun taas lännessä syyttää Venäjää ei sen jälkeen läpi Geneven sopimusta, Lavrov uskoo asenne johtuu virheellisestä tulkinnasta jännityksen laukaisemiseksi sopimusta.
"Edustajat Yhdysvaltain ulkoministeriö, Victoria Nuland erityisesti väittävät, että Genevessä sovimme" separatistien "jättäen käytössä olevien kiinteistöjen",  Lavrov sanoi.  "Tämä on valhe, tämä ei olisi voitu kirjoitettu, koska olimme edistäminen lähestymistapa, joka takaa samanaikaisuus prosessien ja yhtä vastuut puolin, kun se tulee luopuvansa laittomasti käytössä olevien kiinteistöjen ja hellyttävä laittomia ryhmiä. "
Lavrov sanoi, että Venäjä ei salli vääristää tekstin Geneven sopimuksen. Hän myös kyseenalaisti väitteitä John Kerry päivää aikaisemmin koskee Kiovan noudatetaan täysimääräisesti Geneven sopimusta. Kerry sanoi viranomaisten Ukrainan pääkaupunki oli  "poistamalla barrikadeille Maidan ja puhdistusta neliö."
"Sen sijaan, renkaat, ne ovat nyt perustamassa betonijalat siellä", Lavrov sanoi. "Kukaan ei tule selkeä paikka."
Lavrov valitti, että hänen länsimaiset ei ole luopumassa kieli iskulauseita, jopa one-on-one puhelinkeskusteluja.


"Jos luulet, että kun John Kerry, William Hague tai Laurent Fabius soittaa minulle, he puhuvat eri tavalla sellaisia ​​henkilökohtaisia ​​kontakteja ja sanoa jotain et tiedä heidän julkisissa puheissa, olette väärässä",  Lavrov sanoi lisäten, että hän oli vielä joten yrityksiä saada todellista rakentavaa vuoropuhelua virkamiesten hän mainitsi.
Kaikenlaisia ​​pakotteita Venäjää vastaan ​​ovat merkki läntisten valtioiden, joiden "eksynyt omaa peliään " , hän sanoi.
"West yleensä haluaa - ja koko juttu alkoi, että - kaapata Ukraina, jonka tarkoituksena on yksinomaan sen mukaan, geopoliittiset kunnianhimoa, eikä etujen Ukrainan kansaa."
Kun West tajusi se ei voinut saada sitä omalla tavallaan, se kasvoi turhautunut, Lavrov sanoi.Turhautuminen on paljastanut "kovaa työtä seuraamuksista Trackway."
RT

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

. Media »Ulkoministeri Lavrov: Venäjän Agents CAPTURED Ukrainassa? Näytä heille!

Ei kommentteja: