Sivut

perjantai 18. huhtikuuta 2014

USA ajaa Ukrainaan vapautta ja demokratiaa panssarivaunuilla - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

USA aTänään, 02:19

USA ajaa Ukrainaan vapautta ja demokratiaa panssarivaunuilla

Ukrainan uusi hallitus on käskenyt armeijaa hajottamaan mielenosoitukset Kaakkois-Ukrainassa. Nykyinen hallitus on hämmästyttävän epäitsenäinen, toimii vain USA:n ja EU:n sanelulla.

Hallitus käski joukot Itä-Ukrainaan heti CIA-johtaja John Brennanin vierailun jälkeen. Tuskin kyseessä on yhteensattuma. Asiaintuntijat uskovat, että Brennan toi Kiovaan Kaakkois-Ukrainan protestien tukahduttamissunnitelman. Valtaosa Kaakkois-Ukrainan asukkaista puhuu venäjää äidinkielenään. Mielenosoitukset alkoivat siellä maaliskuussa, kun vallankaappaajat kumosivat kielilain, joka virallisti venäjän kielen. Uusi hallitus ja USA kutsuu suuttuneita kaivosmiehiä, insinöörejä, lääkäreitä ja opettajia terroristeiksi ja separatisteiksi.
Erikoisjoukot, panssaroidut ajoneuvot ja ulkomaiset palkkasotilaat ovat saapuneet Kaakkois-Ukrainaan. Laukauksia on kuulunut ja ensimmäisiä uhrejä kuollut. Viktor Janukovichia julmuudesta syyttäneet vallankaappajat antoivat käskyn ampua tavallisia ukrainalaisia kohtaan. USA hyväksyy kiovan toimia.
USA:n ulkoministeriön turvallisuuspalvelun tiedottaja Jennifer Psaki sanoi, että Ukrainan uusi hallitus yrittää vain palauttaa rauhan Ukrainaan. Siellä oli aivan toisenlainen tilanne, sanoi Psaki kysyttäessä miksi USA vastusti väkivallan käyttämistä EU-mielisiä mielenosoittajia kohtaan, mutta tukee sotaoperaatiota Kaakkois-Ukrainassa.
Kun Nicaraguan diktaattori Anastasio Somoza Debayle aloitti sotaperaation omaa kansaansa vastaan, USA:n johto sanoi, että kyllä hän on paskiainen, mutta hän on meidän paskiaisemme. Ilmeisesti USA:n moraalissa ei tapahtunut kovin suuria muutoksia.
http://finnish.ruvr.ru/2014_04_18/USA-ajaa-Ukrainaan-vapautta-ja-demokratiaa-panssarivaunuilla-9004/jaa Ukrainaan vapautta ja demokratiaa panssarivaunuilla - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: