Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

4. Media »Mitä amerikkalaiset Velkaa" 2013 Venäjän puheenjohtajakauden "ja paavi

4. M

Mitä amerikkalaiset Velkaa "2013 Venäjän puheenjohtajakauden" ja paavi

Post Kategoriat: Kanada
Renee Parsons / neljäs Media Uutiset | maanantai, 07 huhtikuu 2014, 16:54 Peking


Presidentin Spin Machine oli iso vaihde aikana presidentti Obaman äskettäin Euroopan matka muistoksi 100 th  Anniversary maailmansodan ja vielä presidentti paljasti ehkä enemmän kuin presidentti on yleensä tapana paljastaa - paitsi presidentin ahdistusta olemisesta out-foxed koskevat Ukrainan - Venäjän tilanteen lisäksi, kun hän tulee "lame duck" vaihe hänen puheenjohtajakaudella, syvä kiinniotosta ominaan kelpuutukset edelleen liukua ja kuka hän voi linkittää aseiden  kanssa vetää hänet ulos kaivoksia.
Se oli matka täynnä ikimuistoisia kokouksia ja lainauksia ja muistetaan kerran, kun presidentti Obama tapasi  paavi Francis, joka tuo tasa-arvoinen kasvot konservatiivinen kirkko, ja kun presidentti antoi ehkä hänen kaikkein  käsittämätöntä puhetta koskaan, kun Brysselissä - täynnä imelä kuormattuna librettoja että haista törkeää valheita, liioiteltuja uhmakkuus ja pikkumainen ideologinen väärinkäsityksiä kuin jos USA on esikuva perustuslaillisen puhtauden ja malli kansainvälisen oikeuden.
Haastattelussa Alankomaissa Obama huolissaan ääneen, että Manhattan on nuked.    Nyt tämä on iso juttu, onko välitön huoli siitä, että valtamediassa ei seurata tai presidentin poistettu kohtaus. Joka tapauksessa, olla turvallisella puolella, Manhattan-ites on eksistentiaalinen oikeus välittömästi tiedustella evakuointisuunnitelmia.
Tässä yksi pätkä presidentin puhe osoitus siitä, miten presidentin mieli käsittelee näinä päivinä:
"Kyllä, me uskomme demokratiaan, jossa vaalit, jotka ovat vapaat ja rehelliset, ja tuomioistuinten riippumattomuutta ja oppositiopuolueiden, kansalaisyhteiskunnan ja sensuroimatonta tietoa, jotta ihmiset voivat tehdä omia valintoja."
Vuonna hämmästyttävä venyttää totuutta, joka on täsmälleen päinvastainen kuin mitä tapahtui (ja toistuu) Kiovassa suuressa määrin ansiosta Yhdysvaltojen ulkoministeriön väliintuloa ja tukea uusnatsien  liittyviä jengi roistot - roistot että vatkata Chief Ukrainan  valtion televisio asema (muun muassa) ja että presidentin rasittava  opposition  ja "vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit" Krimin katsotaan "perustuslain vastainen", koska hän ei ole samaa mieltä lopputuloksesta.
Se oli korkean profiilin puheen, joka on ansaitusti saanut paljon kritiikkiä, ei valtamedian, tietenkin, koska ne tukeutuvat mieluummin ilmainen " readouts "Valkoisesta talosta, joka ymmärrettävästi säästää toimittajat paljon aikaa ottaa analysoida tosiasiat.
Ja eikö olekin outoa, että Time-lehden, joka vain kuukautta aikaisemmin julisti paavi Francis nimellä " Man of the Year "on viime aikoina  arvostellut  paavin väliintuloa puolesta rauhan Syyriassa ja vaatii hänen toimiaan "epäonnistunut surkeasti".
Mutta mitä oikeastaan ​​huomioni oli sarja " näkyvästi jännitteiset "   presidentin kuvia, enemmän kuin vain toiveikas kampanjan valokuva ops, toteutettu tämän matkan,  yksi paavi Francis , toinen Italian uusin vaaleilla pääministeri  Matteo Renzi  , ja kolmas  kuningas Abdullah Saudi-Arabian, joka ilmestyi näkyvästi vähemmän vaikuttunut mitä presidentti totesi niin huvittavaa.
Yleensä puheenjohtaja esittelee itsensä rauhallisempaa tavalla, rauhallinen ja huolellinen, mies otettava vakavasti ja kuva presidentin malttia mutta jokainen näistä kuvista paljastavat jotain off-kilter ja lähes loopy noin presidentin valokuvauksellinen aiheuttaa.
Missä voisi odottaa tiettyjä vakavana tavatessaan paavi varten  ensimmäistä kertaa , kunnioittava ja konstailematon, sen sijaan siellä oli epämiellyttävä reuna presidentti näytetään hilpeä askel ja edeltää paavi ovesta, imartelevaa, että hän on "suuri ihailija" vilkkuu hänen iso, kaunis valkoinen hampaat keinotekoinen aiheuttaa ja virnisteli kuin goofball korvasta korvaan. 
Huolimatta hymiö-happy-face, näytti olevan hieman välinen kemia kaksi miestä maku kokouksen ollessa voittaja Heisman Trophy vierailulla paavi.
Vaikka olen joskus Obama-tarkkailija, kuka minä olen kommentoida taajuus presidentin hymyilee.Yksi ehdotus Mr. President - kannattaa leikata kahvia.
Kuten presidentti kuvaili kokouksen, hän ja paavi "oli laajaa keskustelua" ja että " se ei tarkoita samaa mieltä joka asiasta .... Hän haastaa meidät. Hän anoo meitä muistamaan, erityisesti köyhien, jotka kärsivät talouden päätöksiä teemme. "Katsotaan lukea rivien välistä tässä: Kun presidentti sanoo" se ei tarkoita olemme samaa mieltä kaikista kysymyksistä ", hyvä arvaus on, että Paavi osui arkaan kanssa herkkä loukkaantumaan Obama, joka ei tiedetä kannustaa toisistaan ​​poikkeava Valkoisen talon henkilökunnan.
Toisaalta, Vatikaanin lausunto antaa eri välähdyksen siitä, mitä paavi ja presidentti vietti lähes tunnin puhutaan:
 "Vaihdettiin näkemyksiä jotkut nykyiset kansainväliset teemat ja toivottiin, että konfliktialueilla, ei olisi kunnioitetaan humanitaarista ja kansainvälistä oikeutta ja neuvotteluratkaisuun ..."
Hyvä veto on, että "kansainvälinen teemojen sisältyy maailmantalouden ja tuloerot  ja että "konfliktialueilla" sisältyi Syyria ja Ukrainassa ja mikä tärkeintä, että paavi on oltava, jotenkin emme ehkä koskaan saa tietää, määritellyn "humanitaariset ja kansainvälisen oikeuden yhtä herkkiä aiheita presidentti, joka näkee itsensä lain yläpuolelle. Se on vielä parempi veto, että paavi lukea presidentin Brysselin puheen etukäteen, ja jos hän ei voi olla epäilystäkään siitä, että hän luki sitä mitä se oli - provosoiva, hillitty puhelu sotaan.
Valitettavasti emme voi otaksua, että paavi ei tartu Obama kaulus, mene nenä-to-nenä hänen kanssaan ja haastaa presidentin liukas sanan "empatian puute" osalta  ahdinkoon Detroit .
Mutta amerikkalaiselle yleisölle, kun jotkut katkera kokemus, näyttää vihdoin oppinut vilpillinen luonne vilpillinen poliitikkoja. Jos ei, USA, jonka toimialana olisi sodassa Syyriassa juuri nyt. Ja ketä meidän täytyy kiittää pidämme nuorten sotilaiden pois sotaa, mutta paavi Francis - ja Vladimir Putin.
Tietämättä useimmat amerikkalaisen yleisön, kiitos amerikkalainen media tylsyys, paavi Francis  lähetti kirjeen  5. syyskuuta Venäjän presidentti Vladimir Putin aivan kuten G20-huippukokouksessa oli kokouksessa Pietarissa pyynnön  puuttua asiaan ja lopettaa  verilöylyn Syyriassa nimenomaan vedoten "työtä ja 2013 Venäjän puheenjohtajakaudella."
Seuraavana päivänä G20, presidentti  Obama hylkäsi  Putinin alkusoitto huolimatta siitä, mitä oli ilmoittanut  Reuters  kuin "20 minuutin one-on-one puhua välillä Obama ja Putin sivussa" ja sen jälkeen "jännittynyt ryhmäkeskustelu" myöhemmin päivällä - ja te ihmettelette, miksi Putin on karkotettu G20-ryhmä.
26. marraskuuta, Putin  vieraili  paavi Vatikaanissa juurikaan ilmoituksen Länsi lehdistö jonka jälkeen virallisen annettiin julkilausuma, joka sanoi "erityistä huomiota kiinnitettiin harjoittamisesta rauhaa Lähi-itään ja vakava tilanne Syyriassa" ohjeellinen kenties yksinkertaisempi, aito kyky kommunikoida.
Kaikki tämä tekee henkilö ihme onko mitään Hallinto henkilökunta henkilö Valkoisessa talossa, ulkoministeriö, CIA tai muu liittovaltion osasto tekee tarvittavan kriittisen analyysin, joku Taustaselvityksen tiedotustilaisuus paperit presidentti joka uskoo omaan erehtymättömyyteen tai ovatko ne kaikki puolueen hakata jotka välittävät enemmän tulevaisuudesta Obama kuin maapallon tulevaisuuden?
Renee Parsons  oli työntekijä Yhdysvaltain edustajainhuoneen ja lobbaaja ydinenergian kysymyksiä Maan ystävät. vuonna 2005, hänet valittiin Durango kaupunginvaltuuston ja toiminut jäsen ja kaupunginjohtaja. Tällä hetkellä hän on jäsenenä Treasure Coast ACLU hallitus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »Mitä amerikkalaiset Velkaa" 2013 Venäjän puheenjohtajakauden "ja paavi

Ei kommentteja: