Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014


Miksi Venäjä myy "Golden Land" Alaskassa Yhdysvalloissa?

International Security ) - Tähän asti monet ihmiset edelleen sitä, että Yhdysvallat on varastettu Alaskan Venäjältä tai vain vuokrata tämän alueella ja jossain vaiheessa se ​​palaa. Kuitenkin se, että Venäjä myi Alaskan Yhdysvalloille 7200000 dollaria vuonna 1867.

Yhdistämisen jälkeen Venäjän Krimillä, monet ihmiset ihmettelevät, onko Venäjä toimii edelleen Alaska vai ei. Tällä hetkellä Valkoisen talon verkkosivuilla vetoomus pyydetään liittämistä osaksi Venäjän Alaskassa. Vetoomuksessa on yli 35000 väkevää allekirjoituksia.
Ja on paljon ihmisiä eivät ymmärrä on, miksi Venäjä myi Alaskan maa kultaa ja USA?Kertomuksen Venäjä Beyond Otsikot (RBTH) Venäjän antoi jakautuminen tapahtuman.
Alaska ennen myyntiä
In the 19th century, Venäjän Alaska on maailman kaupallinen keskus. Klo Novoarkhangelsk pääoma (nyt Sitka) Alaskassa, kaupankäynti tapahtuu pyörii kiinalaisten tavaroiden kuten kangas, teetä ja jopa kiviä, kohteita, joita tarvitaan amerikkalainen South ennen keksintö jääkaapissa. Täällä myös kehittää telakkateollisuuden ja monet tehtaat, sekä lukuisia kultakaivoksia. Siksi myyntiin tämän maan katsotaan olevan hullu juttu.
Alaska tainnutusta illalla huhtikuuta.
Alaska tainnutusta illalla huhtikuuta.
Kauppiaat ostaa Venäjälle vetää Alaska mursunhammasta (eräänlainen kallista norsunluuta syöksyhampaat) ja merisaukonnahkoina turkisten arvo paikalliset.
Kauppaa ohjataan Venäjän-Amerikan Company (RAC), Venäjän tutkimusmatkailija ja yrittäjä perusti 18-luvulla. Firm myös ohjata kaikki miinat ja mineraalit Alaska . Se voidaan allekirjoittaa kauppasopimuksia muiden maiden kanssa itsenäisesti, on oma lippu ja valuutta.
Tsar tämän yrityksen etuisuuksia. Kuitenkin hallitus ei kerätä veroja vain suuria, mutta myös omistaa enemmistön yhtiöstä - tsaari ja perheenjäsenet ovat osakkaina RAC.
Johtajuus tämän yrityksen on lahjakas kauppias Alexander Baranov.
Hän rakensi kouluja ja tehtaita, opettaa alkuasukkaat miten kasvi punajuuret ja perunat, rakennus linnoituksia ja telakoita, kaupan laajentamisesta merisaukonnahkoina. Hän rakastaa Alaska ei vain koska tämä paikka avulla voit ansaita enemmän rahaa, mutta myös todellista rakkautta.
Johdolla Baranov, RAC on valtavasti tuloja: yli 1000% voittoa. Kun Baranov eläkkeelle ja jättää tehtävänsä, upseereja Hagemeister joutui vaihtoon. Hagemeister on rekrytoinut lisää henkilökuntaa ja uutta osakkeenomistajaa armeijassa. Sijaan keskittyä toiminta-ja kehitysyhtiö, hän yritti anastaa kannattavaa liiketoimintaa, ja toimia, jotka ovat tuhonneet RAC.
Mammonansa
Uuden johdon tämän yrityksen itse valtavia palkkoja itselleen, tavallista johto henkilökunta voi ansaita jopa 1500 rupiaa vuodessa (vastaa palkkaa ministerit ja senaatin), vuonna kun pää yhtiön palkka on 150000 ruplaa. He ostavat turkiksia paikallinen väestö vain puoleen hintaan.Tämän seurauksena 20 vuotta, ihmiset täällä ovat tappaneet lähes kaikki merisaukko, jolloin alan kannattavin kauppa Alaska sammunut.
Näissä olosuhteissa ARC alkoi etsiä muita tulonlähteitä. Siksi jään ja teen kauppaa alkoi, mutta johtajat eivät ole riittävän hyviä ajaa yhtiön ja koskaan ajattele vähentämällä omia palkkoja.Tämän seurauksena RAC oli saada valtion tukea - 200000 ruplaa vuodessa. Mutta lopulta tämä yritys konkurssiin.
Sitten Krimin sodan (1853-1856) puhkesi, Britanniassa, Ranskassa ja Turkissa venäläisiä vastaan. Tilanteeseen, että Venäjä ei voi tarjota suojaa sekä Alaska, koska meri reitti, joka valvoi Allied alukset. Se ei ole edes kulta voidaan uuttaa täällä. Venäläiset pelkäävät, että Alaska evättäisiin Britannian ja Venäjän hyötyisivät voidaan saavuttaa.
Jännitteet nousevat Moskovan ja Lontoon, kun suhde Yhdysvaltain viranomaiset eivät yhä viihtyisä. Molemmilla on lähes sama idea osto Alaska. Joten Baron Eduard de Stoeckl, Venäjän lähettilään Washington puolesta Tsar avoin keskusteluja Yhdysvaltain ulkoministeri William Seward.
Venäjän lippu laskettiin
Vaikka osapuolet neuvottelevat, yleinen mielipide molemmissa maissa vastustavat paljon.Venäjän media on tulvinut kysymyksiä, kuten: "Miten voimme luopua maa, että olemme uhranneet paljon vaivaa ja aikaa kehittää, maassa oli lennätin-yhteydet ja paljon kultaa? ".Vaikka amerikkalainen media on raivoissaan: "Miksi Amerikka tarvitsee jäinen maa-alueet on?".
Ei vain media, Yhdysvaltain kongressi ei hyväksynyt tätä myyntiä. Huolimatta kaikista erimielisyyksistä, on 30.3.1867, Washington, osapuolet allekirjoittivat sopimuksen myydä Alaska joiden pinta-ala on 1,5 miljoonaa hehtaaria 7,2 miljoonaa dollaria, summa Raha on sanottu olevan vain symbolinen. Siinä vaiheessa, normaali alue Siperiassa kanssa samalla alueella voi maksaa enemmän kuin 1395 kertaa. Mutta kohdatessaan tilanteita, jotka Alaska menettää ei ansaitse yhtään rahaa, niin se näyttää hyväksyvän paljon on vielä paljon parempi ratkaisu Venäjälle.
Virallisesti luovutettu Alaskan USA tehdään Novoarkhangelsk. Yhdysvaltain ja Venäjän sotilaat rivissä vieressä lipputanko, Venäjän lippu laskettiin ja se on merkitty tykki ampui. Sen jälkeen Yhdysvallat on muuttanut nimensä Sitka Novoarkhangelsk pääomaa. Sadat venäläiset päättivät olla ottamatta Amerikan kansalaisuutta pois alueen kauppa-aluksia.
Lyhyen aikaa kulunut, kulta alkoi olla toinen aukko. Kultakuume Alaskassa alkoi ilmaantua, auttaa amerikkalaisia ​​ansaita satoja miljoonia dollareita.
(Mukaan Infonet)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: