Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014


"Suora" Vladimir Putinin kanssa. Online kattavuus

"Suoriin" Putinin kanssa - 2014 (87)
 (Päivitetty: 9326235185
Venäjän presidentti kahdennentoista kerran puhua venäläisten kanssa Keski-ilma televisio-ja radioasemia. Mielenkiintoisia kysymyksiä, kommentteja ja lausuntoja avainasiantuntijoita "suora" Vladimir Putin - online-reportaasi RIA Novosti.
0:00 / 0,00 Mb / video katsottu: 6587)
  • Presidentti kehotti asukkaita ei tarvitse huolehtia, koska Sotši liittämistä Krimin aattona matkailukauden: näillä alueilla erilaisten mahdollisten turisteja.
    "Olisiko Krimin Venäjän federaatiossa tai ei, on vielä ryhmä ihmisiä tuottoihin, jotka Sotshissa luksushotelleihin ei voi rentoutua, sen on oltava selkeästi tietoisia tästä raportti," - sanoi presidentti.
  • Puheenjohtaja selitti, miksi vetosi Euroopan ihmisiä, eikä hallitusten ennen sopimuksen allekirjoittamista liittyä Krimin Venäjälle.
    "Formaatti valittiin, koska tapahtuman merkitystä. Tämä ylimääräinen tapahtuma elämässä kansamme. Modern maailmaa, erityisesti länsimaissa, se on erittäin monopolisoida. Monet maat läntisen maailman, he ovat vapaaehtoisesti luopuneet merkittävän osan sen suvereniteetin, mukaan lukien seurauksena blokkipolitiikan. Olemme heidän kanssaan voi olla hyvin vaikea sopia geopolitiikka, "- sanoi presidentti.
    Presidentti sanoi myös, että Venäjä ei tavoittele suhteiden huononemisesta eurooppalaisten kumppanien kanssa ja toivoo samanlaista asemaa Euroopassa.
  • Putin: luottamus Venäjän ja Yhdysvaltojen on pitkälti menetetty

    Luottamus ja Venäjän suhteita Yhdysvaltojen heikensi jälkeen syrjäyttämisen ja murhasta Libyan johtaja Muammar Gaddafi, seurauksena toimet West, Venäjän presidentti sanoi.
    "Se ei ole, että se on ohi nyt, koska Krimin. Minusta se päättyi aikaisemmin, heti tapahtumien jälkeen Libyassa," - sanoi Putin.
    Putin muistutti, että Dmitri Medvedev, sitten virkaatekevä presidentti, sopi vahvistavansa lentokieltoalue yli Libya.
    "Mitä se todella johtaa? Kohdistuvien iskujen alueella, jotta kaataa Gaddafi itse, murhan, niin murha Yhdysvaltain suurlähettiläs ja romahdus maan. Sieltä ja siellä on epäluottamusta," - hän sanoi.

    Way Muammar Gaddafi: alkaen juonittelija ja syrjäytetty kuningas

    Puheenjohtaja Vallankumousneuvoston neuvoston eversti Muammar Gaddafi
    Muammar Gaddafi
    Uutistoimisto Reutersin mukaan entinen Libyan johtaja Muammar Gaddafi haavoittui kuolettavasti torstaiaamuna, kun hän yritti lähteä kaupungin Sirten auton. By saattue nimikkeen länteen, Naton lentokoneet pommittivat. Path of native beduiini heimo otsikko "King of Kings" - in newswire RIA Novosti.
    Myös puhuessaan luottamusta, presidentti muistutti kuinka aikana henkilökohtainen tapaaminen Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen, joka salaa tallennettu heidän keskustelunsa.
    "Tänään, Naton pääsihteeri, Mr. Rasmussen ... Jossain kokouksessa, kun hän oli Tanskan pääministeri, hän kysyi minulta kokouksessa, se ei ollut suunniteltu, se kääntyy pois, otti nauhuri, salaa nauhalle, ja sitten julkaistaan ​​lehdistössä. en voinut uskoa korviani ja silmät, jotkut hölynpölyä, "- sanoi Putin.
    Rasmussen selittyy sillä, että tämä keskustelu kirjattu historian, presidentti lisäsi. "Olen imarreltu, tietenkin, mutta minun piti ainakin estää tai ainakin kysyä lupaa julkaista näitä keskusteluja. Mikä luottamus on mahdollista sen jälkeen, tällaiset tapaukset?" - Sanoi presidentti.
  • Putin vastasi kysymykseen ensimmäinen nainen

    Puhemies, kun kysytään, kun Venäjä pitää uutta ensimmäinen nainen sanoi, sinun täytyy saada mennä naimisiin hänen ex-vaimonsa, ja mieti sitten itse.
  • "Suoriin" Vladimir Putin

    Suoriin Vladimir Putinin kanssa
    Suoriin Vladimir Putinin kanssa
    Suoriin Vladimir Putinin kanssa
    Suoriin Vladimir Putinin kanssa
    Suoriin Vladimir Putinin kanssa
    Broadcast suoriin Vladimir Putinin kanssa
    Venäjän presidentti Vladimir Putin 17. huhtikuuta järjestetään perinteiset vuotuiset vuoropuhelua venäläisten kanssa "suora". Ensin se osallistui asukkaat Venäjän uuden alueen - Krim.
  • Kysymys presidentti Edward Snowden

    Ex-CIA: n virkailija kysyi Venäjän presidentti siitä onko Venäjä harjoittaa salakuuntelua, varastointi ja analysointi tietoja ihmisistä ja uskoo neuvottelujen onko Putin oikeudenmukainen ja perusteltu massantarkkailuohjelma.
    "Dear Mr. Snowden sinulle - entinen agentti, minulla oli tekemistä älykkyyden. Joten me puhua sinulle ammatillisen kielen. Ensinnäkin, meillä on tiukka oikeudellisen sääntelyn käytön erityispalvelut erityisiä varoja, kuten wiretaps, valvonta Internetissä. Asetus liittyy tarve saada lupaa tuomioistuin mainitun tietyn yksilön. niin massiivinen, mielivaltaisesta, olemme mukaisesti lain, ei voi olla ", - Putin sanoi.
  • Putin: Moskova on valmis kärsimään vielä kuukausi maksamattomien tilanne Ukrainan kaasun

    "Jos ensi kuussa, mitään maksua ei, niin olemme sopimuksen mukaisesti siirtää niin kutsuttua pre-maksu", - Putin sanoi.
    Työ kaasun jakeluasema, arkisto kuva

    Päätös kaasua Ukrainan tehdään vastauksen kirjeen EU Putin

    Putin lähetti viestejä johtajat Itä-ja Länsi-Euroopan yhteydessä ongelma Ukrainan velkaa kaasusta. Hän tarjosi neuvotteluihin treenata koordinoituja toimia talouden vakauttamiseksi Ukrainan ja varmistaa tarjonnan ja venäläisen kaasun mukaisesti sopimuksia.
  • Putin: Moskova ei vaadi oleskelevat kansainvälisten rakenteiden

    "Emme edelleen pysyä joissakin kansainvälisissä järjestöissä, varsinkin jos he eivät pysty osoittamaan riippumattomuutta ja muotoilla omat näkemyksensä keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen kehityksen. Mutta jotkut erityisesti yhteydenottoja myös ei sitoutua. Olemme hiljaa, rytmisesti toimi" - presidentti sanoi.
    Hän totesi, että Venäjä kansainvälisissä järjestöissä kohtaavat usein ymmärtämättömyys asemansa tai jopa haluttomuus ymmärtää sitä. Läsnä auditoriossa parlamentti ehdotti vähentää maksuja Venäjän Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen päätöksen jälkeen ratkaista Venäjän äänioikeutta. "Kuten PACE me maksamme takaisin maksut ja melko iso. Mutta he eivät halua meitä nähdä - eivät menetä mitään yhteyttä" - sanoi Putin.
    PACE: historia, rakenne, rahoitus

    PACE: historia, talous ja suhteet Venäjään

    Parlamentaarinen yleiskokous Euroopan neuvoston (PACE) - neuvoa-antava elin Euroopan neuvoston ja vanhin parlamentaarinen foorumi Vanhan maailman. Tällä hetkellä kansainvälinen rakenne yhdistää 636 parlamentaarikkoja 47 maasta.
  • Venäjän presidentti, vastaa kysymykseen kuntoutuksen Krimin tataarit, sanoi, että hallitus ja presidentin hallinnon valmistelee presidentin asetuksella kuntoutuksen kärsivien stalinistisen tukahduttaminen.
    "Meidän on todellakin tehtävä kaikkemme, jotta prosessi päästä Venäjän federaatio on liittynyt kunnostamista laillisia oikeuksia ja etuja Krimin tataari ihmisiä", - Putin sanoi.
  • Putin kaasutoimitukset Eurooppaan, on vain yksi ongelma - kauttakulku

    "Me Euroopassa puhumme yhä riippumattomuus venäläisen toimittajan (kaasu), sekä alamme puhua ja toimia suuntaan riippumattomuus asiakkaillemme. Mutta kun se on tietyn tasapainon kuluttajien ja toimittajien", - presidentti muistutti.
    "On vain yksi ongelma - kauttakulkua, ja vaarallisin elementti - tämän alueen kautta Ukrainan, jonka kanssa se on hyvin vaikea sopia energia-asioissa. Toivottavasti että täällä me kaikki tuoda haluttuun tilaan, jossa toiminta sopimus allekirjoitettu ja työ" - sanoi Putin.
    Jakeluasema.  Arkisto valokuva

    Putin - Euroopan johtajat velkatilanne Kiovassa kaasun kriittinen

    Kirjeessään Putin sisältää ehdotuksia, joilla pyritään toteuttamaan kiireellisiä toimenpiteitä, mutta niitä ei ole vielä julkistettu.
  • Presidentti kutsui huijaus yrittäneet kunnissa maan perustella vähentäminen opettajien palkat liittämistä Krimin.
    "Tämä tietenkin roistovaltiot sovellus, joka ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Haluan ihmisten kuulevan. Sitten analysoida kaikki saapuvat tiedot, niin selvitämme," - sanoi Putin.
    Näin presidentti kommentoi asiaa, joka tuli "suora", joka kertoi, että yksi kouluista aikovat leikata opettajien palkat 20% johtuen väitetyn liittämistä Krimin.
    "Meidän ei tarvitse leikata mitään mitään sosiaalisia ohjelmia ja takaukset," - hän korosti.
    Presidentti sanoi myös, että Krimin tulee pian omavaraisia ​​Venäjän alueella, koska Ukrainan viranomaiset ovat tehneet keinotekoisesti tuetun alueella.
    "Pitkällä aikavälillä ja lyhyellä keskipitkällä aikavälillä, olen aivan varma, vaikka en epäile, Krimin tulee luovuttajan. Ei asia edellyttää käyttämään liittovaltion tukia, se on omavarainen, ja sitten avunantaja" - sanoi presidentti.

  • Puheenjohtaja kysyi, onko asema lännen koska Ukrainan tilanne vaikuttaa Venäjän öljystä ja kaasusta tuloja. Yritä vahingoittaa Venäjän öljymarkkinoilla voi vain Saudi-Arabiassa, mutta se ei ole kannattavaa itseensä, Putin sanoi.
    "Real mahdollisuuksia lisätä tuotantoa ja siten alentaa hintaa maailmanmarkkinoilla, voi vain Saudi-Arabiassa. Saudi-Arabia on laskenut budjetin, mielestäni 85-90 dollaria tynnyriltä, ​​ja meillä on - 90. Eli jos mennä alle 85, että Saudi-Arabia itse burnout ja hän tulee ongelmia ", - Putin sanoi.
    Kaasun suhteen Eurooppa ei voi luopua ostot Venäjältä, presidentti uskoo.
    "Euroopan maat jossain 34-35% kaasusta tasapaino lähellä toimitukset Venäjältä. Voivatko he enää osta Venäjän kaasua? Mielestäni se on mahdotonta", - Putin sanoi.
  • Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi leikillään tarjoaa liittyä jälkeen Krimillä Alaska, joka XIX vuosisadalla kuului Venäjän keisarikuntaan.
    "Meillä on pohjoinen maa - 70% alueemme kuuluvat alueet Pohjois-ja Far North. Alaska - se eteläisellä pallonpuoliskolla? Liian kylmä siellä. Älkäämme innostu." Ll Pyydä heitä siellä "pohjoisen" palkka olisi harkittava alhaiset kustannukset, "- Putin sanoi hymyillen. Hän kuitenkin myönsi, että hän tiesi nimen suosittu humoristinen Native - "ice-Krim".
    Kysymys Alaska pyysi eläkeläinen, joka Putin sanoi vastaukseksi: "Faina Ivanovna, rakas, miksi Alaskan?".
  • Putin Naton laajentuminen: ei pelkoa

    "Olemme kaikki kuristi. Mitä pelkäät niin?" - Putin sanoi, vastaamalla kysymykseen Pääjohtaja "Venäjä tänään" Dmitri Kiselev, koska se liittyy laajentamiseen liitto.
    Puhuessaan neuvottelut Yhdysvaltojen ohjuspuolustus, Putin sanoi, että Venäjä jatkaa käyttää niitä, mutta tekee kaikkensa suojellakseen alueelleen.
    "Kun nämä elementit sijaitsevat Euroopassa, meillä on paljon aikaa puhua siitä, meidän täytyy tehdä jotain vastaukseksi. It - turvotus kilpavarustelun. Miksi näin? Paljon parempi tarkastella tätä ongelmaa, onko ohjus uhkia yhdessä käsitellä näitä asioita. Tunnista nämä ohjus suuntaan. Tunnista järjestelmä järjestelmän hallinta, kulunvalvonta, tee se yhdessä ", - hän lisäsi.
    Asiantuntija kommentti:
    Alexander Mikhailenko, valtiotieteen tohtori Sciences, professori Venäjän ulkopolitiikan RANHiGS:
    "Se, onko pelkäämme Natoon. Puhuessaan järjestöä sellaisenaan, meillä on ulkopolitiikan mallin mukaan Nato meille uhka ei ole. Meille uhka voi olla tiettyjä toimia Natossa. Ehdottomasti emme voi hyväksyä, että täällä liikkuivat emäksiä ja niin edelleen.
    Nato on, lievästi sanottuna, ei parhaassa kunnossa. Kaikki maat, mukaan lukien Yhdysvallat, ovat vähentäneet sotilasmenot. Henkilökohtaisesti minulla on erittäin suuri kysymyksiä Naton tulevaisuudesta. Ehkä, Vladimir Vladimirovitš. Tarkoitti sitä, että juuri kukaan Nato-maiden haluaisi liittyä sotaan. "
  • Venäjän presidentti selitti radikaalina Venäjän lausunnot entinen pääministeri, presidenttiehdokas Yulia Tymoshenko hermoromahduksen.
    "Ms Tymoshenko, tunnen henkilökohtaisesti häntä hyvin, vaikka, ja kannustaa ampui Venäjän ydinaseita, mielestäni se on tehty, todennäköisesti joinakin emotionaalista luhistumista", - Putin sanoi.

  • Ukrainan presidentti pyysi ei olla "kirottu maa."
    "En voi olla samaa mieltä siitä, että Ukraina - kirottu maa. En vain teitä olemaan käyttämättä tällaisia ​​ilmauksia Ukrainan osalta", - Putin kääntyi tieteiskirjailija Sergei Lukyanenko, joka kysyi presidentille.
    "Ukraina - kärsivät maa, on monimutkainen ja pitkämielinen yhteisö sanan varsinaisessa merkityksessä. Katso missä nationalismi on kukoistava tänään, ja jopa uusnatsismin uudestisyntynyt, mikä tämä on? Se - länsiosassa Ukrainan. Ja te tiedätte varsin hyvin historiallinen menneisyys alueella, tämä maa ja nämä ihmiset. Osittain ne olivat Tšekkoslovakiassa, osittain Unkarissa, osittain Itävalta-Unkarin, osittain Puolassa ja muualla, ja he olivat koskaan täynnä näiden maiden kansalaiset. Nykyään jotkut ihmiset ajattelevat, että se on näissä olosuhteissa Tilat voimaan, kun näillä alueilla tänään EU-maissa, se täyttää heidät erityinen eurooppalainen sisältöä. se, että ne olivat toisen luokan kansalaisia ​​näissä valtioissa, se unohtuu. Mutta historiallista muistia subcortex, jossain syvällä sielussani on haudattu . Siksi mielestäni, ja alkuperän tämän nationalismi, "- sanoi Putin.
  • Halu sekoittaa Venäjä ja Ukraina ovat hyvin pitkään olleet aiheena kansainvälisessä politiikassa, tämä suuntaus on havaittu tähän päivään, presidentti sanoi.
    "Tässä on tämä modernissa politiikassa osassa, strippaus, ja heikentää yksi, ja toinen osa yhteistä folk, hän jatkaa," - sanoi presidentti.

    Kysyi Transnistria, Vladimir Putin sanoi, että saarto tunnistamaton tasavallan tulee poistaa välittömästi.
    "Loppujen lopuksi, lähden tästä, sinun täytyy välittömästi saarron, kielteisiä seurauksia asuvat ihmiset Transnistrian ja kokemuksia osa Moldovaa, ja muuten, Ukraina. Rajalla välillä Transnistrian ja Ukraina ovat kiristetty nationalistinen miliisit ja tämä tilanne on varmasti niin pian kuin mahdollista, tulee lopettaa, mutta lopputulos-että ihmisten pitäisi saada päättää omasta kohtalostaan. Tässä mitä teemme yhteistyötä kaikkien kumppaneiden ja toimii ", - sanoi Putin.
    Asiantuntija kommentti:
    Päällikkö General Political Science Graduate School of Economics (HSE) Leonid Polyakov:
    "Mielestäni erittäin tärkeä asia, että Venäjän presidentti on vastannut Transnistrian tilanne. Siinä ei todellakaan puolet väestöstä - ovat Venäjän kansalaisia, siellä on vain venäjäksi. Ja ihmiset todella ovat hyvin vaikeassa tilanteessa. Tämä kutsu heti saarron, joka perustettiin Moldova ja Ukraina - on erittäin tärkeä viesti niille valtioille. Venäjän asema on yksiselitteinen ja johdonmukainen. Ja ymmärrän presidentti, hän vaatii, että elävät Transnistrian saivat päättää omasta kohtalostaan . Uskon, että Venäjä puolustaa oikeutta itsemääräämiseen Transdniestrians jopa muodostumista itsenäinen valtio. Tärkeintä tänään - tarjota siellä asuville ihmisille, tavanomaisissa elämän. Tämä on tehtävä ensiarvoisen tärkeää. Ymmärrän, että Venäjä on valmis ottamaan ratkaisevia askelia siihen tähän suuntaan ja toimii 5 +2- ja toimii itsenäisesti. "
  • Putin seuraamuksia West: allaan todella sai ystäväni

    Maaliskuussa Yhdysvaltain viranomaiset eri mieltä liittämistä Krimin Venäjälle, ilmoitti sarjan pakotteita Venäjää vastaan, heidän joukossaan liikemiehiä, mukaan amerikkalaiset jäsenet lähipiiriin Putin.
    "Minä en häpeä ystäväni. Tietoja Krimin tapahtumista, ne, samoin kuin olen varma, monet Venäjän kansalaisia, oppinut televisiosta, mutta oli tavannut kyyneleet sanan varsinaisessa merkityksessä. Jos niitä rangaistaan ​​sitä, niin on jotain rangaistaan, "- sanoi presidentti.
    Presidentti puhui myös siitä, että hänen vaimonsa Gennadi Timchenko, joka on Yhdysvaltojen asettamat pakotteet lista, ei voinut maksaa toiminnan takia tukos tilejä.
    Presidentti uskoo, että länsi yrittää tehdä sen pääkohde seuraamuksia.
    White House kuva-arkisto

    Obama rangaistaan ​​Krimin "Putinin ystävät"

    Uuden asiakirjan allekirjoitti Obama torstaina sallii Yhdysvallat ottaa käyttöön lisätoimenpiteitä - ei vain yksilöitä, vaan myös avainalojen Venäjän talous: rahoitus-, energia-, puolustus-ja muut.
  • Vladimir Putin kehotti vetämään joukkonsa siviilien Itä-Ukrainassa.
    "Nyt me kuulemme kehottaa ihmisiä kaakkoon (Ukraina) laskivat aseensa. Niiden kumppanien sanon Hienoa puhelun. Army Mutta sitten vetää pois siviiliväestöä. Ehdottomasti hullu? Säiliöt, panssaroituja ajoneuvoja, aseita veti - jota vastaan ​​aseella? Ehdottomasti järkyttynyt? " - Putin sanoi.
  • Moskova katsoo avioton nykyiset viranomaiset Kiovassa, mutta kieltäytyy käymästä vuoropuhelua, Putin sanoi.
    Presidentti korosti myös, että jos presidenttiehdokas Ukrainassa pidetään hyökkäyksiltä ehdokkaista jo nyt, Venäjä ei tunnista vaalituloksen.
    Protesti ralli kannattajat Evromaydana Itsenäisyyden aukiolla Kiovassa

    Kaksi Ukrainan presidenttiehdokas hyökkäsi

    Presidenttiehdokas Oleg Tsarev yö oli lukittu rakennuksessa ICTV kanavan Kiovassa, missä hän tuli osallistua suoraan lähetykseen. Poliisit onnistui ottamaan pois vihainen väkijoukko Tsarev, mutta hänet pahoinpideltiin. Se oli myös hyökkäys Mikhail Dobkin. Tuntematon kännissä auton politiikkaa, Dobkin kaatoi vihreä maali ja sirotellaan jauhoja.
  • Päätöslauselma Ukrainan kriisin ei riipu missä järjestyksessä presidentinvaalit sekä kansanäänestys valtion järjestelmästä maasta ja takaukset asukkaiden Kaakkois-alueilla maan, presidentti Venäjän federaation.
    "Kysymys on, miten varmistaa laillisia oikeuksia ja etuja Venäjän kansalaisten ja venäjää puhuvat Kaakkois-Ukrainan", - Putin sanoi.
  • Putin mahdollisuudesta etabloitumista Venäjän osastoa itään Ukraina: eivät kuulu euforiaa jälkeen Krimillä

    Venäjän presidentti uskoo, että meidän on lähdettävä siitä, että etninen koostumus Krimin eroaa Kaakkois-Ukrainassa. Presidentti ilmaisi toivovansa, että hän ei tarvitse käyttää oikeutta käyttää Venäjän asevoimien Ukrainassa.
    "On myönnettävä, että kun kaikki kansalliset ja etnistä koostumusta Krimin eroaa Kaakkois-Ukrainan ja alueet, sanoin vain, siirrettiin Ukrainan puolivälissä 20s, ja sitten jopa 54. vuosi, kun jostain syystä antoi Krimin Ukrainaan. Etninen koostumus noin 50-50. Ja olen jo sanonut, että lopullinen päätös paluuta Krimin Venäjä hyväksyttiin vasta kansanäänestyksen tuloksesta, "- selitti presidentti.
    "Muistutan, että liittoneuvoston Venäjän myönsi presidentti käyttää asevoimia Ukrainassa. Todella toivon, että minun ei tarvitse käyttää tätä oikeutta, että poliittisia ja diplomaattisia keinoja pystymme ratkaisemaan kaikki terävät, jos ei kiireellisimmät ongelmat tänään Ukrainassa "- sanoi Putin.

    Puolustusvoimat, arkisto kuva

    Lainsäädäntö mahdollisuudesta Venäjän asevoimien ulkomailla

    Tilaa soveltamisen asevoimien Venäjän federaation alueen ulkopuolella - Auta RIA Novosti.
  • "Löytyy Ukrainan kysymys kompromissi Yhdysvaltojen ja Venäjän? Kompromissi välille on löydettävä kolmas ei ole pelaajia, ja eri poliittisten voimien Ukraina itse. Tämä on erittäin tärkeää, keskeinen kysymys," - sanoi presidentti.
  • Ensimmäisen tunnin presidentti kysyttiin 18 kysymystä, joista 15 - noin Krimillä ja Ukrainassa. 
    Mitä Vladimir Putin sanoi suorat linjat edellisten vuosien

    Tärkeimmät aiheet, jotka kuulosti viivojen Putin 2001-2013 vuosi

    Vuodesta 2001 vuoteen 2013 Vladimir Putin vietti kymmenen suoria viivoja, vastaamalla yhteensä yli seitsemän kysymystä venäläiset. Vaikka jako temaatisista melko mielivaltaiselta, mutta aiheita näihin kysymyksiin saamme käsityksen siitä, mitä ongelmia huolissaan maanmiehiämme tiettynä vuonna.
  • Putin: "Tulemme laajentamaan yhteistyötä Kiinan kanssa"

    Putin totesi, että Kiina on vähitellen tulossa taloudellisesti teho numero 1.
    "Tietenkin, kehitämme suhteitamme Kiinaan. Meillä ei ole koskaan ollut niin luottamussuhde sotilaalliseen alaan. Aloimme tehdä yhteisiä harjoituksia merellä ja maalla, ja Kiinassa, ja Venäjän federaation. Kaikki tämä antaa meille syyn uskoa, että Venäjän ja Kiinan suhteet ovat merkittävä tekijä maailmanpolitiikassa ja vaikuttaa selvästi modernin arkkitehtuurin kansainvälisten suhteiden ", - sanoi Putin.
    Presidentti korosti, että Venäjä ei aio luoda Kiinan sotilaallis-poliittista liittoa.
    "Emme esille kysymys muodostumaan poliittinen ja sotilaallinen liitto (Kiinan kanssa). Itse asiassa luulen, että blokin järjestelmä maailmassa on jo pitkään aikansa elänyt," - hän sanoi.
  • Miten Ukraina tuli erityinen yksikkö "Berkut" kostautua valtion turvallisuusjoukot ei voi laittaa polvilleen, Venäjän presidentti sanoi.
    "Sotilaat rehellisesti ja asianmukaisesti hoitaneet tehtävänsä - on kysymys kunnioituksesta. Mutta loppujen lopuksi, mitä heille tapahtui, ja miten käsitellä sotilaat nyt Kiovassa - se kostautua suurimman osan Ukrainan valtio. Koska se on mahdotonta olla nöyryyttää tai laittaa polvillaan taistelijat, jotka puolustavat valtion intresseihin, "- sanoi presidentti sanoi.

  • Putinin Janukovitshin: hän suoritti velvollisuutensa ajatellut mahdollista

    "Mitä Viktor Janukovitsh, hän suoritti velvollisuutensa se on mahdollista ja tarpeellista. Puhuin hänen kanssaan, tietenkin, monta kertaa, ja kriisin aikana, ja sen jälkeen Viktor Janukovitsh oli Venäjän federaatiossa, kuten puhumme voimankäytön. voi pitää tätä kaikkea muuta kuin ydin hänen vastauksensa oli, että hän kertoi minulle useammin kuin kerran ajatellut tarvetta käyttää voimaa, mutta hän kertoi minulle käsi nostettiin allekirjoittamaan voidakseen käyttää voimakeinoja sen kansalaisia ​​", - Putin sanoi, vastaamalla kysymykseen komentaja Krimin" Berkut ", että se on aina Janukovitshin" oli niin raukka ja petturi. "
    "Aina henkilö tekee päätöksen kriittisessä tilanteessa, joka perustuu elämänkokemusta ja arvoja. Tiesitkö, että ensimmäinen työni oli ulkomaan älykkyys ja toivat meidät sinne tietyllä tavalla. Ja että koulutus on ehdoton uskollisuus kansaansa ja valtion" - sanoi Putin.
    Vladimir Putin uskoo, että Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh oli valmis menemään mihin tahansa vaatimuksiin opposition, myös järjestää ennenaikaiset presidentinvaalit joulukuussa ole, mutta paljon aikaisemmin.
    "Periaatteessa kaikki on jo sovittu. Mutta ei, heti kun hän antoi sisäasiainministeriö jako pääoman, heti meni eteenpäin ja takavarikoitu hallintorakennus ja vallankaappaus klassisen merkityksessä," - sanoi presidentti.

  • Putin sanoi, että hän oli varma, että ihmiset Krimin tuntea konkreettista hyötyä liittymästä Venäjän federaatio. Olemassa Krimillä yhteiskunnallisten painotusten pysyvät avustuksilla talousarviosta, plus ne lisätään Venäjän, presidentti sanoi.
    "Etenemme siitä, että kaikki etuisuuksia ja hyödyt, jotka olivat asukkaat Krimin osana Ukrainan, niitä ei saa menettää, ja vaikka jotain ei ole Venäjällä, käytämme lisätukea Krimin budjetti pitää nämä mieltymykset," - Putin sanoi aikana perinteisen vuosittaisen vuoropuhelun Venäjän kanssa elää.
    Presidentti sanoi myös, että koska haluttomuus Ukrainan ottaa yhteyttä Venäjän nopeuttaa luominen yksityisen pankin maksu verkon Krimillä. Hänen mukaansa se kestää noin kuukauden.
  • Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, että takana itsepuolustusta voimia varmistamaan avoimet Krimin kansanäänestys sai Venäjän armeija, joka toimi oikein ja ammattimaisesti. Hänen mukaansa Venäjän tehtävänä oli varmistaa edellytykset vapaan ilmaisun tahdon Crimeans, ja se oli tarpeen toteuttaa toimenpiteitä, joilla vältetään tapahtumien kehitystä, koska ne ovat nyt kehittävien Kaakkois-Ukrainan.
    "Mikään valmis, kaikki oli tehty, he sanovat, pyörien perusteella nykytilanteesta ja todellisista tarpeista hetkellä. Mutta täynnä todella erittäin ammattitaitoinen", - Putin sanoi.
    Hän korosti, että Venäjä ei ole asettaneet itsellemme tehtävän toimia Krimin avulla asevoimiensa ja aseta tehtävänä on varmistaa turvallinen tulee Krimin asukkaat kansanäänestyksessä.
  • Ukrainan kansan on kunnioitettava valintaa Krimillä, Vladimir Putin sanoi.
    "Jos me kohtelemme toisiamme kunnioittavasti, meidän on tunnustettava toistensa oikeus valita oma. Ihmiset, jotka elävät Ukrainassa, on kunnioitettava valinta niille, jotka elävät Krimillä", - presidentti sanoi.
    Vladimir Putin ilmaisi luottavansa siihen puitteissa Interstate suhteita Venäjän ja Ukrainan välillä voi löytää yhteisymmärrys.
    "Toivon, että Ukraina ymmärtää, mitä muuten Krimillä, Venäjä ei voinut tehdä" - hän lisäsi.
    Asiantuntija Kommentit:
    Nikolay Mironov, toimitusjohtaja instituutin ensisijaisten alueellisten hankkeiden:
    "Toivon, että nämä lausunnot kuultiin ja Ukrainassa ja kansainvälinen yhteisö. Mutta on olemassa useita tekijöitä, jotka voivat estää tämän. Ensinnäkin Kiovassa, nyt hallitus on muodostettu tiukasti Venäjän vastaista. Koska niiden toimintaa, on vaikea kuvitella, että tämä valitus kuullaan. Tämä arvo on vain pahoitella, varsinkin kun Venäjän linja suojella hänen maanmiehensä aivan luonnollista. "
    Poliittinen analyytikko Alexander Kon'kov:
    "Oikeastaan ​​se ei ole tärkeää kuulla tämä lupaus Ukrainan viranomaiset vai ei. Tärkeintä on, se on niin. Koska ihmiset, jotka elävät molemmin puolin rajamme, imbibed kanssa äidinmaidossa, ne syntyivät yhdessä ja kasvoi elää yhdessä. Vuorovaikutus Venäjän ja Ukrainan - geeni-tasolla väestöstä. Ukrainan viranomaiset tulevat ja menevät, ja ihmiset ovat ystäviä ja sukulaisia. "

    Kansanäänestys asemaa Krimin

    Kansanäänestys asemaa Krimin Simferopol
    Kansanäänestys asemaa Krimin Simferopol
    Kansanäänestys asemasta Sevastopol Krimin
    Kansanäänestys asemaa Krimin Simferopol
    Kansanäänestys asemaa Krimin Simferopol
    Kansanäänestys asemasta Sevastopol Krimin
    Krimin asukkaat valita toimivaltaa lisäämällä alueen sisällä Ukrainan ja liittyminen Venäjän federaatioon.
  • Live from Sevastopol

    Primorskij Boulevard lähellä Sevastopol, jossa näytöt on asennettu, joka on käännetty "suora" presidentin kanssa, keräsi noin tuhat ihmistä.
    Ensimmäinen kysymys Sevastopol, oli kohtalo Mustanmeren laivaston. "Aiomme vahvistaa ja hyödyntää tätä potentiaalia Krimin", - sanoi presidentti. "Sevastopol - kaupunki Venäjän merivoimien kunniaa, juuri tämän, voimme edetä, se on tämä opas," - sanoi Vladimir Putin.
    Mukaan presidentti, puolustusministeriö Venäjän federaatio on jo tilauksessa yhden telakoiden Krimin määrä 5 miljardia ruplaa.
  • Vladimir Putin: Venäjä ei koskaan suunnitellut sotatoimien tahansa liittämistä Krimin

    "Venäjä ei ole koskaan suunnitellut annexations, ei sotatoimet Krimillä, koskaan. Sen sijaan eteni siitä, että me rakennamme kahdenvälisiä suhteita Ukrainaan pohjalta nykypäivän geopoliittisen tilanteen. Mutta me aina ajatellut ja toivoi, että meidän ihmiset, venäjä, venäjänkieliset kansalaiset Ukrainan elävät miellyttävät olosuhteet itselleen ja mukava ilmapiiri ja ei mitenkään sorra "- sanoi presidentti.
    Venäjän presidentti sanoi, että viime aikoihin asti ei ollut tekstissä puheessaan kansalle sanat, jotka hän esittää liittokokous lain liittämistä Krimin, kuin odottaa kansanäänestyksen tuloksesta.
  • Presidentti kutsui hölynpölyä selvitys lännen ja Kiovan että Itä-Ukrainassa väitetään olevan jakolinjat venäläisten joukkojen ja kouluttajien Venäjältä.
    "Se on hölynpölyä. Out of Itä-Ukrainassa, ei Venäjän yksiköt. Ei ole palveluja, ei ole ohjaajia. 'S Kaikki paikalliset kansalaiset. Ja Paras todiste tästä on se, että ihmiset, jotka kutsutaan sanan varsinaisessa merkityksessä, naamiot," - sanoi Putin.
  • Ensimmäinen kysymys, jonka presidentti johtava studiossa oli hänen suhtautumistaan ​​tapahtumista Kaakkois-Ukrainassa. Käyttämällä säiliöitä ja ilma siviilejä vastaan ​​- toinen rikos Ukrainan viranomaisten, Putin sanoi.
    "Sen sijaan ymmärtää, että siellä on jotain vikaa Ukrainan tilaan ja yrittää vuoropuhelua, he alkoivat uhata entistä enemmän tehoa ja saavuttanut pisteen, joka siirtyi siviilejä tankkeja ja lentokoneita. Tämä on toinen erittäin vakava rikos Kiovan nykypäivän hallitsijat" - presidentti sanoi.
    "Toivon, että siellä on vielä ymmärtää, mitä kuoppaan ja mitä kuilu nykyinen hallitus liikkuu ja vetää maan. Tässä mielessä uskon erittäin tärkeä alku neuvottelut tänään, koska nyt se on erittäin tärkeää pohtia yhdessä, miten päästä pois tilanne ja tarjota ihmisille todellisia, ei pröystäilevä vuoropuhelua, koska johtajat tulevat Kiovan tänään itään, mutta kenen kanssa he tapaavat? He tapaavat näiden edustajilla "- sanoi Vladimir Putin.
  • Presidentti esiintyi television studio

    Puhelut kysymyksiä Vladimir Putin hyväksytään koko eetteri puhelimitse 8-800-200-40-40 (soitettaessa kaupunkien ja matkapuhelimet - ilmainen) tai SMS-viestin numero 0-40-40 (vain venäjäksi puhelimista operaattorit) yhdessä käsittelyssä keskus viestiä. Asukkaille Venäjän uuden alueen - Krim - erityinen maksuton numero: +7 (495) 539-24-42 .
  • Kuka ja mitä ongelmia ovat auttaneet selviytymään presidenttinä perinteinen viestintä venäläisten kanssa elää, lue ohje RIA Novosti.
    Mitä Vladimir Putin sanoi suorat linjat edellisten vuosien

    Tärkeimmät aiheet, jotka kuulosti viivojen Putin 2001-2013 vuosi

    Vuodesta 2001 vuoteen 2013 Vladimir Putin vietti kymmenen suoria viivoja, vastaamalla yhteensä yli seitsemän kysymystä venäläiset. Vaikka jako temaatisista melko mielivaltaiselta, mutta aiheita näihin kysymyksiin saamme käsityksen siitä, mitä ongelmia huolissaan maanmiehiämme tiettynä vuonna.
  • Perinteisen television "viivojen" perustetaan vuoden ensimmäisellä puheenjohtajakaudella Vladimir Putin. Ensimmäinen näistä tapahtui 24. joulukuuta 2001. Record ajaksi yhteydenpitoa venäläisten asennettiin viime vuonna, kun taas "suora irtoaminen" kesti 4:00 47. minuutilla. Tänä aikana, presidentti piti vastata 85 kysymystä, joista 24 buyout kysymystä, joista kahdeksan Putin itse valittu.
    Siitä, miten maassa oli perinne "suorat linjat" ja miten viimeisten 13 vuoden aikana järjestettiin keskustelun Vladimir Putinin venäläiset, lue apua RIA Novosti .
  • Venäjän kahdennentoista kerran valmistautuu "suora"

    Perinteisten asioita - asuminen, sosiaaliturva - tänä vuonna venäläiset ovat kiinnostuneita kansainvälisistä asioista ja erityisesti Ukrainan tilanne. Niinpä ensimmäisinä päivinä yksi call center on Ukrainan johtava teema, mutta sitten tuli yhteiskunnallisia ongelmia ensiksi. Keskuudessa suosittu vetoaa presidentti venäläiset - valituksista teiden kunto, kalliimpaa kaasua, korkea asuntolainojen korot, korruptio, koulu ongelmia ja ongelmia lasten kohtelu Venäjällä. Toiseksi suosio Krimin väestöstä kysymyksiä.

"Suoriin" Putinin kanssa - 2014
YHTEISTYÖKUMPPANIT


РИА Новости http://ria.ru/politics/20140417/1004257587.html#ixzz2z8vToIgb

Ei kommentteja: