Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

'US annexed the whole world' through mass surveillance - Assange - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

"Yhdysvaltain liitteenä koko maailman kautta joukkoseurantaan - Assange - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asian07 huhtikuu 2014, 12:47

"Yhdysvaltain liitteenä koko maailman kautta joukkoseurantaan - Assange

"Yhdysvaltain liitteenä koko maailman kautta joukkoseurantaan - Assange

Julian Assange, päätoimittaja ilmiantajan verkkosivuilla Wikileaks, joka asuu nykyisin Ecuadorin suurlähetystössä Britanniassa, sanoi, että Yhdysvallat ja muut jäsenet Five Eyes liitto (Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta) hallita koko maailmaa olemalla vastuussa viestintäteknologioiden ja-järjestelmien.

"Jossain määrin tämä on kysymys kansallisen itsemääräämisoikeuden. Uutinen on kaikki samassa tasossa puhetta siitä, miten Venäjä on liitteenä Krimillä, mutta todellisuus on, Five Eyes älykkyys liitto, pääasiassa Yhdysvalloissa, ovat liittäneet koko maailmaa tulos liittämisestä tietokonejärjestelmät ja viestintäteknologiaa, jota käytetään ajaa nykymaailmassa ", totesi Julian Assange hänen pääpuheenvuoron WHD.global 2014 konferenssin, maailman suurin hosting ja pilvi tapahtuma.
Keskustella valvonta, salaus, web hosting, Assange sanoi, että on kiireesti kehitettävä kansallinen itsenäinen verkostoja, muuten olisi taloudellisia tai poliittinen konflikti Yhdysvaltain puhjeta, maat eivät voi suojella etujaan ja ihmisiä. "On yksinkertaisesti liian paljon vaikutusvaltaa kansallisvaltioiden", hän huomautti.
Assange korosti salata kaikki tieto ja päivitetään lainsäädäntöä yksityisyyden suojasta lisätä viestinnän turvallisuutta.
Hän huomautti myös, että paljastuksia NSA: n entinen urakoitsijan Edward Snowden, että altistuneille joukkoseurantaan Yhdysvaltain, pakko Saksa puolustaa johtajuutta Euroopassa uusin voimin. "Yksi tapa osoittaa johtajuuttaan on osoittaa, miten joku muu ei hallitse sinua. Täällä meillä on esimerkki Angela Merkel ja Saksan koko yhteiskunnan pyrkii hitaasti osoittaa jonkinlaista itsenäisyyttä suhteessa Yhdysvaltoihin" Assange korosti.
Haastattelussa BBC: n teknologiaohjelman Valitse Assange sanoi, että impulssi luoda Euroopan internet on "melko tärkeä." Hän kuitenkin varoitti, että vaikka aloite on erittäin hyvä sinänsä, meidän on pidettävä mielessä, että "Eurooppa on läpikotaisin tunkeutunut ja perusteellisesti vaarantunut ja harjoittaa likainen käsittelee Yhdysvaltain hallitus, erityisesti Iso-Britanniassa ja Ruotsissa."
Kun kysyttiin, kenellä on oikeus päättää, mitä tietoja tulee julkista ja mikä pysyy salassa, Assange sanoi, että vain ihmisten täytyy tehdä tämä päätös. "Olemme kaikki tuomari", hän painotti. "Kautta käyttäytymistä, mitä tuemme, mitä emme tue, mitä teemme - päätämme, mitä tietoja tulee meidän ihmisten historiallinen ennätys", hän lisäsi, kertoo Whir.
http://voiceofrussia.com/news/2014_04_07/US-annexed-the-whole-world-through-mass-surveillance-Assange-6580/tuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: