Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

When the barrels of guns are lifted, truth vanishes - Kristinn Hrafnsson - News - Politics - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Kun tynnyriä aseet poistetaan, totuus katoaa - Kristinn Hrafnsson - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video07 huhtikuu 2014, 07:43

Kun tynnyriä aseet poistetaan, totuus katoaa - Kristinn Hrafnsson

Kun tynnyriä aseet poistetaan, totuus katoaa - Kristinn Hrafnsson

Yleisölle paljastuksia että CIA ja NSA vakoilevat valiokunnalle, että piti olla valvonnan Heidän toimintaansa olisi suuri huolenaihe, koska se on merkittävä jaottelun järjestelmän valvonnan ja tasapainon että pitäisi olla luonnostaan ​​läsnä terveen demokratian . 

Vaikka kaikki Snowden paljastuksia ei ole myöskään mitään viitteitä siitä, että NSA on muuttanut käytäntöjään tai tehdä muutoksia siihen, miten nämä suorittavat. Ollut julkaissut tietoja, että yleisöllä on oikeus tietää media on myös epäonnistunut ja mukaan Wikileaks tiedottaja Kristinn Hrafnsson, se on: " ... todella kuvottava pesäeron kaikki perusperiaatteet journalismin, jonka tiedän. Ja he väittävät, että tämä tehdään pyynnöstä Yhdysvaltojen viranomaisten huolta turvallisuudesta. Tämä ei ole hyväksyttävää. " Valitettavasti tänään, hän sanoo: " Meillä on nöyrä ja ontuva toimituksissa, jotka yksinkertaisesti tee niin kuin käsketään. "
001
Tämä on John Robles, kuuntelet haastattelu Kristinn Hrafnsson - virallinen tiedottaja Wikileaks ja numero kaksi on, että organisaatio. Tämä on osa 1 pidempi haastattelu.Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com
Robles: Hei Kristinn! On suuri ilo saada puhua kanssanne jälleen.
Hrafnsson:  Mukava puhua sinulle John. Kuinka voit?
Robles: Olen melko hyvin. Paljon juttuja tapahtuu Ukrainassa. Meillä ei ole ollut paljon keskittyä siihen, mitä tapahtuu Internetissä ja kaikkea. Joten, ehkä voisit antaa kuulijoita päivitetty mitä tapahtuu kanssa Wikileaks, mitä voit kertoa meille, noin tiedotteet?
Hrafnsson:  No, te tiedätte, meillä on politiikka ei keskustella mistään tulevan julkaisuja. Tämä on ollut meidän politiikan enimmäkseen asti. Mutta olemme edelleen käynnissä, kyllä, tämä suuri taistelu, että meillä on edessämme.
Samaan aikaan, maailma muuttuu ja me näemme yhä enemmän hyväksyntää viestiin, että Wikileaks toi esiin ensimmäistä kertaa, ehkä, osaksi julkista huomiota vuonna 2010 meidän räjähtäviä ilmestyksiä, että julkaisimme kyseisenä vuonna ja sitä seuraavina 2011.
Ja uskon, että kun me tarkastelemme takaisin vuosikymmen tai kaksi kohti tätä aikakautta, ihmiset ymmärtävät massiivinen merkitys osuus Wikileaks vuonna 2010 ja sitä seuraavina vuosina. Olemme avanneet uuden ikkunan, olemme pried avaa uuden ikkunan kohti iso ja parempi käsitys maailmasta, jossa elämme Ja ei ole paluuta, se on nyt käynnissä, ja se on jännittävä aikakausi, että me elämme
Se on paljon demokratiasta, perusarvoja että me ylistämme ja se on ehdottomasti etuoikeus olla tiimin jäsen, joka ajaa tätä suunnitelmaa tähän uuteen aikakauteen.
Robles: Wikileaks julkaisi hakulaite viestejä 9-11. Olivat ne julkaistiin vain massan tai he olivat suodatettu?
Hrafnsson: Tämä on - mitä? - Viisi vuotta sitten nyt.
Robles: Joo.
Hrafnsson:  On ennen aikani jäsenenä, ne ovat paljastuksia ennen vuotta 2010, johon kuului tietenkin paljastukset liittyvät edut kaikkialla maailmassa: Skientologiakirkon, pankki Julius Baer, ​​pankki Kaupthing Islannissa joka romahti, Trafigura Company, joka perustuu Sveitsissä, korruptoitunut puolue Keniassa hallituksen Daniel Arap Moi.Erilaisia ​​asioita, jotka paljastuivat, että aikakausi ennen meidän pääpaino, koska meidän tärkein materiaali koskee olevan Yhdysvaltain hallituksen ja sen korruptoituneita käytäntöjä ja sen sotilaallisen seikkailuja Irakissa ja Afganistanissa ja sen diplomaattisen tulokset.
Robles: Voitteko kommentoida Ukrainan nykytilanteesta ja nykytilannetta NSA ja CIA Yhdysvalloissa? Nyt ilmeisesti jotkut senaattorit vaativat CIA ja NSA on tutkittava, koska ne vakoilee senaattoreita. Voitteko kommentoida mitään näistä asioista?
Hrafnsson:  Tämä on tietysti asia, joka on suuri huolenaihe. Kun olet laitteen vakoilee komiteassa, joka on tarkoitus saada valvonnan yhteydessä siten, että se on tietysti suuri huolenaihe, ja on suuri virhe kaikissa tarkastuksia ja jotka ovat mielestämme luonnostaan ​​läsnä terveen demokratian. Se on helvetin erittely. Niin, tietenkin, se on suuri huolenaihe.
Robles: Näetkö NSA hallitseva itse lainkaan tai ne jatkuvat entiseen tapaan, koska kaikki Snowden paljastuksia viime kesänä?
Hrafnsson:  Mikään ei viittaa lainkaan, että NSA on muuttanut käytäntöjä ja että ei ole tapahtunut suuria muutoksia, että ne harjoittavat toimintaansa. Tämä on tietysti hätää.Politiikan alalla on tietoa, tiedät, kauempana leventäminen ryhmä, että tämä on aivan kauhistuttava tilanne, että on puututtava. Jopa niin, emme näe mitään radikaaleja toimenpiteitä rajoittamiseksi toteutetaan tätä toimintaa.
Ja jos me laittaa tämä kaikki tulee historiallisesta näkökulmasta, meidän täytyy mennä takaisin 1971 ja uudelleen murron median Pennsylvaniassa, jossa FBI toimisto teki kotietsinnän, aktivistit ja vastuu oli tehty noin korruptio FBI alle J Edgar Hoover , jossa yli 40% asiakirjoista, jotka murtovarkaat saivat käsiinsä osoitti, että ne vakoilevat poliittisten aktivistien ja periaatteessa teki poliittisen vakoilusta ja korruption avulla. Ja tietenkin, samana vuonna teillä oli Daniel Ellsberg saada Pentagonin paperit julkisuuteen rikkoo valansa, samoin kuin murtovarkaat, jotka ovat rikkoneet lakia. Mutta se kaikki oli yhteistä hyvää ja me kaikki hyödyttää tänään.
Tämä oli 43 vuotta sitten, mutta olemme tarkistamassa samanlaista aikakautta nyt Assange, Snowden, Chelsea Manning ja ihmisiä, jotka taistelevat tietoa saadakseen siellä, jotta voimme ymmärtää, että on tarpeen muuttaa.
Robles: Näetkö eroa joukkotiedotusvälineiden sitten ja joukkotiedotusvälineiden nyt?Koska se oli tärkeää, että media tarttui tätä tietoa. Mutta entä tänään?
Hrafnsson:  Jos te puhutte joukkotiedotusvälineet valtioiden ja Länsi-Euroopassa, me kaikki tiedämme, että on olemassa vakava rajoitus joukkotiedotusvälineissä, kuten tietysti me kaikki hyvin tietoisia. Mutta on olemassa rajoituksia kaikkialla katson.
Vain yksi hyvin selkeä esimerkki korostaa tilanteen. Noin kymmenen päivää sitten tai niin Washington Post rikkoi tarina perustuu Snowdenin paljastukset massa sieppaus kaikkien ääni televiestinnän koko maan. Ja he rikkoivat tarina perustuu Snowdenin ilmoitusta ja oman todenperäisyyden sisällä salaisuus lähteistä, että tämä todella oli ohjelma, joka toteutettiin miljardeja puheluita tallentamisen kiintolevyjen 30 päivän välein. Mutta Washington Post ei paljasta nimeä, että maa, joka oli tehty tätä massaa ohjelman valvonta.
Tämä on todella kuvottava pesäeron kaikki perusperiaatteet journalismin, jonka tiedän.Ja he väittävät, että tämä tehdään pyynnöstä Yhdysvaltojen viranomaisten huolta turvallisuudesta. Se ei ole hyväksyttävää. He eivät voi, koska toimittajat, ei julkistaa tietoja, jotka ovat elintärkeitä vain koska jotkut Valtion virkamiehet Washington painostavat sinua ja hengitys sen niskaasi.
Mutta se asettaa meidät näkökulmasta, 1971, 43 vuotta sitten Post tuolloin NY Times, joka sanoo - meillä ei ole, että aikakausi, se on mennyt. Meillä on alistuva ja ontuva toimituksissa, jotka yksinkertaisesti tee niin kuin käsketään. Ja se on sääli.
Robles: Ottaen huomioon, että voit kommentoida ... tiedätte, olen puhunut Jesselyn Radack ennen ja siellä oli kysymys, hän kertoi minulle asialliseen sävyyn. En halunnut hänen kimppuunsa tai tehdä iso kysymys siitä. Hän kertoi minulle, että kaikki toimittajat, jotka vapauttavat Edward Snowdenin tiedot olivat tarkkailun hallituksen ennen kuin he tekivät päästöjä ja niitä ei palauta mitään, että hallitus on esittänyt vastalauseen. Tämä olisi samaa linjaa. Onko sinulla ongelmia sen kanssa?
Hrafnsson:  Tärkein politiikka Wikileaks ja ymmärrystä meidän tehtävämme on saada ihmiset tietoisiksi tietoa siellä niin, että ihmiset voivat käyttää sitä. Tarkoitan, että se on perusperiaatteena, että toimimme heti. Se on meidän tehtävämme, meidän tarkoitus toimittajina saada tietoa ulos auki, jotta kaikki voivat käyttää sitä.
Tämä on totta ja todellista luonnetta, mikä Wikileaks on kyse. Ja tämä on totta ja todellinen luonne, perusperiaate journalismin. Tiedot olisi toimitettava yleiseen kulutukseen. Heillä on oikeus tietää ja olemme palvelijoita tätä ajatusta.Ennakonpidätys tiedot eivät ole linjassa, että ideologia.
Robles: Oli joitakin hyvin tärkeitä vuotoja koskevat Ukraina. Voitteko kommentoida niitä? Enkä usko, että he olivat hyvin paljon julkisuutta länsimaisessa mediassa.Esimerkiksi Nulandin- Payette keskustelu. Sitten oli useita vuotoja, jotka puolinen Anonymous Ukraina - puheluita, esimerkiksi Latvian ulkoministeri Catherine Ashton, jossa he puhuivat ampujat Maidan. Millainen rooli näet siellä ihmiset kutsuvat itseään Anonymous Ukrainassa? Luuletko he auttoivat saamaan tietoa ulos? Luuletko heillä on ollut vaikutusta siihen, mitä on tapahtunut Ukrainassa?
Hrafnsson:  Ei, emme ole nähneet paljon vuotoja tulossa ulos Ukrainan ja liittyvät Ukrainan tilanne tulee ulos tiedotusvälineiden tukemiseksi ja muissa paikoissa. On aina epävarmuus todentaminen, mutta varmasti nämä vuodot on ollut tärkeä rooli.
Mutta on myös tärkeää pitää mielessä, että tämä tieto on yleensä tuonut esiin joitakin yhteydessä ja joidenkin esityslistan mielessä. On hyvin vaikea hyödyntää näitä tietoja ja tulevat tiettyyn johtopäätökseen. Se on hyvin monimutkainen tilanne, että meillä on Ukrainassa. Se on erittäin huonosti raportoidaan mukaan läntisissä tiedotusvälineissä, valtamedia lännessä. Yhtä niin, sitä ei kuvata millään järkevällä, tasavertaisesti median itäpuolella myöskään.
Robles: Kai me voitaisiin väittää, piste. Tarkoitan, saamme paljon tuoreita tietoja pois syötteitä ja maahan, ja videokuvaa ja tavaraa, joka vain ei ole lainkaan länsimaisessa mediassa.
Hrafnsson:  Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Länsi Media boikotoi ja pitää pois paljon tietoa, joka olisi sisällytettävä kattavuus Ukrainassa. Kun on ristiriita, ensimmäinen uhri missään sodassa on totta, tietenkin. Ja olemme nähneet, että kaikissa tapauksissa menneisyydessä - Syyriassa, esimerkiksi. Ja siellä oli paljon valheita, jotka rakennettiin ympärille Irakin ja Afganistanin sotien Wikileaks paljasti, koska totuus on kerrottu.
Robles: Näetkö mitään eroa sitten? Yksi piste Haluaisin korostaa ja mielestäni se korostaa kaiken, mitä tapahtuu. Esimerkiksi Krimin. Venäjän sotilaat, jotka olivat siellä, he ovat olleet siellä yli kahden vuosikymmenen ajan ja ei ollut hyökkäystä.Tarkoitan, tiedän tämä tosiasia. He olivat jo siellä. Mutta ne pitää sanoa, että se oli liittämistä, se oli hyökkäys kun oli demokraattisessa kansanäänestyksessä, että ihmiset ovat odottaneet kaksi vuosikymmentä tapahtua. Niin, se oli hyvin onnellinen hetki 97% Krimin ihmisiä. ei ollut hyökkäys, ei ollut laukausta, joka on suuri ero, mitä tapahtui Irakissa ja Afganistanissa. Joten, halusin vain saada että siellä.
Hrafnsson:  No, nyt sinulla on, John. Ja kiitos valaistumisen ja historiallinen tausta, mitä on juuri tapahtunut Krimillä.
Robles: Tarkoitan, että mitä näen. Jos näet jotain erilaista, haluaisin mielelläni tietää sen. Olen varma, että voit katsella kaikkia medioita. Joten, saat hyvän tuntuman kaiken.
Hrafnsson:  Olen Reykjavikissa Islannissa. Se on minun tärkein perusta tällä hetkellä.Ja olemme juuri tekemisissä kaikenlaisia ​​kysymyksiä. Suurin huolenaiheeni on, kuten aina, kun näemme tynnyriä aseet nostettavan että totuus katoaa.
Kyllä! olit kuuntelemassa osa 1 haastattelu Kristinn Hrafnsson - virallinen tiedottaja Wikileaks. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com

Ei kommentteja: