Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Human-animal hybrids, disasters in the making - News - Society - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Ihmisen ja eläimen hybridien katastrofien valmistus - Ajankohtaista - Yhteiskunta - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantu4. helmikuuta 13:24

Ihmisen ja eläimen hybridien katastrofien päätöksenteossa

Ihmisen ja eläimen hybridien katastrofien päätöksenteossa

Tutkijat ympäri maailmaa luovat outo ihmisen ja eläimen hybridien, jotka voivat aiheuttaa tuhoa yhteiskunnalle. Vuonna viimeisen kymmenen vuoden aikana yksin, unohtumaton kehitys alalla geneettisiä muunnoksia ovat jättäneet tutkijoita ja sivulliset järkyttynyt.

Nykyään on mahdollista pari yliopisto-ikä opiskelijoita keksiä uusia elämänmuotoja mukavasti omassa kellarissa. Valitettavasti niin, lait eivät ole voineet pysyä vauhti, jolla tutkijat ovat leikittelee ympäriinsä oman teoksensa.
Puolestaan ​​yhteisöjä syntyy eivät ole lainkaan laitonta, mutta kaikki keinot on vaaraksi yhteiskunnalle yleensä. Ei kerro, mitä voi tapahtua, jos nämä elämänmuodot voivat paritella. Silti into näkyy silmät ja mielissä tutkijat maailmanlaajuisesti vain odottavat valloilleen vieressä luomisesta maailmalle, että kaikki tuntui halunnut fantasia vain vähän aikaa sitten.
Konkreettisena Esimerkiksi tutkijat ovat tehneet hiiriä keinotekoisen ihmisen kromosomin "jokaisen solun kehoaan". Tällainen teko on kehuttu "läpimurto", joka voi johtaa erilaisiin parannuskeinoja laaja taudin. On raportoinut Lifenews.com, University of Wisconsin tutkijat ovat ollut paljon menestystä siirtämällä soluja ihmisen alkioiden hiirien aivoissa. Nämä erittäin solut alkoi kasvaa, ja ajoissa tehty hiirillä älykkäämpiä.
Hiirillä osoittivat, että he pystyivät ratkaisemaan yksinkertainen sokkelo ja oppia ilmastointi signaaleja enemmän parempaan kuin jos verrataan ennen muutosta. Kriitikot ovat nopeita kysyä, ruiskuttaminen osien ihmisten eläimillä kuljettaa enemmän hyötyä kuin riskejä.
Jo nyt on ilmeistä, että kasvava ihmisen elinten sisällä eläimiä ei ole science fiction, mutta puhdasta todellisuutta. Japanilaiset tiedemiehet ovat alkaneet käyttää sikojen kasvaa ihmisen elinten sisällä niitä. Koko kasvu kestää jopa 12 kuukautta.
Niiden tärkein tavoite on lisätä päälle määrää elinten käytettävissä lääketieteellisten toimenpiteiden mukaisesti Infowars.com kirjoittaa ylös aiheesta. Tämä ei kuitenkaan ole kellarissa toiminto kuin Japanin hallitus on selvittää suuntaviivoja alkiotutkimus aloitteesta.
Thetruthwins.com on nopea huomauttaa, että kun ihmisen elin on alkanut kasvaa sisällä sika, joka sika ei ole enää 100 prosenttia sika. Jos sitä nyt voi sanoa olevan totta, niin ihmisen elin, joka kasvaa sisällä sika ei voida mieltää 100 prosenttia ihmisen jälkeen se kehittyi sisällä toiselle eläimelle. Vastaanottajien toimielimillä on kerroit ihmisen ja eläimen hybridi osia laittaa sisälle kehoaan.
Seuraukset luomaan tällaisen hybridit voisivat uhata yhteisöille läheltä ja kaukaa.Kuitenkin ehkä enemmän hämmentävä osa on ymmärtämättä, että ei tiedetä, mitä on ennustettu pitäisi hybridit tullut hallitsematon.
Mikä on vieläkin pelottava on, että useimmat maat eivät ole lakeja vastaan ​​luomuksia tämänkaltaisia ​​johtaa ihmisiä tuottaa näitä yhteisöjä vapaasti. Lisäksi, mikään rangaistus ei ole asetettu paikoilleen olisi elävä olento tullut kävely katastrofi.
Uskotaan, että geneettisesti säätämistä eläimet kasvaa ihmisen osia on vain toinen tapa turmelee luontoa. Back in 2011, Daily Mail raportoi Britannian tutkijat luomaan "yli 150" ihmisen ja eläimen hybridi alkioiden ja hyvin harvat lukijat sai järkyttynyt tästä.
Muita esimerkkejä on havaittu in Slate artikkeli, kuten pakkauksissa humanisoitua-maitoa tuottavat vuohet, peräaukon sulkijalihaksen, joka otetaan hiiri, ja lääkärit rakentaa ihmisen immuunijärjestelmää tehty eläimillä. Silti nämä ovat vain hankkeita, jotka ovat tiedossa. Voi olla muita kokeita käynnissä, jotka ovat pois tutka. Human-eläimet hybridit ovat mahdollisia, mutta se jättää ihmiset keskustelemme ovatko hyödyt todella suuremmat riskit.
Venäjän Ääni, Thetruthwins.com, Lifenews.com, Infowars.com
http://voiceofrussia.com/2014_02_04/Human-animal-hybrids-disasters-in-the-making-2059/ntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: