Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

The 4th Media » Kerry-Lavrov Chess Match: It’s Hardly a Match Between Equals: Empire of Chaos

4. Media »Kerry-Lavrov Chess Match: Se tuskin Ottelu tasavertaisten: Empire of Chaos

Kerry-Lavrov Chess Match: Se tuskin Ottelu tasavertaisten: Empire of Chaos

Post Kategoriat: Kanada
Pepe Escobar / neljäs Media Uutiset | Sunnuntai, 06 huhtikuu 2014, 12:33 Peking
Se tuskin ottelussa tasavertaisten - yhtenä soi Monopoly KUN MUUT pelaa shakkia.  Seleenin ikään Kuin venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin lykkää Vanhasen Matin, KUN TAA Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry yha selvemmin huomannut, Han edessään väistämätön.
Lavrovin selittänyt uudestaan ​​Ja uudestaan,   Löysä liitto   on ainoa mahdollinen Ratkaisu Ukraina, Osana "Syvä perustuslain uudistusta".  This tarkoittaisi etnisiä - Ja JoPa sentimentally - venäjän Itä-Ja Etelä-Ukrainassa olisi pitkälti itsenäinen.
Kerry antoi merkkejä Sopia NOIN Kahdella viikkoa liitä linkki, Etta Ukrainan alueet tarvitsevat enemmän päätäntävaltaa,  mutta liitä linkki Valkoinen talo ladata Sen moraalinen blitzkrieg - Samaan Aikaan Presidentti Barack Obaman Matka Haagissa Ja Brysselissä.
Viela Senkin jälkeen, epäluotettavat Neljän Tunnin Kerry-Lavrovin Shakki ottelu Pariisissa, siellä on matti.
Venäjän Ratkaisu on sama ehdottamaa Moskovassa jo muutama viikko-liitä linkki, Ja jälleen keskusteltu puhelimeen Obama Ja Presidentti Vladimir Putin perjantain ja - Mika Sai Kerry ohjata Hanen lento Pariisiin.
Jokainen Ukrainan alueella, MUKAAN Lavrov, olisi voitava valvoa Senin talouden, VEROT, kulttuuri, kieli, KOULUTUS ja "Ulkoiset taloudelliset Ja kulttuuriset yhteydet naapurimaihin Tai alueet '.
Se on tiskille kannettiin Ääni suunnitelma, vaikka entinen - Tai monivuotinen, riippuen spin - tunnottomia kuten Henry Kissinger Ja Zbig Brzezinski kohtuullisen Samaa mieltä.
Keskeinen ongelma on se, etta Washington liikkumattomaksi pitää esillä Kiovan perustaa - tunnetaan MYOS Khaganate Ja Nulands, kuten ulkoministeriön apulaisulkoministeri Victoria Nulands - oikeutettuna.
Moskovan näkee ne Nippu putschists Ja fasisteja.  Ja Washington kieltäytyy edelleen painaa Kiev hyväksymään liittovaltion järjestelmä - Mika mahdollistaa muun muassa venäjän virallisena toisena kielenä.
Uusin American temppu on massiivinen propaganda ajomatkan "Reds ovaalin Tulossa" laji, NOIN Venäläiset joukot   massoittelun Rajalla  (taipuisa valtamedian pyörii Numerot Yli 100000).
Kerry, Etta Tällä normilla hetkellä on ainakin pidättäytymistä hysteria;  Han myöntää Washington Ja Moskova sopivat diplomaattisen Ratkaisun on oltava, turhaan Palata uuteen meme - keinotekoinen, Pentagon / Nato-kehrätty "alkusoittoa hyökkäys".
Washington virallinen Kanta on, Etta Moskova on riisumaan joukkojaan Krim (SE EI tapahdu); myöntävät KANSAINVÄLISET tarkkailijat (SE Voi tapahtua);  Ja vetää joukot Takaisin itärajan (Moskova väittää NAMA ovaalin harjoituksia, joissa on sama Maara Kuin tavallista - alle 20000).
Lavrov ottaa korostaa yha uudelleen Ja uudelleen EI Ole venäjän suunnitelmia hyökätä itäisessä Ukrainassa Ääni melkein Kuin motto stand-up komiikkaa.


Varo Empire of Chaos
Liitä linkki on tulevissa presidentinvaaleissa.  Rivers of votka voidaan lyödä vetoa, Etta This tulee olemaan ERITTÄIN Ovela toimintaa.  Svoboda Ja oikeassa sektorissa Apinat nykyisin Valta-asemissa tekee kaikkensa peukaloida tuloksia (KOSKA NE eivät Ole täsmälleen suosittu).
Jälkeen Saksan liittokansleri Angela Merkelin hevonen - entinen nyrkkeilijä "Klitsch" - päätti luopua rodun, johtaja on - Mita muuta - oligarkin: miljardööri suklaa pohatta Petro Poroshenko. Han Jo hylkäsi liittovaltion ratkaisua, kuten "Joku venäjän hallitus yrittää kertoa meille millaista hallitus systeemiä meillä pitäisi Olla ".
Ja siellä on Mitään "demokratia" aloittaa, KOSKA järjestelmään vaihtajia, on raportoinut Kommersant, ovaalin täydessä vauhdissa jo kirjoittamasta Ukrainan perustuslaki, pääministeri "Yats" Arseni Yatseniuk kehottaen heita keksimään lopullinen redaction sisällä Seuraavat Kahdella viikkoa.
Lausumaton Siperian tiikeri tassa huoneessa on venäjän ehdoton.  Kiova on virallisesti Luvata, Etta Ukraina EI aio liittyä Natoon.  Ja me KAIKKI tiedämme, KOSKA Khaganate of Nulands on asennettu, This OLI Aina NOIN Pentagon johtama Naton laajenemiseen.
Putinin "porkkana" Obama on jotain, Han MYOS kertoi hänelle puhelimessa: Tulevaisuus Transnistrian Moldovan, Ukrainan lounaaseen Rajan, olisi ratkaistava Keskusteluja 5 +2- muodossa,  Moldova, Transnistria, ja turvallisuus-Ja yhteistyöjärjestö, Venäjällä Ja Ukrainassa, joissa Euroopan unionin Ja Yhdysvaltain tarkkailijoina .  Jälleen kerran, EI "hyökkäys" Alone.
Räikeä tassa kaikessa on jo kiinteää tosiasia - Krimin liittyä venäjän federaatioon.  Ja EI Ole paluuta, Mita Yhdysvaltojen, EU: n Ja Kiovan Voi spin.
Mutta se aiheuttaa taka ongelma.  Putinin perustelut siirtyä Krimin - KUN venäjän tiedustelupalvelun paljastui tontin jäljitellä Simferopol vallankaappaus Kiovassa - OLI, Etta Krimin autonomia EI Riitta suojaamaan Sita järjestelmää vaihtajia.
Samaa voisi väittää, myöhemmin etnisiä venäläisiä Ja venäjänkielisiä Itä-Ja Etelä-Ukrainassa. Joten autonomian ehdot - Ja perustuslain uudistaminen - olisi Ironclad.
Hän luultavasti EI.
Silti Karu tosiasia on, Etta kukaan antaa pätkääkään "Ukrainan Kansa", on se USA, EU: n Tai Kansainvälisen valuuttarahaston (Venäjä ainakin välittää venäläisille Ukrainassa).
Alaotsikko vieläkin herkempiä taka ongelma, olettaen Washington Ja Moskova saavuttaa Kääntäjänä, on se, Saapuvat Hakutermit Kääntäjänä VOIT luottaa "sana" Yhdysvaltain hallitus.
Venäjällä on omakohtaista kokemusta asiasta, kuten Bush Isä lupaavia Mihail Gorbatshov, Etta Nato EI laajenna KOKO Itä-Eurooppaa.
Se Teki - kuten Möykky Halpa kauhu leffa.
Emme SAA koskaan unohtaa Big Picture;  Kuten NSA Orwellin-panopticon monimutkainen, This on ennen kaikkea kyse soveltamisesta Pentagonin Full Spectrum Dominance Opin, mika merkitsee saartaminen Venäjä (Naton kautta), yhdistettynä pivot-tyyliin motti Kiinassa.
Ja kaikenkattava logiikka säilyy ennallaan;  This Empire of Chaos toiminnassa.

Pepe Escobar   on Kirjoittanut   Globalistan: Saapuvat Hakutermit globaalissa liukenee Liquid War   (notkeutta Books, 2007),   Red Zone Blues: tilannekuvan Bagdadissa ruuhkahuippujen aikana   Ja   Obama EI Globalistan   (notkeutta Books, 2009).   Han saattaa päästä klo   pepeasia@yahoo.com  . 
This Essee on Alun Perin ilmestynyt   Asia Times  .

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: