Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

The 4th Media » Russia Will Save Ukrainian Jews

The 4

Venäjä säästää Ukrainan juutalaista


Mykolajiv Keski Synagoguei
Mykolajiv Keski Synagoguei Todella suurta vahinkoa Mykolaiv Central synagoga

Maailman suurin näytelmä on yli 50 miljoonaa toimijoiden ja tapahtuu useita vaiheita rinnakkain.Useimmat toimijat sivuuttaa, että he pelaavat. Guinnessin ennätysten kirjaan sivuuttaa mahdollisuutta singota eteenpäin sen kauppaa.
Nykyisen soittolistan päihittää kaikki tuotettu tähän asti on Lords of War. Jopa vanhimmat PSYWAR eivät muista niin upea tuotanto.
26. huhtikuuta 2014 heprean sanomalehti Yediot Ahronot julkaisi artikkelin otsikolla "Ukraina: Central synagoga Valaistu." Web-versio sisältyi video tapahtumasta, joka on esitetty alla.
Ukrainan Hollywood
Video näyttää samassa järjestyksessä kahdesti kahdesta eri näkökulmasta. Koko hyökkäys kestää noin puolitoista minuuttia, jossa kaksi Molotovin cocktaileja heitetään kohti näkymätön rakennus.
Yritä ajatella kuin tekijä. Oletat, että on olemassa kameroita. Tiedät, että on poliisi. Se on hitti-and-run-nopea tapahtuma.
Silti hyökkääjä tuhlannut paljon aikaa. Pulloja heitettiin viime hetkellä. Oliko hän varmista kuulua kamerat? Materiaalia ei ole tarpeeksi hyvä, jotta syytteeseen.
Poliisi ei saapunut. Hän ei katso huolissaan mahdollisuudesta. Miksi? Luultavasti reuna tysturvallisuusyksikkö oli lähellä valmis varoittaa ja pelastaa siinä tapauksessa ukrainalaisia ​​saapui.
Synagogat palavat helposti. Riittävästi paperia, rullaa ja vaatteita tarjota hyvää polttoainetta.Kuvat julkaistiin seuraavana päivänä vain vähäisiä vaurioita lukko oven ja joitakin puuhiiltä merkit pakenevat ikkunan läpi.
Lukihäiriö ja Astma
Hepreaksi koulut ja yliopistot lukihäiriö ja astma ovat hyvin suosittuja. Ne ovat helppo väärentää ja anna epäreilua etua testien aikana.
Ensimmäistä kertaa tapasin että oli armeijassa ja järkytti minua syvästi. Mies upseeri kadetti oli satunnaisesti valittu epämiellyttävä tehtävä. Hän seisoi lähellä minua. Olin vielä kiittää varten "kuolema-numero", jonka säästynyt minua, kun hän kertoi minulle:
"Katsokaa minua. En tee sitä. "Hän tiesi, että olin syytön riitä täyttämään roolin hän oli antanut minulle.
Uskomattoman, henkilö, jonka tiesin oli terve oli yhtäkkiä astmakohtaus. Hänen kasvonsa oli punainen, hänellä oli ilmeinen ongelmia hengitys. Ajattelematta kahdesti, toinen kadetti ja minä nostin kuollutta painoa ja vei hänet juosten lastentarha. Olisiko hän kuolee?
Juuri ennen pudottamalla hänet sängylle, olimme kaikki hengitys vaikeaa. Kuoleva Klovni iski minulle silmää, hiljaa hymyillen hänen petollinen silmät. Kenkänsä kärsinyt sängyn runko on rautaa.
Valinta tehdään tänään edellä mainitussa sanomalehti ei ollut seurausta lukihäiriö. Virhe tai ei, se osoitti puolella ottanut kirjailija.
Artikkelissa tapahtuma Nikolayev, venäläinen nimi Mykolajiv. Sen sijaan käyttää Ukrainan nimi, toimittaja käytti nimeä valitsema venäläisvähemmistön kaupungissa asuvien.
Mustanmeren Hollywood
Israel tukee Venäjää ajankohtaisista tapahtumista Ukrainassa. * Netanyahun Likud-puolueen tärkein ideologi sanoi, että avoimesti. Israel sanoi Yhdysvaltoihin virallisesti, että se ei osallistu konfliktiin, koska sen strategiset suhteet Venäjään ja tämä osallistui Iraniin ja Syyriaan.
7. maaliskuuta Israelin suurlähettiläs Kiovassa, Reuven Din-El ilmoitti, että hän on avannut virallisen linjan viestinnän jäsenten kanssa ultra-nationalistinen Svoboda Osapuoli, joka katsoo venäläiset ja juutalaiset vihollinen. Hän oli sopinut Dmitry Yarosh, johtaja Oikea Sector puolisotilaallinen (Katso virallinen: Israel tukee molempien osapuolten Ukraina).
Tapahtuman jälkeen se oli esitetty, että epävirallinen keskusteluja käytiin maaliskuusta 2013.
Suurlähettiläs sanat olivat yhtä huolestuttava "Meillä on paljon yhteisiä kantoja ideologisia kysymyksiä, mutta on suuria eroja. Esimerkiksi en ymmärrä rasistisia elementtejä enkä hyväksyä ne. "
Syynä outoa kokouksissa on selkeämpi nyt. Luomalla kosketusviiva, Israel loi linjan vaikutus.Puolue ja sen puolisotilaalliset laite tulee pian syyttää tapahtumasta, joka tarjoaa propagandistisiin voittaa sekä Venäjä ja Israel.
Tapahtuman paikka on ratkaiseva. Kaupunki on suuri laiva building keskus väliin Krimin ja kaupunki Odessa.
Jo helmikuussa, ennen liittämistä Krimin Venäjän, heprean media osoitti split kartta Ukrainan kanssa Etelä-ja Itä-alueet merkitään venäjäksi. Jälkeen Krimillä, Mykolaiv on seuraava looginen askel prosessissa. Se voidaan liittää tai julistaa riippumattomia kaupungin Donetsk teki.
Lämpö ohjautuu pois Venäjältä jos sisäinen väkivalta romahtaa paikallishallinnon.
"Alo, Bibi? Papa Putin puhuu; voit antaa minulle käsi Nikolayev? "
Antisemitistejä horjuttaa Venäjän Nikolayev
Ensimmäinen vaihe antisemitistinen PSYWAR hyökkäys Ukraina eivät jälkeen Pinchas Vishedski, rabbi Kiovan urheasti tuomitsi sen väärennös. "Luulen, että se on joku yrittää käyttää juutalaisen yhteisön Donetsk välineenä tässä konfliktissa. Siksi olemme järkyttynyt ", hän sanoi lisäten," nationalismin tässä maassa ei tietenkään ole mukava meille. "
Hän totesi, että pamfletti on väärennös ja tarkoituksena on häpäistä pro-Venäjän mielenosoittajia tai juutalainen yhteisö. Ottaen huomioon korkean profiilin että USA antoi tapahtumaan, se ei ole vaikea päätellä, että se oli CIA väärä lippu tapahtuma (ks. antisemitistinen PSYWAR Hits Ukraina). Pian sen jälkeen, Netanyahu antoi käden.
Valinta kuvan avaamista tämän artikkelin ei ollut satunnainen. Venäjä esittelee tapahtumista Ukrainassa uudistetun fasistinen hyökkäys West; heillä on vankka syy, että loppujen sota alkoi, kun EU korvasi laillisen hallituksen Ukrainan kanssa ei ole vaaleilla valittu nukke yksi.Heräämisen jälkeen antisemiitti demoni, Venäjä ja Israel ovat matkimalla toisen maailmansodan Euroopan teatteri.
Ei vahinkoja, synagogaan Lehtitietojen koska ohikulkija, joka saapui ajallaan, sammutti palon ja soitti poliisille. Mikä onnekas sattuma! Luultavasti hän oli myös joukkueen edellä mainitun reuna turvallisuutta. Mossad tallennettu palkkaa siten.
Ei ole paras todistus tästä toiminnasta kuin sanat lainaama sotaisa sanomalehti:
"Ihmiset ovat peloissaan, totta kauhua heidän silmissään. Vanhimmat sanoivat, että tämä on, miten holokaustin alkoi, ja ilmaistaan ​​pelko siitä, että kuljemme kohti uutta holokaustin. "
Eternal Hero massojen, Red Venäjä, pian uhrata parhaimmillaan poikia säästää Ukrainan juutalaiset tuholta alla villi käsissä groteski fasistit. Kyllä, kyllä, ollut siellä, nähnyt sen.

Mr. Tov Roy, Israelin maanpaossa Boliviassa, on yksi usein osallistujien neljäs Uutiset.

http://www.roitov.com/articles/ukrainefalseflag.htm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

th Media » Russia Will Save Ukrainian Jews

Ei kommentteja: