Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Kimmo Kovanen


TÄSSÄ TÄMÄ KESKUSTELU JANUS PUTKOSEN SIVULTA : OMA KOMMENTTINI ALUSSA : Onko minut heitetty Ukraina-uutisseuranta ryhmästä ulos kun en pääse sivustolle ja jos on ... niin miksi ? Jos on bännätty niin ... osaan kuvitella ketkä ovat asialla - koskeivat suostuneet kestämään sitä kun esittelin tuntemaani Jörn Donneria kovin erilaisena suomenruotsalaisena , joka suhtautuu realistisesti venäläisiin , on ehdottanut yhteistyön syventämistä Pietarin museoiden kanssa Guggenheim-museohankkeen tilalle , on toiminut etyjin ihmisoikeustarkkailijana Viron anoessa EU-jäsenyyttä - Donner suhtautui / suhtautuu äärimmäisen kriittisesti siihen , miten Viron nykyhallinto suhtautuu vironvenäläisiin ja tietopohjalta. Lisäksi erityisen plussaa tässä ihmisoikeusasetteluissaan on se miten Donner suhtautuu romanian kerjäläisiin ja kerjäämiseen ylipäänsä. Donneriin ja minuun samaten lyötiin leimaa eikä suostuttu lukemaan koko juttua. Esittelin RKP:tä puolueista monitahokkaana, jota ollaan nyt kovalla vauhdilla yksioikoisesti oikeistolaistamassa Kokomustaan suuntaan. Olin kirjoittamassa ensimmäisessä versiossani siten , että Donnerin asettuessa tällä kertaa sitoutumattomana RKP:n eurovaaliehdokkaaksi hän ja ennen kaikkea hänen taustajoukkonsa eivät halua RKP:n kapeutuvan kokomustaksi Natottajaksi. Tunnen joitakin samankaltaisia suomenruotsalaisia ... he ovat koko aktiivisen aikuiselämänsä seilanneet sieltä ihan 60/70-luvun taitteesta sektorilla SKP-SKDL-RKP-SDP-VAS-X ... Mielestäni nää tuntemani suomenruotsalaiset tyypit ei niinkään ole periaatteissaan muuttuneet ... puolueet ja toimintaympäristö kylläkin.
Tykkää·Kommentoi
Rauni Salminen tykkää tästä.
Juha Suomalainen ''Panssarijääkärikomppaniasta Valmistuneelle :" Hyvää AAMUYÖTÄ ja Kirvesvartta ... ja käsivarsinauhaa .." On On Gazprom - Kiina hyvä juttu joo - voin ladata sulle 10 yhtä hyvää . Mutta missä hra. Suomalaisen Oma Kieli ja Pää ovat.,,, ? Onko täällä tarkoitus keskustella ja pohtia ... vai mitä ... ? Tämä on Uutisseuranta eikä mikään JAA-EI -ÄÄÖNESTÄMÖ. Älä Poika ... ( vai onks sussa jotain äijää vai ?!) hyppää nyt aiheesta kuin joku perkeleen kodinkonekauppias vaan kerrankin perustele mielipiteesi. Se on niin vitun helppoo tykittää linkein. Mutta meneppäs tonne turuille ja toreille tykittämään ... niin eihän tommosen Panssarijääkärikomppaniasta Valmistuneen kanssa kauheen moni jää hengaamaan. Joku kiltti mummo voi tarjota pähkinöitä ja joku Vanhempi pappa pastillin ... toivottaen " Hyvää AAMUYÖTÄ ja Kirvesvartta " ... ..... ....... ... tässon sulle hauskaa actionia heheheheheheheheheh ...'' - Kimmo Kovanen Ukraina-ryhmässä. https://www.youtube.com/watch?v=1GhvlkZdSxA
Tapas Violentos youtube.com
Tykkää · 1 · Eilen kello 14:28
Kimmo Kovanen Eihän kysymys ollut nyt tästä vaan tämähän on viimeinen puheenvuoroni koko *keskusteluun" ... Laita Se koko keskustelu näkyviin. Olen tallentanut sen muualle samoin kuin muutkin - sinä et ole törkein - mutta edellekään en hyväksy sitä , että Donner niputetaan samaan klaaniin kuin ne ruotsinsuomalaiset - jotka edustavat russofobisia Natottajia. Minut heitettiin nyt toiseen kertaan Vihreistä ulos - muodolliset syyt ovat mitä ovat . . mutta todelliset syyt liittyvät köyhien tilan esilletuontiin , russofobiaan , Natotukseen ja elitistisen kulttuuripolitiikan kritiikkiin erityisesti tämä Guggenheim-museohanke sekä Helsingin luontoalueiden rakentamista eliitin käyttöön. USAn neoimperialismin kritiikki kaikkine muotoineen hämmentää - sielläkin jengi on hajalla , mutta Hautalan Nato-Russofobian ja Pekka Haaviston linjat ja persoonat ovat eri planeetalta.
Muokattu · Tykkää · Lisää · Eilen kello 14:45
Juha Suomalainen Jos nyt vaan hengailisit siellä turuilla ja toreilla ja jäähdyttelisit niitä internetlihaksia muutaman viikon.. Katellaan sitten uudestaan.
Tykkää · Eilen kello 15:07
Kimmo Kovanen Haluan kyllä saada perustelut ja moderointipolitiikan ohjeet. Olen hämmästellyt tätä sensuroinnin logiikkaa. Asiattomia heittoja vilisee sinne sun tänne. Ikävä kyllä tämä sattumanvaraisuus ei ainakaan palvele tätä vaihtoehtoisuuden asiaa.
Tykkää · 1 · Lisää · Eilen kello 16:15
Juha Suomalainen Siinä ne perustelut on sulle heti ensimmäisessä viestissä Poika.
Muokattu · Tykkää · Eilen kello 16:59
Kimmo Kovanen Et vakuuta asiapohjalta millään muotoa , koska et pysty perustelemaan mielipiteitäsi. Olet moderaattorina hävinnyt tämän erän ja ihmettelen miten Janus Putkosella on varaa pitää täysin sattumanvaraista moderointia. Ei paranna myöskään Verkkomedian mainetta. Varsinkin tilanteessa , jossa Verkkomedia on hyvin mariginaalinen täällä Suomessa.
Muokattu · Tykkää · Lisää · Eilen kello 19:18
Riitta Klemetti Lilja Kenenkäs etuja tämä arvon herra Donner aikoisi EU-parlamentissa ajaa? MTV:n vaalikoneessa hän on 100%:sti eri mieltä siitä että: Suomalaisen europrlamentaarikon ensisijainen tehtävä on kansallisen edun puolustaminen (kuten vaalikoneen teesi kuului). Myöskin hän vastasi olevansa 100% eri mieltä vaalikoneen esittämään: Koen itseni ensisijaisesti suomalaiseksi, en eurooppalaiseksi.
Muokattu · Tykkää · 11 tuntia sitten
Kimmo Kovanen Riitta , tämän keskustelun tematiikka on tuossa ylläolevassa kirjoituksessani ... eli peräänkuulutan perusteluja erottamiselleni sekä ryhmän sääntöjä

Ei kommentteja: