Sivut

tiistai 6. toukokuuta 2014


Kiina "nuorallatanssija" Krimin Venäjälle

Status of Ukraine ) - Mukaan artikkeli julkaistiin Britanniassa Telegraph, venäläiset valtasivat Krimin ei saanut tukea Kiinan, jota pidetään perinteinen liittolainen Moskovan YK: n turvallisuusneuvostossa maassa. Sanomalehti kertoi, että Kreml toivoo Pekingin haluaa heidän puolellaan vastaan ​​lännen pakotteet ovat tulossa toivoton.

Kiina "nuorallatanssija" Krimin Venäjälle
Kiina ei tue Venäjän turvallisuusneuvostossa YK: n äänestyksessä oli ollut Krimin kuin äänestys kysymys Syyria.
Puheessaan torstai 18/3 ennen kaksikamarinen kansalliskokous Krimin liittyi Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmaisi kiitos Kiinan politbyroon heidän tuestaan ​​Krimillä ongelmia.Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov aina julisti: "Venäjä ja Kiina ovat suvulle näkemyksiä Ukrainan tilanteesta".
Kuitenkin mukaan Telegraph, Kiinalaiset eivät tue Venäjän turvallisuusneuvostossa YK äänestää Krimin kuten se teki äänestyksen kysymys Syyria. Sen sijaan maata äänesti tyhjää.
Kiinan ulkoministeriön lausunto: "Kiina aina pyrkii periaatetta puuttumattomuuden sisäisiin asioihin missään muussa maassa, ja kunnioittaa itsenäisyyttä, suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta Ukraina".
Tuntematon Kiinan presidentti Xi Jinping on sanonut mitään Yhdysvaltain presidentti Barack Obama Haag, Alankomaat kun kaksi johtajat tapasivat tällä viikolla. Kuitenkin näyttää siltä, ​​mitä vaihto heillä mitään yhteistä väitteen, että Kreml on käynnistänyt. Varajäsen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Ben Rhodes American ilahdutti kahden kokouksissa Yhdysvaltojen ja Kiinan johtajat, sanomalla, että tästä lähtien, Venäjä voi enää luottaa siihen, että tukea "perinteinen liittolainen "Kiina.
Jos näin on, Putin joutui hankalaan tilanteeseen. Kun kyseessä on Venäjä lähetti joukkoja Itä-Ukrainassa tai yllyttää levottomuudet keskittynyt alueille venäjänkielisten ihmisiä tässä maassa, Yhdysvallat todennäköisesti hyökätäkseen taloudellisia pakotteita, että Venäjä oli "tukehtui ".Samalla Putin ei todennäköisesti houkutella Kiina perustaa Euraasian liitto, kontrolloituja määriä luonnonvaroja tuottaa jättiläinen vastapainon länteen. Vaikka näin tapahtuu, on myös ehdotuksia, että Yhdysvallat nopeuttaa hyödyntämistä öljyn ja kaasun toimintaa sekä edistää elpyminen tehdasteollisuuden tässä maassa.
Itse asiassa Kiina on vähitellen murtaa Venäjän monopoli kaasuvarat Keski-Aasiassa, järjestelmällinen ja vankka. Aiemmin Turkmenistanin kaasua virtaa pohjoiseen, ja hinnat Gazprom Venäjän aiheuttaa. Nyt tämä kaasun virtaavan itään.
Viime vuoden syyskuussa, Kiinan presidentti henkilökohtaisesti Xi Jinping käynnistää kaasuputken 1800 km pitkä päässä nokka Galkynyxh Kiinan toiseksi suurimmat kaasuvarannot maailmassa rahastot 26 biljoonaa kuutiometriä. Kun saavutetaan maksimikapasiteetti, sen odotetaan saatiin 65 miljardia kuutiometriä vuodessa kaasua vuodessa, mikä vastaa puolta määrää, että Gazprom vie kaasua Eurooppaan.
Samanlaista tarinaa tapahtuu Kazakstanissa, jossa kiinalainen yritys on ottanut hallintaansa suurimman osan energiateollisuus. Asiakirjojen mukaan vuotanut Wikileaks, vuonna 2010, brittiläinen diplomaatti sanoi, että Venäjä oli "tuskallista" todistamaan määräävää asemaansa energiasektorilla Keski-Aasiassa vähitellen työnnetään takaisin.
Vaikka vuotanut asiakirja Wikileask sanoi myös Kiinan suurlähettilään Kazakstanissa, Cheng Guoping, on varoittanut, että Venäjä ja Kiina ovat vaarassa törmäys, ja Kiina ei puolue kannattaa. "Tulevaisuudessa suhteet Keski-Aasian suurvaltojen välisten tulee monimutkainen ja herkkä. Putki tauko uusien kaasu murtaa Venäjän monopoli energian viennistä. "
Mr. Cheng ei ole vain ilmaisi "optimistinen näkemys USA: n roolista alueella", mutta ehdotti myös sotilasliittoumista Pohjois-Atlantin (Nato) olisi osallistuttava vieraaksi Shanghai Cooperation Forum - mikä on mekanismi vastausta Kiinan ja Venäjän ennen EU / Nato - "rikkoa monopoli Venäjän alueella." Jälleen sana "tauolla" käytettiin. Sanoja kuten, että näet Moskova-Peking akseli ei ole enää todennäköistä.
Yhdysvaltain diplomaatti Henry Kissinger mainita kertaakaan konflikti Venäjän ja Kiinan vankka pitkä raja näiden kahden maan välillä. Amerikkalainen diplomaatti George Walden on toinen, joka työskenteli Venäjällä ja Kiinassa, sanoi, että Kiina suhtautuu edelleen monilla alueilla Itä-Siperiassa, joka on "menetetty alue" hänen. Näyttää siltä, ​​että Kiina haluaa myös palauttaa vainioiden kautta uudelleensijoittaminen etnisten vähemmistöjen koko raja-alueella.
Samaan aikaan väestö Itä-Siperiassa on laskenut 6,3 miljoonaan 8 miljoonaa ihmistä 20 vuotta sitten, jättäen "kummituskaupunkien" pitkin Trans-Siperian radan. Kansallisten syntyvyys on 1,4 promillea, suosittu alkoholipitoisuus tila ihmisiä, YK väkiluvun odotetaan laskevan 30 miljoonaa on yli 110 miljoonaa ihmistä vuoteen 2050 mennessä, Venäjän todennäköisimmin ei kannata pyritty laajentamaan itään. Ongelmana on, että tämä tapahtuu nopeasti tai hitaasti, ja on rauha vai ei?
Jonathan Fenby, Kiina asiantuntija luotettavien lähteiden tällä hetkellä ei ryhmittymän kansallisen turvallisuusneuvoston Kiina haluaa "stand kohti Venäjää" Ukrainassa toivossa ongelma värvätä kriisi kriisi saada paremmat ehdot kaasu, ruoka ja raaka-aineet. Tätä näkemystä on puheenjohtaja Xi Jinping hylättävä.
Kommentti Telegraph, Kiina on todennäköisesti pitämään tasapainossa vaikeuksia "nuorallatanssija", piiloutunut niiden todellista näkökulmaa ja odota sopiva aika. Tämä vaikeutuu jos kriisi paisuu Ukraina. Samaan aikaan Pekingissä voi olla pakko valita. Artikkelissa sanoi, että on vaikea olla jotain varattu Pekingin kiinalais-amerikkalainen puolelle Moskovaan.
Tähän mennessä Putin on ymmärrettävä, että hän on eristäytymisvaarassa, kuinka suuri ja kuinka seuraukset, jos Venäjä edistyä asiassa Ukrainan. Jopa Saksan liittokansleri Angela Merkel, jolla pehmeä asenne, ja toistaiseksi ovat menettäneet kärsivällisyyttä sanoen siellä oli "luottamus erittely uskomatonta."
Kriisi ajaa Euroopassa ryhtymään toimiin löytää vahva vaihtoehtoisia energialähteitä.Järjestelmä kaasuputkien Euroopassa on päivitetty kaksisuuntainen vuodesta 2009 helpottaaksemme joitakin maan rajojen haavoittuvin pahoja tilanteita. 8 Euroopan maat olivat nestekaasua satamaan. Lisää kaksi uutta valtiota on LNG-portti tänä vuonna, Puola ja Liettua.Huippukokouksen aikana viime viikolla EU päätti laatia suunnitelma 90 päivän kuluessa rikkoa riippuvuus Gazprom. Tuonti Venäjältä kaasualan voisi puolittaa seuraavan vuosikymmenen aikana.
"Gamble" Putinin Ukrainassa tapahtui aika ei ole hänen puolellaan. Kaasuvarat Euroopassa ovat korkeat, kun taas maailman öljyn hinnoilla on taipumus laskea Irakin öljyntuotanto oli korkeimmillaan 35 vuotta, Yhdysvaltain öljyntuotanto nousi 1.000.000 barrelia päivässä vuoden alusta kiitos kiviliuskeöljyssä Libyan ja jatkaa öljyn viennistä. Mukaan Kansainvälisen energiajärjestön (IEA), maailmanlaajuinen raakaöljyn toimitukset kasvoivat 600000 b / d helmikuussa. Deutsche Bankin Saksan ja Kiinan Sinopec Group ennusteet maailman oil'll myöntää.
Tasapainoisen talousarviot Venäjän hallitus, Putin tarvitsee öljyn hinta 110 dollaria / barreli.Mutta öljyn hinnat ovat todennäköisesti 80 USD / tynnyri lähitulevaisuudessa. West pakotteita työnnetään Venäjä partaalle taloudellinen taantuma. Venäjä voisi pudota keskituloisten trap.
Telegraph artikkeli päättelee, onko Putinin Krimillä, mutta Kreml on tehnyt enemmän eristyksissä vuosikymmenen, ellei enemmän kuin sukupolvi, ja ehkä hänellä on pysyvä "menetys" Ukrainan.
(Lähde: Bloomberg)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: