Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


"Terminator jalkaväki" Anonyymi Yhdysvaltain Vietnamin sodassa

National Security ) - ole niin suuri kuin tankit tai tykistön mutta miinoja ovat aseita, jalkaväen kauhea vahinko ja harvat elossa, kun se oli suunnattu.

Learn "laskuvarjohyppy tank" Yhdysvaltain Vietnamissa NamVi tähden käydyistä VN, Amerikkalaissotilaat koskaan murehtia puute ammuksia? Vähän tunnettu tarina amerikkalainen sotilas kypärä VN War
Mine Combat Infantry Claymore M-18, jota kutsutaan myös vapauttajat "Mo Mine" on suunniteltu tuhoamaan vihollisen jalkaväen joukkojen tietyssä asennossa klikkaamalla sitä eri paikkaan. Vietnamin sodan aikana, Yhdysvaltain armeija miinoja käytetään käsitellä Vietnamin kansantasavallan armeija viivoille toimittamien trooppisia metsiä, sopii hyvin väijytys vihollinen.

Claymore kaivoksen odottaa räjähtävyyttä saaliinsa
Claymore kaivoksen odottaa räjähtävyyttä saaliinsa
Etuna tässä on minun vahinko päässä metallinen pallo saavuttaa 90m. Helposti visualisoida valtavan voiman miinoja, voi suorittaa vertailukelpoisia vahinkoa aseita, kuten kranaatteja Jalkaväki M-67 luuri on tappava säde on vain noin 5 metriä (enää rajoitu heittää etäisyys voima sotilaita), tai ampumatarvikkeiden M-79 kranaatinheitin 40mm vain 350m lentää tappava säde on noin 6 metriä.
Mine M-18 keksi Norman A.MacLeod vuosina 1952-1956. Kokemuksia Korean sodan syntyi tarve kaivoksen kykenee tuhoamaan vihollisen enemmän, koska Tämä sotakoalition Yhdistyneiden Kansakuntien tai kasvojen kaltaisia ​​hyökkäyksiä "ihmisen aalto" vihollisen jalkaväen kuten japanilainen tyyli pahoinpitelyn toinen maailmansota. Tästä seuraa, Yhdysvallat ja Kanada ovat pyrkineet allelopathic tätä strategiaa luomalla Jalkaväkimiinojen suuntautuminen.
Claymore Mine palloa on erittäin tehokas irtotavarana vahinkoa vihollisen
Claymore Mine palloa on erittäin tehokas irtotavarana vahinkoa vihollisen
Norman MacLeod alkoi tutkia suunnittelu sen T-48 vuodesta 1952 ja on esiintynyt Yhdysvaltain sotilaallinen katsella, armeija sittemmin hyväksytty mukaan viralliseen palkkalistoilla käyttöön nimen M-18. Mine Combat Infantry Claymore M-18 tuotetaan kaksi versiota etsin vai ei. Etsin pyritään ottamaan miinoja voidaan havaita vaurioita alueelle, kun kaivoksen räjähdys.
Body miinoja on muovinen kaareva muoto, jossa kupera kaareva pinta vahingot ennen suuntaan kaivosta, jossa valmistaja on äänitetyt sanat "Front Kohti Enemy" (kohti vihollisen), pinta kovera alue on turvallinen sanoilla "Back" (takana). Huolellisesti, jotta tällaiset ihmiset eivät sekoita lay kaivokset tappaa joukkomme sijaan vihollinen!
Tappava säde M-18 Claymore on esitetty kuvia maksimietäisyys 250m
Tappava säde M-18 Claymore on esitetty kuvia maksimietäisyys 250m
Sisällä kaivos on C-4 räjähteitä, maamiinat kovera muotoilu mahdollistaa 700 vahinkoa säteilevän pallot eteenpäin luoden kuvakulma 600 makupaloja. Area vahinkoa teräspalloja kuuluu etäisyys 100m katsella brändi "fani" kuolema, joka sai ensimmäisen 50m vihollinen ei selviä. Lisäksi etäisyys 250m segmentti, joka myös loukkaantui vastustajan eri vaikeusasteen.
On kuitenkin olemassa myös noin 20% teräksen pallot lentävät takaisin (takana joukot) joten laittoi miinoja on myös taiteen ja peruskoulutus, kuten hyödyntämällä maaston tai laita mitään joka seuraa minun vaurioiden välttämiseksi joukkomme räjäytettäessä miinoja.
Mallikaavioissa räjäytti Claymore kaivoksen
Mallikaavioissa räjäytti Claymore kaivoksen
Aluksi räjäyttämistä M-18 miinoja tehdään sähkölaitteiden koko kunkin yksittäisen kaivoksen mutta käytäntö osoittaa, miten tämä toimii joskus tehotonta, koska minun ennen suunniteltua räjähdys. Joten amerikkalaiset ovat suunniteltu kämmentietokone räjäytetään M-57, sotilas miehistö puristaa jonkin verran aikaa ja energiaa on käännös mekaanisen sähköenergiaksi.Myös räjähti etänä puhelimitse, miinoja voidaan räjäyttää mekaanisen törmäyksen (esim. rock minun) teki M-18 yksinkertaisesti tulee minun "tyhmä" tai jos joku uskaltaa kokemus, Claymore muuttuu "henkilökohtainen aseita" kamala vitsaus kun se uhraamaan vihollinen!

Claymore Mine räjäytystä laitteita ja M-57
Claymore Mine räjäytystä laitteita ja M-57
Mclaymore Mine painaa 1,6 kiloa, on neljä pientä jalat seisomaan maastossa myös pehmeällä alustalla. 700 teräskuulia potkut räjähtävää voimaa 0,7 kg räjähdysainetta tehokas C-4, miinoja suosittu, että se on kopioitu monissa maissa ympäri maailmaa eri nimillä, kuten MON- 50 (Neuvostoliitto), Type 66 (Kiina) ja Vietnamissa sitä kutsutaan tuotanto-C40 MDH (MDH - minun täsmennyssivu).
Miinoja voi sanoa on eräänlainen erittäin vaarallisia aseita ja kuuluisa Vietnamin sodassa, ne molemmat voidaan käyttää suojaamaan ja sitä voidaan käyttää väijytys vihollisen armeijan, ja lisäksi ilma- säiliöt tai tykistön aseet, miinoja ovat yksi jalkaväen aseita, sekä Vietnamin ja Yhdysvaltojen haluavat sinulle parhaiten.
(Mukaan älymystönuorisolle)

 artikkeli, video, valokuvia jättää viestejä, lähetä banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: