Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Kirje nuorelle työntekijälle, kun Euroopan parlamentin vaalit (II): Izquierda Unida ja ohjelma

  • PDF
Tässä toisessa kirjeessä nuori työntekijä, tarkistamme pääkohdat ohjelman Euroopan yhtyneen vasemmiston vaaleissa. Mitä takana poliittisia ehdotuksia?Aiotteko lopettaa kapitalistisen riiston tai hallita sitä kautta "sosiaalinen" maski? Ja pidemmälle, miten se voi olla, että militantit UJCE tai PCE-kommunistit ei väitteen osoittaa hänen eri mieltä heidän kanssaan? CJC ovat hyvin selvillä tästä.
Euroopan unioni on rakenne palveluksessa monopolien . Ja se on ollut alusta lähtien.
Sillä hetkellä, olkaamme sellainen, Oletetaan, että militantit UJCE [1] ja PCE [2] myös selväksi . Miksi sitten hänen Vaaliohjelman muuten tislattua maski? IU aina totesi, että jossain vaiheessa kaikki kierretty ja pois Maastrichtin sopimuksen täytäntöönpanon kanssa lattea "uusliberalistista politiikkaa" jne..
Kaikki IU Ohjelma perustuu kuvaavat EU neutraali rakenne, joka voidaan täyttää millä tahansa poliittista väriä riippuen jos luotat ne ja heittää niitä. Heille EU on jotain, joka voisi tulla mitään, vaikka suotuisa etuja kuin nuori työntekijä rakenne.
Nämä erot voivat-niin-tylsä ​​setti, mutta se ei ole pääasia. Tärkeintä on, että tämä kanta on seurauksia ... Ehkä et välitä sotkusta mieli näitä ihmisiä. Mutta oikeastaan ​​sinun pitäisi huolta: Koska se vaikuttaa sinuun.

Työttömyys muassa terrorismin
Otetaan esimerkiksi työttömyys. IU poimii luonnos Euroopan parlamentin vaaleja:
"Keskitymme hyväksymisestä pelastussuunnitelma työttömyyden torjumiseksi, ja jossa vaiheessa Euroopan investointipankin strategian läpi monia välineitä tarvitaan, mikä lisää kapasiteettia investointihyödykkeiden rahoituksen."
Joka luo työpaikkoja, mutta meidän riistoon? yksityistetty kaikki, jotka tulette vain muodostamaan omat yksityiset yritykset? Ja niin, minkälaisia ​​suunnitelmia sillä nuoriso takuu, jos ei hyödytä kapitalistiluokan?
Toki voimme tapahtua tuhansin eri tavoin, tuhat välineitä; kapitalismi on vastaus useiden seniili vaihe: vähentää sosiaaliturvamaksut nuorten rekrytointi tai toimittamista julkisen talouden yksityisiin käsiin edistää koulutustason nousu ...
Paras esimerkki politiikan tarkoituksena on toteuttaa UI on nuorisotakuun järjestelmään .Itse asiassa puolue Euroopan vasemmisto - missä IU-oli yksi promoottorit [3] vanavedessä Euroopan sosiaalidemokraattisen puolueen ja vihreiden, joka otti pääaloite.
Ja mitä me sanomme? Muuten. CJC irtisanoa nuorisotakuun Plan . Ja jopa tietäen, että se olisi ollut helpompi sanoa "katsomaan asioita on erittäin huono ... ainakin se tulee toimimaan minulla on." Koska kyllä, koska kaikki mitä koskaan ajatella kohdatessaan yksin IuoIaan susien.Joten meidän täytyy yhdistyä ja järjestetty.
Koska tämä viimeinen ajatus on ottaa pallon omaan alaani? Selkeä. Sanoin tämä oli käännyttämisen kirjeen, mutta ei sellaista, että olette tottuneet ...

Uusliberalismin kapitalismi tai tämän (mutta ehkä kyllä ​​toinen)
Kun militantti uusliberalismin UJCE arvostelee sinua, älä kiusaa! implisiittisesti kertoo, että kapitalismi on toinen mahdollinen.
IU pyrkii uusliberalismin päävastuussa nykyisen taloudellisen taantuman julkisen ankaruus estää uudistumista talouden, rangaistus, että työntekijät kärsivät kriisistä, purkaa hyvinvointivaltion ... Ja kun sanot sen He pettävät itseään ja / tai pettää sinua.
Taistelee "uusliberalismia" on enemmän "mallikas" kertoa, että olet tärkein yritys , joka tuottaa kaikelle ja kaikki on päätettävä. Ei? Ei!
Kahtiajako on selvä: 1) esitetyt kysymykset tieteellisellä tavalla ja kaikki mahdolliset pedagogiikka 2) Tai "modulaarinen" ja "alempi" puheen olevan hyväksyttävä (niin et heitellä kiviä).
Onko "vallankumouksellinen" olisi annettava sumea joukko naamarit mielivaltaisen korko? Going kuorinta että sipuli kerrokset? Ei, odota ... hajanainen tapa poseeraa kysymys ...! Lisää clarito:Kuka on tämä tarkoitus olla ystävällinen hyväksyttävää diskurssin työväenluokan tai vihollisen?
Vastaus näihin (ja monet kysymykset) on historian PSOE . Sosialidemokraattinen malli on ollut vika. Hän on ollut muuta vaihtoehtoa ja laatimisessa on sovellettu samoja "liberaali". ToimenpiteetPSOE on myynyt hyvin, ja niiden vuoksi palanut luoti . Tiedän ja kaikki naapurit tikkaat, naapurustossa, kaupunki ... ja tietenkin UI tietävät sen myös.
Älä sano mitään, ja minä kerron teille kaikille ...

Väärä keskustelu suvereniteetin
IU riveissä meitä valheelliseen ongelma , että kaikki johtuu itsemääräämisoikeuden ja demokratian EU: ssa.
"Vuosikymmeniä se on delegoitu todellinen kyky tehdä päätöksiä määritettäessä toiminnan talouksien ylikansallisten toimielinten kaukana työntekijän kysymyksiä. Ja tämä prosessi on liittynyt sisäinen hajoaminen demokraattisia rakenteita, jotka tukevat valtiot ( paikallisdemokratia, kunnat, työehtosopimusneuvottelut ...) ". "Aloitettiin EU: ssa, Espanja on lisännyt rooli reuna ja riippuvaisen talouden suhteen taloudellinen ja poliittinen keskus maissa, kuten Saksassa ja Ranskassa."
Sen sijaan, että tarkkailemalla kokoonpano EU ja käyttöönotto Espanjassa EU luonnollista ja välttämätöntä kapitalistisen keskittyminen, sen imperialistisen vaiheessa prosessia nähdä se kohtalokas virhe! tietää hyvin, että oli mitä tarvitsin harvainvalta .
Kapitalistinen valtio on väline sorron harvainvallan . Niin mitä sinä puhut suvereniteetin jos monopolit ovat edelleen vallassa? Lisäksi imperialistinen järjestelmä on tuhansia ansoja alistaa maan monimutkaisen verkoston.
Menetys suuntaan, strategian puute tai selkeää linjaa vastaan ​​meidän luokalla etuja? Piirrä tämä väärä kuva välienselvittely kehän ja Keski-Euroopassa on joutumasta sosiaalisen vaikeasti myytävissä olevat positiot , joutumassa samaan pussiin kaikissa yhteiskuntaluokissa eri maiden toisiaan vastaan.
Joten on vakava riski, että luokan konflikteja ja kotimaan konflikteja, että ihmiset ymmärtävät ja saada takana lipun oman porvariston.
Hei Olen kommunisti I kampanjan IU ja yrittää heittää "silmäniskuja" minun "isänmaallinen" porvariston ! Eh, ranskaksi ja saksaksi, minun porvaristo on progressiivinen ja vie pois suvereniteettia ja menee, minne sen ei pitäisi!
Hauskaa? Ei lainkaan. Tämän logiikan mukaan tämä vivahde, oli mitä teki hänestä sosiaalisen demokratia kiittämään meitä, sillä me tappoivat toisensa toisessa maailmansodassa.

Luokan sovittelu
Haluamme jakaa ja kansainvälisesti yli sovitettava vihollisemme.
"Lisäksi kehittää työlainsäädäntöä lisätä työntekijöiden osallistumista päätöksentekoon yrityksissä. Tämä osallistuminen takaa paremman käyttäytymistä yrityksiä keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä ja luoda vahvempia suhteita tunnistaminen tuotantotoimintaa. "
Alle kapitalistisen järjestelmän hyväksikäyttöä, tämä on mitä ei ole enempää kuin mitä opetetaan akatemioiden Human Resources tai valmennus ... olla kumppaneita, yhteistyöhön hallita hyväksikäyttöä.
Jos ... "säätö suunnitelmia huononevan elinoloja työntekijöitä, ja johtaa hyvin räjähdysherkkää yhteiskuntamallia, joka avaa oven fasismia" . Onko tämä "fasismi" on synonyymi "teroitus luokkataistelun"?
Vakavasti epäillä luokan näkökulmasta voi olla IU fasismin, sanomme, että varoittaa haitallisista muodonmuutos luonnollinen kehitys ikuisesti kaivannut "demokratia" kapitalisti .
Spekuloida?? Nyt kerrot minulle ...

Harkitun käytön ja julkisten pankkien
Lehmät tuottavat enemmän maitoa musiikin ja IU tarjoaa kuvio olet hymyilevä ja pyytävät "kohtuullinen" hyödyntämistä.
"Työpaikkoja, jotka ovat luoneet pitäisi luonnehtia kunnon mukaan standardien ILO."
ILO (International Labour Organization) jäsen YK hallitsi imperialismin vääristää todellisuutta työtä. ILO ei todeta, että Capital syntyy määräraha luomasta vauraudesta työntekijä, joka saa korvauksen paljon vähemmän tuntia tehty. Kapitalistisen järjestelmän aina asettaa työvoiman eriarvoisuutta ja työolosuhteisiin työväenluokan on täysin riippuvainen porvariston, voidaan muuttaa milloin tahansa, kuten esillä, vaikka voittoja voi käynnistää. Surullista mutta totta ....
Mutta IU pyysi tyytymään ILO: n vaatimuksia. IU vääristää imperialistista luonnetta EU ja vääristää luonteen kanssa , kun se vihjaa, että palkkakustannukset voi olla oikeudenmukainen.
Myös: "Keskuspankit ovat poistettu kansan tahtoa suotuisten rahapolitiikkaa suuryrityksiin, erityisesti taloudellista, ja anti-työntekijä."
Kyllä todellakin, UJCE tukija bolshevikkien perinne on väittänyt, tuetaan ohjelmia, jotka tekisivät silmät vuotamaan verta Lenin. Hän tiesi sen ja tiedät sen: keskuspankit ovat osa koneiden porvarillisen valtion järjestämään talouden kapitalistiluokka tarpeen. Sen pääasiallinen tehtävä on ryöstää työväenluokan verotuksen kautta, joka sitten sijoitetaan suoraan käsissä kapitalistien.
Muista tapauksessa Bankia, kansallistettu Espanjan hallituksen EU-varoin (eli kaikkien Euroopan kansojen), säästää taloudellisia ongelmia sen osakkeenomistajista.
Tuleeko lopussa he eivät halua sinun olla kiinnostunut "mallikas" olla työväenluokan mutta harvainvalta? Miten olisi ... En tiedä! ... "Liiallinen määrä taloudellinen valta"? Puolustavat oikeudenmukainen suhteessa Säilytä kahden vastakkaisia ​​luokkia : tavoitteena IU myy uuden hankkeen ei kyseenalaista monopoleja, jotka kierrättävät oikeutusta monopolien ja tehdä siitä mallikas näihin.
Hänen hanke on olla korvaaminen PSOE. Ja kyllä, nyt ei pidä vihjasi, sanon selvästi.
Lopuksi, anteeksi selittää heidän luonnos, mutta ensimmäinen asia, joka tuli meidän käsissämme ja meillä oli aikaa eikä sielu lukea uudestaan ​​se turhaa muutoksia ( lue ohjelmaluonnos Euroopan yhtyneen vasemmiston 2014 vaalit ).

Huomautuksia:
[3] sellaisina kuin ne ilmenevät asiakirja "strategia luo työpaikkoja, edistää reaalitalouteen ja sosiaalinen integraatio" , sivu 16, rivi 22.

Kirjeitä nuorelle työntekijälle, kun Euroopan parlamentin vaalit:
  • Esitys.
  • Toinen kirje: Izquierda Unida ja ohjelmaa.
  • Kolmas kirje (joka julkaistaan ​​tiistaina 13. toukokuu).

Ramon Fernandez ja Adrian J. Bertolt kuuluvat Young kommunistisen Collective (CJC). 

Ei kommentteja: