Sivut

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Bidenin suku laajentaa toimintaa Ukrainassa - Uutiset - Talous - Venäjän Ääni

BideniAleksandra Dibizheva

16 toukokuuta, 00:04

Bidenin suku laajentaa toimintaa Ukrainassa

Bidenin suku laajentaa toimintaa Ukrainassa

Devon Archer auttaa USA:n varapresidentti Joe Videnin poika Hunteria hyödyntämään Ukrainan luonnonvarantoja.

Devon Archer on USA:n ulkoministeri John Kerryn poikapuoli Christopher Heinzin läheinen ystävä. Hän sai viran Burisma Holdings Limitedista siihen aikaan, kun Joe Biden oli vierailulla Ukrainassa.
Ennen Hunter Bidenin nimitystä kukaan ei välittänyt Devon Archerista. Vaikka Devon oli asunut muutaman vuoden samassa huoneessa opiskellessaan Yalen yliopistossa.
Ilmeisesti miehistä tuli ystävät, sillä jo muutamaa vuotta myöhemmin Archer toimi jo Kerryn neuvonantajana presidenttikampanjan aikana. Mylhemmin Devon Archer sai viran Kansallisesta finanssikomiteasta. Archer ja Heinz perustivat yhteisen investointiyritys Rosemont Seneca Partnersin. Nyt he aikovat yhdessä hyödyntää Ukrainan luonnonvarantoja.
Devon Archerin mukaan yhtiön tiimi on omantahtoisesti tajonnut hänelle töitä. Päätehtävnään hän pitää ulkomaisten sijoittajien houkuttelemista Ukrainaan. Hän tehtävä on tehdä tutkia esiintymiä, joihin yhtiöillä on toimilupa.
Mutta USA:n energiaministeriö on jo tehnyt tarvittaat tutkimukset, joiden tulosten mukaan Ukrainalla on maailman kolmanneksi suuret liuskekaasun varannot. Tuskin Archer ja Biden ovat asiasta tietämättömät. Burisma Holdings Limitedin toiminta Ukrainassa on nyt Joe Bidenin ja Johen Kerryn suojelussa. Yhtiön menestys riippuu Ukrainan uudesta hallituksesta, joten konfliktin nopeaa ratkaisemista ei kannata odottaakaan.
Burisma Holdings Limited tuottaa Ukrainassa öljyä ja kaasua. Yhtiöllä on oikeus hyödyntä Tatjanovksin kaasuesiintymää ja esiintymiä Dnepropetrovskin, Donetskin ja Harkovin alueilla. Yhtiön tuotti vuonna 2012 liki 220 miljoonaa kuutiometriä kaasua.
http://finnish.ruvr.ru/2014_05_16/Bidenin-suku-laajentaa-toimintaa-Ukrainassa-1838/n suku laajentaa toimintaa Ukrainassa - Uutiset - Talous - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: