Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


Ura tappava Korean rikkain mies

Status of Korea ) - Pohjois-Korean lisäksi köyhien perinteisesti mainittiin, rikastua tai super-rikkaiden luokka muisti liike, mutta kertaluonteisia eriä.

Pohjois-Korean liikemies omistaa kaivoksen, linja-autoyhtiöt, ravintoloita, aktiivisesti mukana tuotannossa vaatteita, kenkiä ja tupakkatuotteita. Kuitenkin tämä korrelaatio syntyy kysymys: Mistä he saivat rahat käytetään vakavien investointeihin ensin?
On monia tapoja auttaa Pohjois-Korean yrittäjien ansaita "kymmeniä tuhansia dollareita ensin."Todennäköisesti kannattavaa, vaikka useimmat riskialtista liiketoimintaa varastossa. Vuodesta 1985 vuoteen 2005 Pohjois-Korea antiikki irtotavaramarkkinoilla salakuljetettu ulos Kiinassa, Japanissa ja Koreassa.
 Korean puhelimen omistajana
Korean puhelimen omistajana
Elinkeinoelämän antiikin esineitä alkanut 80-luvun, jossa ostajat ovat enimmäkseen Japani.Tulossa teille lopulta ostaa Japanin keräilijöiden, antiikkia usein läpi välikäsiä. Tämä rooli on yleensä varattu ihmisille korealaissyntyinen palaavat Japanista 60-luvulla. Toisin kuin useimmat hänen maanmiehensä, näillä ihmisillä on tiettyjä kuvitella arvo antiikkia, lisäksi niiden myös joitakin pääoma sekä yhteystietoja Japanissa.
Elämä nousukas Koreassa on?

Elämä nousukas Koreassa on?

Kiinan Sina News Network julkaisi kuvasarjan puhua elämää rikkaiden luokkien syntymässä Pohjois-Koreassa ... Viime aikoina kävijät Pjongjang näkevät autot ...
Yhteydessä lisätä korruptiota ja löysää suorittamasta valvonnasta 80-luvulla, alkoi kaivaukset ensimmäinen muistomerkki Kaesong alueella. Erityisen kiinnostunut tuollaisessa Koryo keramiikkaa. Tämä toimi hyvin riskialtista, koska luvaton arkeologit voivat vahingoittua elämään.
Mutta vastineeksi, jos onnekas, osallistujat kaivaa antiikki valtavia voittoja. Yksi kohde, joka Koryo keramiikkaa, joka voidaan myydä maailmanmarkkinahinnat tuhansia dollareita. Mukaan Pohjois-Korean hallitsija vuonna 1980, mikä on hyvin suuri summa rahaa auttaa perhe voi elää mukavasti kymmenkunta vuotta.
Antiikki-rahaa-hyödyke Pohjois-Koreassa
Antiikki-rahaa-hyödyke Pohjois-Koreassa
1990-luvun alussa, antiikkia kaupan volyymi on kasvanut useita kertoja. On ratkaiseva merkitys tässä muutoksia Kiinan yhteiskunnassa, sekä diplomaattisten suhteiden Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Sittemmin Pohjois-Korea antiikki näkyvät paitsi Japanissa, mutta myös Koreassa.Sokeria tarjoaa periaatteessa Kiinan kautta.
Vuonna antiikkia kauppa ei ole pieni rooli poliittisen kriisin ja talouden Pohjois-Koreassa. Nälkä pakotti viljelijät sivuuttaa lakia. Riski kannatti. Pieni potti, joka löytyy läheisyydessä Kaesong, entinen pääkaupunki alle hallituskauden Koryo, voitiin vaihtaa 50 tai jopa 100 dollaria.
Elämäntavat rikkaan maailman uskomaton Korea

Elämäntavat rikkaan maailman uskomaton Korea

Korea on todella keidas köyhyyden, jossa suurin osa ihmisistä täytyy syödä joka aterialla aikavälillä. Mutta kahden viime vuosikymmenen aikana, jako ovat huomattavan rikas. Rikas, keitä he ovat? Ei kaikki ...
Tämä määrä, mukaan Venäjän Ääni, minun koti pelastettu nälkäkuoleman partaalla. Toisaalta, potti voidaan myydä huutokaupassa Soulissa tai Tokiossa $ 10000 tai jopa 20000 dollaria.
Samaan aikaan teollisuus on myös esiintynyt väärennös, kiihkeä kehittynyt merkittävästi 1990-luvun lopulla. Osittain väärennöksiä valmistettu Kiinassa, mutta useimmat antiikkihuonekaluja on valmistettu Pohjois-Koreassa. Pohjois-Korean taiteilijat ovat oppineet matkimaan prototyyppi keraaminen keramiikka Koryo. Monia kehittyneitä väärennettyjä kauppatavaraa lähes mahdoton erottaa alkuperäisestä.
Yhä useammat rikkaat ihmiset Pohjois-Koreassa
Yhä useammat rikkaat ihmiset Pohjois-Koreassa
Joissakin tapauksissa välittäjän liiketoiminnan järjestöt ovat jopa väärennettyjä kaivauksia.Asiakkaat ovat johtaneet tiettyihin vuoren läheisyydessä Kaesong, ja läsnä vieraita, se on "löysi" alkaen kuoppia kaivettu esineitä Koryo keramiikkaa.
Että kohtaus oli aivan yhtä todellisia vaikutuksen ja vakuuttaa ostajat hälventämään epäilyksiä aitoudesta kohteen. Itse asiassa, erään "Koryo keramiikka" oletetaan, että ihmiset haudattiin salaisuuksia on saatavilla kaivausalueesta.
Kuitenkin 2000-luvun alussa alkoi myydä antiikkia laski lähes kaiken voi kaivaa artefakteja Pohjois-Koreassa on metsästetty, kaivettu ja myydään. Useimmissa olosuhteissa ei ole enää totta antiikkia tuodaan markkinoille, teollisuus tekee myös fake kaula kriisissä. Vuoteen 2005 mennessä kaupan antiikkia olivat vähemmän aktiivisia ja esineitä puomi päättyi.
Rikkaat elävät Koreassa on?

Rikkaat elävät Koreassa on?

Ulkomaalaiset usein kuvitella Korea maana kärsivät puutetta ja nälkää. Kuitenkin rikastuu tässä maassa, varsinkin pääkaupungissa Pjongjangissa, on elämä aika ...
Korean Economy - Tämä on totuus?

Korean Economy - Tämä on totuus?

Toisin kuin ulkonäkö esitteli tänään, Korean talous on vahvan kasvun markkinoilla, vaikka pyrkimyksiä peitellä ja tukkeuma Korean hallituksen. Al-Jazeera uutistoimisto ...
(Mukaan Venäjän Ääni)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: