Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


5. sukupolvi taistelijoita varustettu Venäjän elektronisen sodankäynnin järjestelmät Himalay

Military Maailma ) - RIA Novosti uutistoimisto lainasi toimitusjohtaja television Stavropolin Signal sanoi tulevista kasvien komponentin yhdistelmiä "Radielektronnye teknologia" alkaa tarjota elektronisen sodankäynnin järjestelmät Himalay ensin kuolema, varustaa 5. sukupolvi fighter T-50 venäläinen.

On odotettavissa, että vuoteen 2016 mennessä, T-50 sarjassa annetaan. Viime talvena, Air Force on saanut ensimmäisen T-50 testata. Tällä hetkellä vain Yhdysvaltain armeijan hallussaan 5. sukupolven hävittäjä. Se on F-22 ja F-35.
T-50 hävittäjän Venäjän viides sukupolvi. Kuva: Topwar.ru
Elektronisen sodankäynnin järjestelmä uusia, yksi keskeisistä tekijöistä T-50, ovat pienemmät kuin edellisen sukupolven. Aikaisemmin tunnettu T-50 on varustettu osat ja erityinen järjestelmä vähentää painoa ja lisätä käyttöaikaa.
Ensimmäinen lento ilma-aluksen Project T-50 PAK FA pidettiin 29/1/2010 klo Komsomolsk-on-Amur.
Monimutkainen tekniikka Radielektronnye perustettiin vuonna 2009, on jäsen valtion Corporation Rosteh. Sen päätoimiala on kehittämiseen ja valmistamiseen elektronisen sodankäynnin järjestelmät käyttävät lento-, meri-ja maa-sotilaallisiin tarkoituksiin, siviili-ja kaksikäyttötuotteiden.
(By Uutiset)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: