Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


Yhdysvaltain tiedustelupalvelun sortuminen Kim Jong-un

International Security ) - Useimmat mitä älykkyys Yhdysvaltain ja Pohjois-Korean analyytikot ennakoivat yli 2 vuotta johtaja Kim Jong-un on ... kun tilaa!

Kim Jong-un sanoi lähestyvää ristiriidassa Yhdysvaltojen

Kim Jong-un sanoi lähestyvää ristiriidassa Yhdysvaltojen

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un eilen nuhteli sotilaita, koska alhainen moraali, ja pyytää heitä olla valmis ennen "välitön konflikti" Yhdysvaltojen kanssa. Mukaan Associated Press ...
Kun uusi Kim Jong-un peri vallan vuoden 2011 lopulla, hallitus alkio Washington'm nuoret johtajat ottaa kepin kokenut setä Jang Song-thaek. Tulokset: Mr. Jang ja monet alaistensa teloitettiin vuoden 2013 lopulla.
Kansainväliset tarkkailijat panostaa aikaa opiskeluun Sveitsissä, Kim arvostavat sijaan taloudellisen kehityksen vasikoiden ydinohjelmasta ja ohjuksia, sillä hänen isänsä Kim Il Sung ja Kim Jong-il. Tulokset: Pohjois-Korea uhkaa ydinkoe ​​on neljäs ja oli onnistunut raketti vuosien jälkeen epäonnistumisen.

Kim Jong-un uskollisuutta Korean sotilaalliset politiikkaa.  Kuva: KCNA
Kim Jong-un uskollinen politiikkaa "eteenpäin". Kuva: KCNA
Amerikka on nyt myönnettävä, ballistisia ohjuksia mannertenvälisten Korean todellinen ampui olla sen rannikolle. Mobiili ohjus kantoraketit siirretään usein vaikeuttaa American satelliittiseurantaa.
"Olemme epäonnistuneet. Yli kahden vuosikymmenen ajan, meidän tavoitteena on ehkäistä Pohjois-Korean ydinaseiden kehittämistä. Nyt on selvää, että he eivät lopeta, vaikka liikearvon rangaistus ja auttaa "- Evansin JR Revere, entinen Yhdysvaltain diplomaatti ja arviointi.
Viimeisimmässä skenaariossa sodan Korean niemimaalla, Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat Pjongjang voisi iskeä ydinasein raakaöljyn kuljetetaan kuorma-autolla tai veneellä. Mukaan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun, Pohjois-Korea ei ole vielä pystyttävä valmistamaan ydinkärkiä saattaa Nodong ohjus.
Koska Pjongjangin pommittamisen saaren ja rahaa väitetty uppoamisen Etelä-Korean sotalaiva Cheonan 4 vuotta sitten, satunnaista yhteenottoja taipumus tapahtua. Etelä-Korean sotilaalliset käytetään estämään huono naapurit, ettei kaasua lentäjien koulutusta lentää. Mutta mukaan analyytikot sanoi Kim Jong-un on keskittynyt halpoja aseita on vaikea havaita. Tyypillisesti miehittämätöntä ilma alkeellista mukavasti lentää Korean Korean helppoa ole.
Pitkin hillitä ydinaseiden kehittämiseen, mutta tämä pitkä, Washington todella keskittynyt Iraniin kuin Pohjois-Korea. Kuitenkin mukaan Robert Einhorn - joka toimii ohjelman rangaistukseksi kahden maan Yhdysvaltain ulkoministeriö vuoteen 2013 asti - myöntää: "Ei voi puristaa Iranin öljy-ja kaasuteollisuudessa, mutta ne Korea painetaan paljon vaikeampaa. " Syy Pjongjangin taloudellista tukea Pekingissä.
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama juuressa Yongsan (Etelä-Korea) 26-4 aamulla.  Kuva: Reuters
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama juuressa Yongsan (Etelä-Korea) 26-4 aamulla. Kuva: Reuters
Viime kuukausina Kiinan pyrkimyksiä jatkaa kuuden osapuolen neuvottelut ydinaseiden Korean niemimaalla. Yhdysvaltain viranomaiset tapasivat myös hiljaa takana Pjongjangissa. Mutta ei paljon tehokasta! Hallitus Kim Jong-un toistuvasti korostanut, että ainoa asia, jota he eivät antaneet periksi ydinaseita, varsinkin Nähtyään edesmenneen presidentti Muammar Gaddafi on kaadettu pysähtynyt Libyan ydinohjelman vuonna 2003.
Mr. Chun Yung-woo, kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Etelä-Koreaan, jossa todetaan seuraavaa: "Olisin mieluummin uskoa, että romahtaminen Pohjois-Korean ydinaseiden elivät pidempään kuin ilman sitä."
Valmis käyttämään voimaa suojella Etelä-Korea
Puhuessaan Yhdysvaltain joukot sijoitettu Yongsan (Soul - Etelä-Korea) päivätty 26-4, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama korosti valmis puolustamaan Etelä-Korean kanssa voimaa hyökkäyksiä Pohjois-Koreasta.
"Emme käytä sotilaallista voimaa määrätä muita, mutta emme epäröi käyttää sitä suojella liittolaisia. Aivan kuten maailman kaikkien maiden, Pohjois-Korea ja sen ihmiset ovat valinta: joko mennä eteenpäin tiellä eristäminen tai integrointi muuhun maailmaan etsimään tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia, turvallinen ja arvostettu. Tulevaisuus on jo maalla etelään Korean niemimaan "- Mr. Obama sanoi.
Kokouksessa päivää ennen presidentti Obama ja Etelä-Korean presidentti Park Geun-Hye ilma varoitusääni reagoi voimakkaasti kaikkiin provokaatioihin Pohjois-Korean.
Päivällä 26-4, Obama lähti Koreaan Malesiaan.
(Mukaan nguoi Lao Dong)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: