Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Russia should ignore US' attempts to start new Cold War - expert - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Venäjän pitäisi jättää Yhdysvaltain pyrkimykset aloittaa uuden kylmän sodan - asiantuntija - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajan13 toukokuu 2014, 18:06

Venäjän pitäisi jättää Yhdysvaltain pyrkimykset aloittaa uuden kylmän sodan - asiantuntija

Venäjän pitäisi jättää Yhdysvaltain pyrkimykset aloittaa uuden kylmän sodan - asiantuntija

Washington tarvitsee kylmän sodan Venäjän kanssa pitämään sotilaallisen sektorin rahoittamat jälkeen kukisti Afganistanissa ja estetty hyökkää Syyriaan ja Iraniin. Obaman kaappi seuraa kuuluisa "Wolfowitz Oppi." Parasta Venäjän hallitus voi tehdä, on jättää yrityksistä Yhdysvaltain nielaista maan laajamittainen konflikti, sanoi Paul Craig Roberts, entinen Reaganin hallinnon virkamies, hänen haastattelussa RT.

Obaman hallinto vaatii, että Venäjä aikoo hyökätä Baltiassa ja Itä-Euroopassa. "He saattavat olla niin tyhmiä", toteaa Paul Roberts, mutta niiden tärkein tavoite, mukaan Yhdysvaltain entinen virkamies, on "napata Ukraina", varsinkin Venäjän laivastotukikohta Krimin karkottamisesta venäläiset heidän Mustanmeren linnake ja leikkaa heidät pois Välimerellä. Valkoinen talo "on menettänyt sen pelin [Ukrainassa] ja yrittää hakea sitä aloittamalla uuden kylmän sodan", painottaa asiantuntija.
Vaikka käynnistyvän Naton toimintaa Itä-Euroopassa voisi laukaista jännitteet Moskovan ja Washington, Yhdysvallat jatkaa kärjistyä konfliktiin. "Washington haluaa kylmän sodan, he tarvitsevat sitä. Heidät on voitettu Afganistanissa, he olivat tukossa hyökkäämästä Syyriaan ja Iraniin, jotta heillä pitää sotilaallisen turvallisuuden monimutkainen rahoittama", kertoo Paul Roberts. "Kun Washington antaa veronmaksajien rahaa sotilasalalle se kiertää takaisin kampanjalahjoituksista pitää ne valitaan, pitää ne tehtävässään. Niinpä niiden täytyy olla ristiriita." Nyt, kun sotatoimet Lähi-idässä on keskeytetty, Washington on aloittaa uuden kylmän sodan, varsinkin kun se on menettänyt aikoo ryhtyä Ukrainassa.
"Mitä Venäjä on edessään on uuden kylmän sodan ja parasta Venäjän hallitus voisi tehdä, on vain sivuuttaa sitä, mennä, tekee sen suhteet Kiinaan ja Intiaan, ja Brasilian ja Etelä-Amerikassa, tekee sen liiketoimintaa, ja jättää dollarin järjestelmä ja yksinkertaisesti lopettaa yrittää hyväksyä Washington, "pitää Yhdysvaltain entinen virkamies.
Paul Roberts huomauttaa, että Washington ei aio hyväksyä Venäjän jälkeen sen kuuluisan "Wolfowitz Opin".
"Ensimmäinen tavoite on estää uudelleen syntynyt uusi kilpailija, joko entisen Neuvostoliiton tai muualla, että uhka on suuruusluokkaa, joka aiheutti aiemmin Neuvostoliittoon. Tämä on määräävä seikka taustalla Uuden alueellisen puolustuksen strategia ja edellyttää, että pyrimme estämään vihamielinen voima hallitsisi alueelta, jonka resursseja olisi alle konsolidoitu valvonta, riittää yleinen maailmanvalta, "lukee oppi.
By "vihamielinen voima" Wolfowitz kaikkia maita, jotka eivät ole "under Washington peukalon," kaikki itsenäinen maa, kertoo Paul Roberts. "Venäjä on nouseva voimakkain valtio, kuten Kiina, on määritelmän mukaan vihamielinen POWER" Washington, korosti asiantuntija.
Read more: http://voiceofrussia.com/news/2014_05_13/Russia-should-ignore-US-attempts-to-start-new-Cold-War-expert-4121/kohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: