Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Putin pitää esimerkillisinä Venäjän ja Kiinan välisiä suhteita - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

PuTänään, 10:25

Putin pitää esimerkillisinä Venäjän ja Kiinan välisiä suhteita

Putin pitää esimerkillisinä Venäjän ja Kiinan välisiä suhteita

Putin pitää esimerkillisinä Venäjän ja Kiinan välisiä suhteita. Tästä hän ilmoitti Kiinan johtaville viestimille antamassaan haastattelussaan ennen vierailuaan Kiinaan.

Hänen mukaansa maiden välillä ei ole poliittisia ongelmia, jotka voisivat kielteisesti vaikuttaa keskinäisesti edullisen yhteistyön lujittamiseen. Tämän tulisi olla mallina maailman suurvaltioille.
Putin huomautti, että Venäjä ja Kiina ovat menestyksellisessä yhteistyössä kansainvälisen politiikan alueella, missä ne säännöstelevät ja ratkaisevat kansainvälisiä ongelmia.
Putin ilmoitti, että vuonna 2013 kahdenkeskisen kaupanvaihdon taso lähenteli 90 miljardia dollaria ja vuoteen 2020 sen pitäisi nousta 200 miljardin dollarin tasolle. Samalla hän korosti Venäjän olevan kiinnostunut Kiinan osallistumisesta Venäjän Kaukoidän kehittämiseen, minne ollaan perustamassa erityistä talousaluetta.
http://finnish.ruvr.ru/news/2014_05_19/Putin-pitaa-esimerkillisina-Venajan-ja-Kiinan-valisia-suhteita-5104/tin pitää esimerkillisinä Venäjän ja Kiinan välisiä suhteita - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: