Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Sisäasiainministeriön poliisin talteen Aznar hallitus
Kanssa täydellisen peruskorjauksen sen johtajia kulunut ohjaamalla Interior PP vanhoja kasvoja joukosta uskollinen Rajoy ja "kovat siipi" puolueen.
15/02/12 · 08:00
Print Edition
PainatusLähetä e-mailPDF Version++     
Jos jokin hallitus portfolio of Interior on yksi tärkeimmistä, Executive merkki PP sillä on keskeinen rooli. Ei vain siksi, että yksi poliittisista kysymyksistä , jotka on herkempäälähestymistapaa hallitus Mariano Rajoy on uusi poliittinen aikakausi avattiin Baskimaan lopettamisen jälkeen aseellisen taistelun ETAn, mutta koska heidän uhrinsa ja rajaavan reseptejä mennä Talouskriisin tuottaa protesteja ja yhteiskunnallisia jännitteitä.
Näissä olosuhteissa valintaa sisäasiainministeriön vastuulla on erityisen paljastava.Lausunnot kuten "Jumala on suuri lainsäätäjälle Universe "," elämme yhteiskunnassa, jossa synti on alkuperäisessä muodossaan kemiallisesti puhdas "tai" politiikka on loistavakenttä apostolaattien "ovat paljastaa poliittisen teologian uusi sisäministeri historiallinenjohtaja Katalonian PP Jorge Fernández Díaz. Kuten hän itse kuvailee, on mies "menossa Mass joka päivä, rukoilla rukous, tehdä aika rukouksen, toinen lukee hengellinen "ajattelemaan" in-luvulla XIX, marxismi ja ateismi poistettiin jo Jumala ja sijoitettu keskelle ihmisen ja Saatanan lopulta sijoitetaan miehen paikka. "
Korkea velvollisuuksia avainhenkilöt Aznar, henkilökohtainen ystävä Mariano Rajoy, lähellä Rouco Varela, ihailija Santa Teresa, harras katolinen ja numerary Opus Dei, Fernández Díaz on viettänyt kolme vuosikymmentä ammattilaisena poliitikko elossaoikut oikeus españolista vuonna Catalunya.
Reunion Jumalan kanssa
Poika Francon sotilaallinen myöhemmin muutti Barcelonaan kaupungin poliisi, aloitti matkansa vuonna CDS kulunut nopeasti Popular liiton Manuel Fraga. Maaliskuussa 1982 kuvernööri hetkellistä siviili Barcelona, ​​Fernández Díaz vangittiin kuusi itsenäisyyttäCatalansin by Pelkästään se, kuljettaa banneri iskulause "itsenäisyys" aikanamielenosoituksen vastaan ​​lain yhdenmukaistaminen Autonomian Process (LOAPA).
Fernández Díaz, joka sanoi haastattelussa katolisen viikoittain, että hänen "kohtaaminen Jumalan kanssa" oli Las Vegasissa vuonna 1997, vieras matkustaa Department of State US- rinnastaa Valley Memorial Cemetery kanssa Arlington American tai mausoleumi Beach Normandiassa.
Hänen ensimmäinen julkilausuma kuin pää ministeriöiden, on turvautunut käsi kovaa janollatoleranssi käsittelemään asioita enemmän medially turvallisuudenhyväksi : karkottamista of multireincidentes maahanmuuttajien pakkomielle maahanmuuttoa, kovuus . julkisti uusia rikosoikeudellisia uudistuksia päätöslauselmasta konflikti baski on säilyttänyt lasketun varovaisuus ei ole vapauttanut hänet ensimmäisen gaffe joka oli korjattava.
Hänen vieressään, troikan Interior on muodostettu Ignacio Ulloa kuten valtiosihteeriSecurity, Ignacio Cosidó johtajana yleistä poliisin ja Arturo Fernandez de Mesa uudeksijohtajaksi Civil Guard. Ulloa, lähellä FAES ja Katalonian PP, on asiamies perustuslakituomioistuimen ja oli palvellut asti tuomarina ensimmäisen asteen omistajan Sant Feliu de Guixols (Girona). Vuonna 2005 hänet nimitettiin apulaispäällikkö MissionEU vahvistamaan oikeusvaltioperiaatetta Irakissa. Hän tunnusti, että ensimmäinen asia löysi hänen pöydällään oli avoin keskustelu epäinhimillisissä oloissa CentersUlkomaalaiset (CIE), ja myönsi, että "on aukkoja, yrittää varmistaa, ettävähimmäisvaatimukset täyttyvät ja että acompasen statuksella ihmisoikeuksia ". Tietojaratsioita merkitty rasistinen kriteerit , Ulloa totesi, ettei ole esiintynyt "tilaus tai ohje suorittamaan näitä tunnisteita. " Ja kirje esitystapa on otettu lattea "sosiaalisen rauhan", varoitus, että se koskee "instrumentalization väkivaltaisia ​​marginaaliryhmiä, jotka voivat tehdä protesteja on raivoissaan ".
Cosidó Ignacio, uusi johtaja General poliisipäällikkö on uuskonservatiiviset pyhitetty ja pidetään eksponentti on "kova vaipat PP". Jossa polku liittyy suoraan Jaime Mayor Oreja, Cosidó ja oli kakkonen kansalliskaartin Santiago López Valdivieso, viimeinen johtaja Civil Guard alle komennossa José María Aznar. Superior Senior Center of National Defense, keskusta sotilaallinen opetus korkeatasoinen asevoimien ajatella kiittää Aznar GEES (Group Strategic Studies) ja tavallista Libertad Digital, on myös vokaali -Atlantin liittoEspanjan, correveidile Nato Espanjan valtion. Vuonna 2008 aikana seminaarin FAES varoitti, että "muslimit uhkaavat meidän demokratia " , tekijä, johon vaati 22. tammikuuta Barcelonassa, jossa vahvistetaan ensisijaiset: "pyhää sotaa tukevat ja anti- ".
Cosidó, joka maksaa opinnäytetyön salaliitto on 11M, halusi muistaa, että viime kuusi vuotta on disarticulated 12 väitetty islamistisen solujen Catalunya, jossa 127 pidätykset.selvää, puhumattakaan kuinka moni näistä väitteistä ovat edenneet oikeudellisesti puolet vankeja vuodesta 2001 vapautettiin ilman syytteitä, mutta he ilmoittivat, että heidän työnsä on ennaltaehkäisevän sodan kohtaan "havaitsemiseksi prosessiradikalisoitumisen " .
Lopuksi, toisessa paikassa, jossa suurella voimalla, Arsenio Fernandez de Mesa miehittää yleinen suunta Civil Guard. Yhteinen Escuderon deMariano Rajoy Galiciassa, oli poliittisesti vastuussa hallintaan Prestigen onnettomuuden saavuttanut jossa todetaan, että "kohtalo polttoaineen meren pohjaan on tulossa mukulakivi. " Old school luokkatoverit muistutti ratsioita Ultras "Cuco" [Fernández de la Mesa] partio "vastaan ​​Punaiset" 70-luvun lopulla El Ferrol.
Erotteluja ja releet Poliisi
Saapuminen uutta poliittista johtoa on mukana Interior peittelemätön korvaamallaenintään komissaarit Corps Poliisihallitus (CNP). Puhtaasti poliittiset ja ratkaistavälittömästi, kymmenen 13 päällystön on cesados.Cosidó poliisi oli vihjannut viimekesänä aikoo PP toteamalla , että "on yhden komennon , joka poliisi ei nimennytvalikoimilla Mr. Rubalcaba ".
Vuonna toimintaohjeita poliisin, PP on sijoitettava apulaisylilääkäri toimivat EugenioPino, johtaja mellakka yksiköiden johtajille Aznar . Ja johtajana yleisen osastontiedot, linnake taistelussa terrorismia vastaan, on nimetty Enrique Baron, entinen päätoimittaja Baskimaassa kohtaan ETAn vastaisessa taistelussa. Baron luottamustoimi käytössä erikoisuuksia Esperanza Aguirre linjan Turvallisuus ja Sisustus viimeisessä vaiheessa hän ilmestyi vuonna Madrid parlamentissa laittomasta vakoilusta skandaalijohtajien välillä PP, joka on edelleen alle esitutkinnassa.
Nimitykset ovat yhtä merkittäviä kuin irtisanomiset poliisien luottamusta sosialisti. Eikä Juan Antonio González, joiden tehtävänä on tutkia Gürtelin tapauksessa ja Palma Arena, joka istui penkillä entisten presidenttien Jaume Matas alueellisten PP ja Francisco Camps. Myös ulos Miguel Valverde ja poliisipäällikkö Espanjan Baskimaassa (to PP tapauksessa vastuussa Fasaani) tai Michelangelo Santano at että suosittu kermavaahdon jonka kyseessä boorihappoa tutkimuksessa hyökkäyksen 11M.
Näiden releet valaisevan reaktiot eri kaupan järjestöt. Jos konservatiivit Professional unionin (SPP) ja Espanjan työnantajajärjestöjen (CEP) Poliisi on antanut tukensa muutoksia sillä perusteella, että uudet johtajat tarjotaan "hyvin luottavainen" ja jättääkehon ulkopuolella "sodan politiikkaa " Unified Trade Union Police (SUP), enemmistönelin, on raportoitu, mutta että uusiminen on "politisoitunut saapumisen jälkeen demokratian " ja on käyttänyt nimitystä näistä kahden valvonnan ottaen huomioon, että aiheettomia .
Yuste palaa 
vankilaan
Vankeinhoitolaitoksen PP 
saa kovalla kädellä Ángel 
Yuste, entinen vankilassa 
Barcelonassa, Teruel, Cuenca, 
Ocaña ja myöhemmin 
vankilassa Keski Services. 
Vuonna 1991 hän siirtyi aliosoitteen 
General vankilan johto, 
on vastuussa 
hoidon ja hoito sekä 
vankien, mukaan lukien FIES järjestelmä - vastaiseksi vuonna 
2009 perustuslakituomioistuin - joka 
Yuste kannustetaan ja hyväksyttävä.
Myöhemmin 
hän oli johtaja 
vankilasta politiikan 
aikana Aznarin kaksoismandaatin 
(1996-2004). Vuonna 1999 
Mothers Against Drug talletettu 
useita ruumisarkut ennen talon 
Angel Yuste sinun vastuussa 
väärin ja 
huono lääketieteellistä apua kuolemia 
vankilassa. Yuste, tällä hetkellä, oli 
korkea Esperanza Aguirre.
Oikeus Assembly: suppea käsitys,
Jos jotain, viime kuukausina, 
ovat toistuvasti arvostelleet 
johtajien hänen edeltäjistään PP 
PSOE edessä poliisi, on sen 
väitetty passiivisuus ja sallivuuden kanssa 
mielenosoituksia ja protesteja 
15M. Cristina Cifuentes, uusi edustaja 
hallituksen Madridissa, joka on 
suostunut maksu vaihtelee lukemattomia 
kehuja hänen "vuoropuhelun hengessä" 
oli laivoja eri 
haastatteluissa lausuntoja, kuten 
että "en olisi sallittua ratkaisun 
kaksi kuukautta G 'tai että 
hänen "vaikutelma ei ole, että se ei ole 
soveltanut [laki] "mutta" olemme yrittäneet 
katsoa pois. " Varoituksen jälkeen, 
tammikuun puolivälissä, on 
"yritys, ei ole vaikea, sovellettaessa 
lakia "Cifuentes kehui, että" 
juuri nyt, närkästynyt liikkeen 
on käsissä äärivasemmiston. "
Sunnuntaina, 22. tammikuuta, useat 
jäsenet Poliisihallitus pyysi 
asiakirjat ensin 
ihmisiä, jotka tulivat Puerta 
del Sol juhlia Assembly 
pääjohtaja Sol (AGS). Ja heille sanottiin 
, että alkaa ensi sunnuntaina, 
he tulevat sakot, jos ei 
aiemmin niille viranomaisille 
, joilla 
kokoonpanoon. Komission mukaan väittänyt 
Legal Sol, kirjeessä 
lähetetty julkisen Cifuentes ", jos 
tulkinta tuntuu liian 
rajoittava oikeus 
kokous vaatimus vaativa 
hallinnolliset jätetty pois 
kuukautta (viestintä 
kirjeellä kokoonpanoja), se 
rikkoisi toimeksiannon perustuslaki 
, joka velvoittaa viranomaiset 
"edistää edellytyksiä 
vapauden ja tasa-arvo (...) ovat 
todellisia ja tehokkaita "(9 artikla 
perustuslain). " Huolimatta uhkauksista, 
mikä johti vaihto 
lausunnot ja viestit 
sosiaalisessa mediassa Twitteriä 
hallituksen edustaja, AGS päätti 
jatkaa soittamalla kuten 
nyt: kansanedustuslaitoksen in 
jalankulkijoiden osa tätä bullring 
olla raportoitu valtuuskunta.
Ja seuraavassa kokouksessa 
29. tammikuuta AGS määräsi 
erityistä tukea. Tosiasia on, että 
useita satoja ihmisiä osallistui 
ja että poliisi ei näy.

Ei kommentteja: