Sivut

tiistai 6. toukokuuta 2014


Mielenkiintoista Odessa, ottaa East on hallituksen katastrofi Kiev

asema Ukraina ) - Ukraina voi ottaa molemmat Odessassa ja itäosassa alueella, tämä olisi katastrofi uuden hallituksen kanssa Kiovassa Ukrainassa katkesi kokonaan Mustanmeren


Sephen Kanadan pääministeri Harper (oikealla) komentaja Naton Breedlove.
National Postin 5/5 noteerataan Kanadan pääministeri Stephen Harper syytti Venäjän presidentti Vladimir Putin on laajeneva "invaasion sana" Ukraina.
Mr. Harper teki syytökset Venäjän johtajat eilen tapasi Naton komentaja kenraali Philip Breedlove Ottawassa.
"Olemme erityisen huolestuneita jatkuvan väkivallan Ukrainassa, yksi asia on minulle hyvin selväksi voi kutsua sitä vähitellen hyökkäyksen Putinin hallinnon", sanoi Kanadan pääministeri, Breedlove nyökkäys pääministerin kanslian.
Valkoinen talo sanoi Yhdysvaltain syvästi huolestunut heikkenevästä tilanteesta Etelä-Ukrainassa. Tiedottaja Jay Carney sanoi vaarassa menettää Odessa korosti tarvetta vähentää puhjenneesta välittömästi ja Venäjä tarvitsevat seurata läpi sopimuksella Genevessä 4.
Venäjän presidentti Vladimir Putin.
Nämä uudet kehityksellä on sytyttää selkeä kärjistyminen. Ukraina voisi menettää Odessan alueella ja itäosassa, tämä on katastrofi uuden hallituksen kanssa Kiovassa Ukrainassa katkesi kokonaan, kun Venäjän Mustanmeren niemimaalla Krim sulautumista.
Kanadan pääministeri ilmaisi syvän huolensa ennen uutta kehitystä, Nato myönsi tukea vaatimukset Kanadassa. Komentaja NATO oli työskennellyt puolustusministeri Rob Nicholson ja toimitusjohtaja Tom Lawson.
Breedlove odotetaan antavan Kanadan viranomaiset päivityspaketti Naton takuu Itä-Euroopan maiden raja Ukraina ovat kriisissä.
Kanada on käyttänyt yksi fregatti toimimaan Naton työryhmä itäisellä Välimerellä, kuusi CF-18 hävittäjiä ja kolmas pataljoona osallistuu harjoituksen Puolassa.
(Mukaan Infonet)
 artikkeli, video, valokuvia jättää viestejä, lähetä banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: