Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014


Elämän historia 1982 YK: n yleissopimuksen

Vastalause hyökätä Kiina ) - 30 vuotta sen perustamisesta lähtien, Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen merioikeuden pidetään tärkeänä saavutuksia kansainvälisen oikeuden, on suuri merkitys säätelyssä toimintaan kansainvälisen yhteisön kaikissa meret.

Maaemo
Meri-ja valtameri on aina ollut tärkeä rooli poliittisessa elämässä, taloudellinen - yhteiskunnan Kansakuntien maailmanlaajuisesti. Astu 70-luvun alussa viime vuosisadan, tiede - teknologia on edistynyt suuresti, joten käyttäjä ja päästä syviin vesiin ja hyödyntää offshore resursseja. Voit luoda oikeusperusta tällaisen toiminnan, rantavaltiot laatimaan lainsäädäntöä, jolla laajentaa toimivallan vedet ja mannerjalustan.
Vaikka maa on kyky tehdä kaikki todelliset ja mannerjalustan vedet vaihtelevat ilman kansainvälisten oikeudellisten välineiden säätää Järjestelmän soveltamisala sekä käyttöönotto toimintaa meriä ja valtameriä yhdenmukainen yleisiä suuntauksia, säilyttäen turvallisuuden ja järjestyksen merellä, suojella pitkän aikavälin etujen kansainvälisen yhteisön, johtaa eriarvoisuuteen, riski hyväksikäytön ehtymisen ja tuhoaminen meriympäristön.
Edellä kuvattua menettelyä, Malta, pieni rannikko maa Euroopassa, edustaa suurlähettiläs Arvid Pardo, asianajaja ja ansiokas visio etuajassa, aloitti ehdotuksen Yhdistyneiden Kansakuntien sponsoroi kansainvälinen konferenssi (1967) luonnos merioikeuden yleissopimuksen.
YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon vahvisti UNCLOSiin on "yksi tärkeimpiä säädöksiä of the World" on 30 vuotta konferenssi yleissopimuksen syntyi. Kuva: AFP
Yhdeksän vuoden neuvottelujen johon osallistui yli 150 maiden ja kansainvälisten järjestöjen, myös valtiosta riippumattomien järjestöjen kautta konferenssin loppuasiakirjan Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen merioikeusyleissopimuksen ( jäljempänä "1982 merioikeuden yleissopimus") koskevan 30/04/1982 ja 10/12/1982 päivämäärä on asetettu avauspäivänä allekirjoitetun Montego Bay, Jamaika. Jopa avautumassa ensimmäinen päivä, 107 maata on allekirjoittanut yleissopimuksen. Tämä osoittaa, että yleissopimus syntyi vahva tuki lukuisia yhteisön ja kansainvälisiä.
Niistä kansainvälinen oikeudellinen väline tulee kirjautua sitten toisen maailmansodan, merioikeuden yleissopimuksen 1982 pidetään toisen asiakirjan merkitystä, vasta sen jälkeen Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan.
320 artikkeleita ja liite 9, 1982 merioikeuden yleissopimuksen pidetään perustuslain kansainvälisen merenkulun yhteisö, mukaan lukien paitsi ehtoja periytyvät edellisen kansainvälisten sopimusten merellä myös oikeudelliset kodifiointi tapaoikeuden sääntöjä kansainvälisen hengissä pitkään käytännössä kansojen, sekä kehittää uusia suuntauksia käytännössä käyttää ja hyödyntää meren ja valtameren.
Nämä tärkeät laitokset yleissopimuksen
Yleissopimuksen vahvisti määrittämismenetelmä käytetty pohjataso laskea leveys aluemerellä perustuu kahteen menetelmistä: suorat perusviivat ja lähtökohdat alla laskuveden vesirajan rannikolla. Vedet sisällä hoitoa, josta sisävesiä ulkopuolella pohja linja aluemerellä on 12 merimailia.
Sisävesillä, rantavaltiot ovat täysin vapaana, täydellinen ja ehdoton, että maa-alueella.Aluemerellä, rantavaltio on suvereniteettia vedet, merenpohja ja sen sisusta merelle ja yläpuolinen ilmatila aluemerellä, ja samaan aikaan, rantavaltiot on kunnioitettava oikeutta viattomaan kauttakulkuun aluevesien ulkomaisia ​​aluksia.
Rantavaltiot on oikeus määrätä talousvyöhykkeellä 200 meripeninkulmaa leveä, mannerjalustan vähintään 200 meripeninkulmaa, enintään 350 meripeninkulmaa. Merellä, rantavaltio on täysivaltaiset oikeudet etsintä ja hyödyntäminen, luonnonvarojen säästäminen, jolla on toimivalta yli meren tieteellistä tutkimusta, meriympäristön suojelua, asennus ja laitteiden käyttö toimii. Muissa maissa on oikeus vapaaseen merenkulun ja ylilennon vapaus maanalaisten kaapeleiden ja putkien.
Ulkopuolella suvereniteettiin, täysivaltaisia ​​oikeuksiaan ja tuomiovaltaa rantavaltioiden on kansainvälisillä vesillä, jossa kaikilla mailla on oikeus vapaaseen navigointi-, kalastus; joutuvat tekemään yhteistyötä suojella ympäristöä ja torjua rikollisuutta, erityisesti rikoksen merirosvot, kuljetus, huumekauppa, vaarallisten aineiden ... merenpohja ja sen sisusta ulomman mannerjalustan mereen maan Coastal yhteistä omaisuutta ihmiskunnan, kansainvälisen viranomaisen puolesta meren pohjassa jäsenvaltioiden hallita etsintä ja luonnonvarojen hyödyntäminen yhteisen hallinnon täällä.
Yleissopimuksessa on useita määräyksiä yhteistoiminnassa jäsenvaltioiden välistä käytön sääntelemiseksi käytettäviä salmia kansainväliseen merenkulkuun tai suljetuilla ja lähes suljetuilla merialueilla, edistää meren tieteellistä tutkimusta ja torjumiseksi meriympäristön, vapauden takaavat sekä merenkulun turvallisuuden ja suojelun järjestelmän maanalaisten kaapeleiden ja putkien.
Erityisesti yleissopimusta on koko jakso yksityiskohtaisesti periaatteet, menettelyt ja mekanismit rauhanomaista ratkaisemista kansainvälisten kiistojen koskevat tulkintaa ja soveltamista yleissopimuksen.
On 16/11/1994 12 kuukauden kuluttua Guyanan 60. maa ratifioimaan yleissopimuksen, 1982 YK: n yleissopimuksen virallisesti tulee voimaan. Yleissopimus tuli voimaan virkamies on täyttänyt toiveet ja odotukset kansainvälistä yhteisöä uusi oikeusjärjestys, kattava sopeutumisongelmia käyttäen, hyödyntää, toimitusjohtaja ja suojella meri ja valtameret. Mukaan sihteeristölle Yhdistyneiden Kansakuntien, kunnes on nyt 164 jäsenmaata yleissopimuksen.Jäsenmaiden määrä antaa lainsäädäntö kodifioidaan kansallisten kotimaan oikeudet yleissopimuksen velvoitteiden nousussa.
1982 merioikeusyleissopimuksen yleissopimus on kansainvälinen sopimus edellyttää jäsenten on hyväksyttävä säätö paketti, mikä tarkoittaa, että jäsenvaltiot ovat vastuussa kaikista yleissopimuksen määräysten ja olla laittaa varaukseen, ellei ole väittää, että on määritelty yleissopimuksessa.
1982 merioikeusyleissopimuksen yleissopimuksen Vietnam
Riki teknologiakeskus Bach Ho alalla Vietnamissa. Kuva: Petrotimes
Vietnam on maa, joka sijaitsee 9 Itämeren rannikolla, vieressä muut maat olivat Kiina, Filippiinit, Indonesia, Brunei, Malesia, Singapore, Thaimaa ja Kambodža. Etelä-Kiinan meri on suuri merkitys elämässä asuttu rantavaltioiden, joka sisältää luonnonvararikas ja sijaitsee meren Laivalippujen valtimo yhdistää Pacific - Intian valtamerellä, Europe - Aasia ja Lähi-Itä - Aasiassa ja pidetään kansainvälinen linjaliikenteessä vilkkaan maailman toiseksi.
Vietnam, Etelä-Kiinan meri on strateginen rooli, erityisen tärkeää syy rakennuksen ja puolustaa maan historiaa, nykytilaa ja tulevaisuutta. Etelä-Kiinan merellä sekä asuintilaa ja tarjoaa merkittäviä tuloja kansantaloudelle. Joten Vietnam pitää tärkeänä kansainvälinen oikeus säätelyssä suhdetta Itä rantavaltioiden luoda ympäristö rauhan, vakauden, yhteistyön ja kestävän kehityksen Molemmilla alueilla.
Jälkeen 1982 YK: n yleissopimus hyväksyttiin 30.4.1982, Vietnam on yksi ensimmäisistä 107 osallistujamaiden allekirjoitti yleissopimuksen Montego Bay. On 23.06.1994, Vietnam kansalliskokous hyväksyi päätöslauselman ratifioida merioikeuden yleissopimuksen, joka on tunnustanut itsemääräämisoikeuden Vietnamin sisäisillä aluevesillä, aluemerellä, täysivaltaisia ​​oikeuksiaan ja tuomiovaltaa varten lisävyöhykkeelle, talousvyöhykkeen ja mannerjalustan Vietnamin perusteella yleissopimuksen määräysten ja kansainvälisen oikeuden periaatteiden, vaatii valtioita noudattamaan toisen puheoikeus Vietnam.
Samaan aikaan päätöslauselma päivätty 23.6.1994 Vietnamin kansalliskokouksen myös vahvisti suvereniteettia Vietnamin kaksi Paracels ja Spratlys ja kannattaa ratkaista kiistoja alueellisen suvereniteetin sekä muut riidat, jotka koskevat Etelä-Kiinan meren kysymys rauhanomaisten neuvottelujen kautta, hengessä tasa-arvon, ymmärtämyksen ja keskinäisen kunnioituksen, kansainvälisen oikeuden kunnioittaminen, erityisesti merioikeuden yleissopimuksen 1982 , suvereniteetin, täysivaltaisia ​​oikeuksiaan ja tuomiovaltaa rantavaltion varten talousvyöhykkeellä ja mannerjalustalla.
Jäsenenä merioikeuden yleissopimuksen 1982, Vietnam voi olla oikea leveys 12 nm aluemerellä talousvyöhykkeellä 200 meripeninkulmaa leveä, leveä mannerjalustan vähintään 200 meripeninkulmaa. Samaan aikaan, Vietnam on myös velvoitteita muiden maiden lainkäyttövaltaansa kuuluvilla vesillä.
Osoittaa vastuullisuutta ja liikearvon jäsenmaa 1982 merioikeuden yleissopimuksen, viime vuosina, Vietnam täysimääräisesti täytäntöön yleissopimuksen määräyksiä, muuttaa ja saatetaan voimaan uusia lakeja Vietnam mukaisesti yleissopimuksen määräysten.
On 21/06/2012, Vietnam on julkaistava merioikeuden yhtenäistää hallintaa suunnittelua, käyttöä, etsintää, hyödyntämistä ja säilyttämistä merialueiden, saaret ja mannerjalustan Vietnamin sekä ratkaista merenkulun kiistat Vietnamin ja naapurimaiden teksti on korkea pätevyyttä.
Tätä pidetään merkittävä edistysaskel kodifioidessa sisäiset säännöt merioikeuden lakia koskevan yleissopimuksen Vietnamin luoda suotuisat edellytykset Vietnamin valtion yhtenäinen hallinto merien ja merenkulun taloudellista kehitystä Vietnamin etelään. Tämä on elävä todiste osoittaa todellista sitoutumista Vietnamin kunnioittamaan ja säännösten noudattamisen 1982 YK: n yleissopimuksen.
30 vuotta sen perustamisesta lähtien, ei voi kieltää suurta merkitystä ja myönteistä roolia 1982 YK: n yleissopimuksen säännellä toimintaa kansainvälisen yhteisön kaikissa meret.
Jos se hyväksytään, koska yleissopimusta johtui yhteistyöhankkeena ja kansallisen taistelun välillä poliittisia järjestelmiä, taloudellisen kehityksen taso ja eri oikeusjärjestelmien näkökulmasta katsottuna seuraavat 30 vuoden olemassaolon, varsinkin kun virallisesti voimaan vuonna 1994, yleissopimus on osoittanut paitsi sekoitus kansallisten etujen lisäksi myös oikeudelliset puitteet maita sopeutumaan hänen käytöksensä meriä ja valtameriä
Yhdistyneiden Kansakuntien merioikeuden 1982: kansainvälinen oikeudellinen perusta etujen suojelemiseksi Etelä-Kiinan merellä Vietnamissa

Yhdistyneiden Kansakuntien merioikeuden 1982: kansainvälinen oikeudellinen perusta etujen suojelemiseksi Etelä-Kiinan merellä Vietnamissa

1982 YK: n yleissopimus merioikeuden on perustuslaki, on yhteinen oikeusperusta ratkaista merenkulun kiistat, kuten meri rajattu ja enemmän ...
Yhdistyneiden Kansakuntien merioikeuden 1982

Yhdistyneiden Kansakuntien merioikeuden 1982

Yleissopimus merioikeuden on 117 maassa ja yhteisöihin, mukaan lukien Vietnam hyväksyttiin ja allekirjoitettiin 10.12.1982. 17 osat, 320 artikkeleita ja yhdeksän liitteet lausekkeen 100, 4 päätöslauselmat yhdessä ...
Kamppailee puolustaa itsemääräämisoikeutta tulisi käyttää tarkkaa sanamuotoa

Kamppailee puolustaa itsemääräämisoikeutta tulisi käyttää tarkkaa sanamuotoa

Kamppailee puolustaa itsemääräämisoikeutta saari on monimutkaisia ​​oikeudellisia kysymyksiä, tarkka sanamuoto on erittäin tärkeää. Vietnam me, miehet ja naiset ja lapset, ovat niin polttava ...
Älä haastaa Kiinassa, meillä on syyllistynyt suuria etnisiä

Älä haastaa Kiinassa, meillä on syyllistynyt suuria etnisiä

Kiinan kanssa asettaa kamppeet alas kuriton HD-981 laittomasti Vietnamin vedet ja jatkuvasti kouluttaa aluksen suppeasti riehua Vietnamissa, oli aika laittaa meidän riita ...
Estäminen laittaa Kiinan kansainvälisen tuomioistuimen petturi!

Estäminen laittaa Kiinan kansainvälisen tuomioistuimen petturi!

Kiina toistuvasti suvereniteetin loukkaaminen Vietnamissa ja hyökkäys alukset yrittävät luoda enemmän väärennettyjä todisteita, vaikka kun kehottaa kohtuullisuuteen Vietnamin mutta Kiina halusi vain kipinä sotaan. Vain ...
Kiina Tapahtuma: kiireellinen tehtävä!

Kiina Tapahtuma: kiireellinen tehtävä!

Lisäksi hallituksen oikeusjuttu Kansainvälisen tuomioistuimen, Vietnam Oil and Gas Group voi haastaa Hai Duong Petro China Civil Court - TS. Asianajaja Hoang Ngoc Giao, tutkimusohjelman johtaja ...
.
(VnExpress)
 artikkeli, video, valokuvia jättää viestejä, lähetä banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: