Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


Osta enemmän Yhdysvaltain joukot valmistautua fiksu pommi "Beijing pommitukset"?

International Security ) - älypommeja käytetään sortamiseen vastustajia aggressiivinen, laajamittainen konflikti on eniten potentiaalia konflikteissa Kiinassa.

Hävittäjä F-35B on testattu uuden pommi
Sheet "Hoan Cau" Kiina 25 huhtikuu johti sivuston "Strategia Page" America ilmoitti 23. huhtikuuta vuoden 2013 loppuun mennessä, tilauksia ammuksia hyökätä suoraan konjugoitu - "älykkäitä pommeja" ministeriön National Oma huone oli yhtäkkiä kasvoi 17% ja oli yhteensä 212 588 tulosta.
Vuodesta 1998 tähän mennessä ole tuottanut yhteensä yli 250000 patruunaa yhteenlaskettu suora hyökkäys, USA on suurin asiakas. Varaa tämä ase on täysin valmis tekemään "sotia".
Amerikkalainen toimittaja sanoi, että Yhdysvaltain ilmavoimien (yhdessä laivaston, merijalkaväen ja armeijan) on nyt hylätty ilmavoimat käyttää hyökkäys terroristeja ja epävirallisen armeija siirtyi pyrkimyksiä "Peking pommitukset", Pohjois-Korea tai Iran. Tämä on merkittävä uudistus voidaan suorittaa menetelmät torjumiseksi ilmavoimat Yhdysvalloissa viimeisen 20 vuoden aikana.
Viimeisten 20 vuoden aikana Yhdysvallat on tehnyt paljon pommitukset, mutta amerikkalaisen lentokoneen ollut paljon vastausta. Alkaen "älypommeja" ohjaavat Global Positioning System syntyi (1990) asti, viranomaiset pommikone lentäjät yksinkertaistettu, tämä viranomainen vastaa ajo kuorma täynnä pommeja.
Boeingin älypommeja tekemällä tutkimus
Yhdysvaltain sanoi tänään, että ei ole suuria aseita tulevaisuudessa on "älykäs pommi" hyökkäys, varsinkin kuoret suoraan konjugoitu ja yhdistetty aseiden hyökkäys ulkopuolella puolustusalan (parannettu versio ). Niin sanoi paljon ammuksia ostaa suoraan konjugoitu hyökkäyksiä on parantaa torjumiseksi valmiutta, jotta ulkonäkö "War".
USA on varastoinut paljon "älykkäitä pommeja". Jälkeen hyökkäystä Irakiin, ammuksia tilaukset suoraan hyökätä Yhdysvaltain ilmavoimat noussut. Tilaukset kuukausittain Yhdysvaltain ilmavoimien 5000 tuloksia. Mutta vihdoin nähdä, määrän niiden todellisten tarpeiden paljon pienempi.
2005 on tilannut 30000 kierrosta yhteenlaskettu suora hyökkäys. 2006 ja 2007 tarjousta vastaavasti laski 11605 ja 10661 tuloksia. 2008 vain määräsi 5000 tuloksia. Mutta, tilausten vuodessa nyt palautettu 10000 tai enemmän tuloksia.
Artikkelin mukaan, luoti lakko suoraan konjugoitu määräsi viime vuoden ajan enimmäkseen käytetään sodan varauksia. Määrä Todellinen vuosikorko käyttöön vain muutama tuhat tuloksia, sekä tarjoiluastiat liikkeitä ja koulutusta. Luoteja lakko suoraan konjugoitu varauksesta sotaan yli 100000 tulosta, käytetään useita laajamittainen konflikti tulevaisuudessa.
Tunkeutuva GBU-57 pommeja käytetään usein bombers B-52, ja käyttö pommikone B-2 näkyvät vähemmän havaittavissa
Suunnittelijat eivät taistele, että laajamittainen konflikti on eniten potentiaalia konflikteissa Kiinassa. Vaikka luottaa Global Positioning System, mutta luodit suoraan hyökätä parannukset toteutetaan, tarkoituksena on vastaan ​​häiriöitä muille.
Jos et voi vastustaa häiriöitä muiden, tällä hetkellä inertianavigointijärjestelmä käyttövalmis.Vaikka tarkkuus inertiasuunnistusjärjestelmissä ei liity Global Positioning Systems, mutta myös lähes tarpeeksi hyökätä tavoitteita.
Artikkelissa sanoi, että luoti lakko suoraan konjugoitu - "älykkäitä pommeja" on tehty tutkimus 90-luvun viime vuosisadan, eli ei kauan sen jälkeen verkosto Global Positioning Systems normaalia toimintaa . Nämä aseet hyödynnettiin sotilasoperaatioihin vastaan ​​Kosovossa vuonna 1999. Bullet käyttäminen suoran hyökkäyksen hyvin tehokkaasti yhdistää hyvälaatuisia perinteisen pommitukset ja käännä liikkumavaraa pommikoneita joka laski jyrkästi.
Nykyisen ilmavoimien kenraalit vielä yrittää selvittää soveltamisalaa tulevaisuudessa näiden aseiden käyttö. Tavoitteena on nyt keskityttävä käyttää tätä uutta tekniikkaa kilpailijat ahdistava aggression ja vahvempi voima, kuten Kiina (ja Iran, Pohjois-Korea).
Hävittäjä F-22 JDAM pommi testi
Ulkonäkö luoti lakon suoraan konjugoitu yllätys, niin myös lisää tehokkuutta hillitä vihollisia nopeasti. Täsmäpommien aikaisin, mutta syntyi lopussa toisen maailmansodan, mutta se, että ehdottomasti eivät tule voimaan, kunnes 60-luvulla viime vuosisadalla ovat luoneet tutkimuksen laser-täsmäpommien korkean tarkkuuden.
10 vuoden kuluttua, täsmäpommien alkoi mennä toimintaan. Kuitenkin tuotantokustannukset pommeja opastettuja tämä kallis, jokainen pommi kuluttavat 100000 dollaria tai enemmän.Vuoden 1991 Persianlahden sodan, pommit putoavat 250,00 vain 16% on myös täsmäpommien.
Mutta sitten, kenttä analyysin tulokset osoittivat, että 75% tuhoamien todellisuudessa tehnyt täsmäpommien. Mutta täsmäpommien silti erittäin arvokas, laser myös haittaavat monissa ilmasto-olosuhteet (kuten sade, sumu ja hiekkamyrskyt).
Siksi tutkimus olisi täsmäpommien luonut uuden tyylin korvata täysin täsmäpommien ole fiksua.Täsmäpommien GPS-järjestelmä tulisi välittömästi käynnistää ajoissa.
Hävittäjälentolaivue F-22A ilmavoimien tukikohtaan Okinawa, Japani
Vuonna 1991 Global Positioning System äskettäin otettu käyttöön. Kun se tekee jo suunnitelmia luoda aseen samanlainen suora hyökkäys kierrosta yhdistetään, mutta kaikki eivät täysin tunnistaa ase voi toteuttaa tehokkaita hyökkäys vai ei.
Mutta, kun insinöörit alkoivat tutkimiseen ja valmistukseen, havaitsemiseen ihmisiä, luoteja yhteenlaskettu suora hyökkäys paitsi erittäin tehokas, kustannuksia ei tee sitä puoli arvioidut kustannukset Air Force.
Joten se maksaa vain 18000 dollaria / tuloksia, kun taas odotettavissa kustannukset ilmaan, kun se on 40000 dollaria / tulokset (kun otetaan huomioon kustannukset inflaatiotekijä noin 55,000 dollaria / tulosta).
Sitten luoteja lakko suoraan konjugoitu investointeja tuotanto alkoi vuonna 1996. Kosovon kriisin aikana oli ensimmäinen ydinaseiden käyttöä, määrää käytetyn hedelmän on 652, osumatarkkuus jopa 98%.
Vuoden 2001 tilanteeseen osoitti, että luoti yhteenlaskettu suora hyökkäys on paras ase tukea Yhdysvaltain erikoisjoukkojen Afganistanissa ja CIA tiedustelu-upseeri, tarkkuus ja tehokkuus sen hyökkäykset ovat tehokkaampia aiempi arvio. Tammikuuhun 2002 mennessä, Amerikka on heittänyt 10000 kierrosta yhteenlaskettu suora hyökkäys Afganistanissa.
Vuonna 2003 aikana 3 viikkoa hyökkäystä Irakiin, USA on käyttänyt 6500 pommit hyökkäsi suoraan konjugoitu. Combat teho kovilla hyökätä uusia komplekseja on myös parannettu.Tarkkuus hyökkäys korkeampi kuin uusin versio, puolet oli pommi räjähdys säde on 10 m tähtäyspisteen (tavoite).
Tehokas hyökkäävä ase hyökkäyksiä yhdistettynä opastettuja JDAM
"Toiminta ei-konserni meri" USA: n armeijan
"Toiminta ei-konserni meri" USA: n armeijan
Osprey kuljetuskone Yhdysvaltain armeijan Futenma Japanissa
Osprey kuljetuskone Yhdysvaltain armeijan Futenma, Okinawan prefektuuri Japani
Anti-alus ohjus Kiinan rannikkoa
(Mukaan koulutus)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: