Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014


Isäni, Le Duan ja juhlia Kiinan kanssa

Kulttuuri ) - "Kun isänmaallisuus juurtunut lihassa, ei väliä missä olosuhteissa ihmiset myös tarkka varuillaan reagoida asianmukaisesti suojelemaan maan, tavalla tai Muut ".

Kautta esiintymisiä tiedotusvälineissä puhua hänen isänsä, sekä sanojen kautta kirjaamme alla, Le Kien Thanh, toinen poika myöhään pääsihteeri Le Duan Street tänään auttaa lukijoita ymmärtämään paremmin rohkeus johtaja Vietnamin kommunistisen puolueen ja haastava vaihe kunniakas kansallisen historian (1958 -1986).
... 1957, oli puoluesihteeri Etelä-isäni oli Uncle Ho nimeltään North. Sitten hän valitsi upea matka, joka kulkee Phnom Penh (Phnom Penh), Hong Kong Kantoniin Gia Lam avulla innostunut Kiinan ystäviä.
Äitini, sisareni ja minulla oli aikaa opiskella Kiinassa. Erityisesti äitini päiväkirjaansa oli sivua kirjaa muistoja syvällä aikansa lasten kasvatuksesta oppia kiinaa. Siinä hän totesi myös kiinnostusta myöhään puhemies Mao Zedong, Premier Zhou Enlai kokeillut.
TBT Le Duan tapasi PTS. Lam Ngoc Thiem ja opiskelijat Hanoi University - joka jätti auditorio ojankaivuun May 5/1972 (tiedosto kuva)
Vuonna Kiinan johto, isäni myös hyvin läheisiä ystäviä kuten Zhou Enlai, Ye Jianying. Kun Zhou Enlai sairas, ja isäni vieraili Kiinassa Zhou Enlai vieraili sairaalassa, sanoi: "Toivon, toverit paranevat." Mr. Zhou sanoi: "Elämme jos se ei ole minulle" (ainoa nimi klikki 4). Zhou Enlai joka oli hyvin hillitty ja maltillinen. Täytyy olla syvä ystävyys, hän voisi jakaa saman isäni kanssa.
Kuitenkin ratkaisevalla hetkellä, isäni oli myös osoittanut Zhou Enlai aggression korkeimmalle tasolleen sitten kansallisen itsenäisyyden.
Isä kertoi minulle kerran, toveri sanoi hänelle: Kiina on tarjoutunut auttamaan satoja kuorma pohjoisesta etelään edellytykset niiden ajo-oikeuden. Isäni sanoi: "En tunnista autoa ollenkaan."Sitten on toverit kysyi: "Sinä Duan, mikset poimia muutaman hauskaa?". Hän sanoi: "Emme saa koskaan anna kenenkään olisi voinut ajatella mahdollista ryöstää maan, myös veljesten huuli, hampaat kylmä" ".
Kansallisen itsenäisyyden ja kansallisen itsemääräämisoikeuden on muuttumaton periaatteita, muuttumaton. Tuolloin olimme Kiinassa kiitos paljon olennaisia ​​asioita, kuten ruokaa ja aseita, mutta kun he kutsuivat Nixon käydä keskusteluja ja ottaa VN sota ostaa etujaan, sitten ihmisten jokapäiväistä kirjoitti lausunnossaan: "Elämme aikakautta, jossa suuret maat ei voida myrskyävä tai hävitä kohtalo pienten maiden". Se on meidän urheutta, tahdonvoimaamme on.
Hänen taistella Yhdysvaltoihin, Kiinaan on hyvin vaikeaa. Ihmiset ne ovat nälkäisiä. Mutta he ovat auttaneet Vietnam monia asioita, kuten rahaa. Vietnam koskaan kiitollinen. Mutta älä unohda, niin se voisi olla alueellista koskemattomuutta, mikä on periaate on pidettävä tiukasti.
Late pääsihteeri Le Duan
... 1972 oli haastava vuosi prosessi yhdistymisen Vietnam. Isäni päiväkirja on kirjannut muutaman rivin, mutta riittää minulle muistaa ja uudelleen kuvitella mitä tapahtui tuona vuonna liittyviä tarinan, että isäni kertoi. Siellä ylin johtaja johtajat maan ovat osoittaneet urheutta ihmisiä ... Ja riittää minulle tuntea ahdistusta, kipua kokenut, mitä kova vuosi, tämä oikeudenkäynti ja hänen kovaa päättäväisyyttä kahden riippumattoman sanoen vapaus kansakunnan.
Ennen Nixon oli keskusteluja Kiinan johtajien kanssa, Kiinan pääministeri Zhou Enlai Vietnamiin, tapasi isäni Gia Lam (Hanoi). Premier Zhou Enlai kertoi isälleni, että Kiina ja Nixon on keskusteluita Vietnamin.
Isäni sanoi, että hän oli tuolloin välittömästi vihainen: "Vietnam on Vietnamin ihmisiä, kukaan ei voi päättää kohtalon tämän kansakunnan meidän puolestamme. Jos amerikkalaiset haluavat puhua Vietnam, Vietnam, että pöytä meidän kanssamme, miksi puhua tovereita ja Kiinassa?Toveri tietää, vuonna 1954, kun tuntui, että Vietnam pakotettiin allekirjoittamaan Geneven sopimuksella, itkin matkalla takaisin pohjoiseen etelään, tietäen hyvin, että sekä veri täällä Aion kaataa kymmeniä vuosia? Ja sitten toverit näki, että kahden vuoden sopimus on "rauha toistetaan," veri ihmiset Olen vuodattanut nyt ... ".
Isäni kertoi sitten, pääministeri Zhou Enlai anteeksi asenne.
Tavattuaan Nixon, Premier Zhou Enlai ovat olleet Vietnamiin ja ilmoittaa tässä tilanteessa, muilla maailman. Kuunneltuani, isäni sanoi: "Tiedän vain yhden asian jälkeen Nixon tapasi toverit, Amerikka olisi lyödä meitä 10 kertaa ...".
Että ennustus oli oikein. Yhdysvaltain silloisen pommi ympäri suurimmissa kaupungeissa ja kylissä pohjoiseen ...
Isäni ei estänyt sitä, mutta hän osoitti rohkeutta ja tahtoa koko kansakunnan tuolloin ja suuri toive presidentti Ho Chi Minh: "Huolimatta Truong Son vuoret polttaa täytyy voittaa olevan riippumaton ja vapautta ".
Jos pelko ulkopuoliset voimat ja pelkäävät itse, että on pienempi kuin voittaa vihollinen.30/4/1975 Tapahtumat ovat osoittaneet, rohkeus johtajat Vietnamin, kuten isäni.
Katse takaisin tapahtumiin rajasodasta vuonna 1979, siellä oli myös joitakin kysymyksiä: Koska hän Duan käsine Kiinan kanssa, koska hän voittaa Kambodža Duan politiikkaa. Tuolloin minulla oli kypsynyt ja oli sotilas, mitä kaikki todistamassa, ymmärrän sen, tuolloin, johtajat Vietnamissa, missä isäni oli pää, ei ollut voi olla muita vaihtoehtoja.
Kambodžan, Vietnamin puolesta kansakunnan ihmiskunnan pelastamiseksi kansanmurhasta vaikka olimme täynnä torso vammoja kahden sodan. Ja myös pelastaa itsensä. Jos tämä ei toimi, voidaan todeta, että myöhemmin Vietnamin sodan kärsinyt kaksi aikaisin rajoja.
Sodan vuonna 1979, se ei ollut meidän valinta. Mutta tosiaan, jos ei ole yllätys, noin Kiinan marssin 6 maakuntien rajalla, ehkä myöhemmin, ihmiset silti sanoa: Se sanoi Kiinan halusi lyödä Vietnam isäni ajatella.
Tuolloin monet ihmiset eivät voi uskoa, että Kiina voi osua Vietnamissa. Lainata katkelma hänen viimeisimmät viestit lista Di Yang, entinen ulkoasiainsihteeri suurlähetystö Vietnamin Pekingissä, erikoistunut tutkimus-työtä niin, että voit ymmärtää, että: He kävivät sotaa, mitä se on?
Vietnam sotilaat taistelevat hyökkääviä Kiinassa Lang Son vuonna 1979 (tiedosto kuva)
"... Lopussa tammikuu 1979 Deng Xiaoping vieraili Yhdysvalloissa presidentti Carter pani seremonioita erittäin korkea, kaksi maata päättivät solmia diplomaattisuhteet, ja ei tiedä mitä muuta keskusteltiin? Kotimatkalla Deng Xiaoping vieraili Japanissa. Ennen kuin tilanne, useita veljiämme tutkimus vahvisti melko pian: kaksi veljestä niin lähellä huuli, joka ei taistele taistelu ole valmis!
Syy kertoo minulle niin, vielä enemmän vinkkejä: Kiina on aiheuttanut rajasodasta Intian, ja erityisesti Neuvostoliiton ja molemmilla kerroilla ne olivat yhtäkkiä pois ennen käsin.
Mutta emotionaalisesti (taaksensa nyt se sisältää myös naiivi, herkkäuskoinen enää) on vielä toivoa, vaikka vain pieniä osia: Vietnamin ja Kiinan suhteet oli ollut lähellä, niin syvällä, ne eivät voi yön paluu on läsnä.
Tässä yhteydessä verinen rajasodasta päivätty 17.2.1979 Kiinan hallituksen - joka on kannattanut Deng Xiaoping, käynnistettiin, yleensä ole yllätys meille, mutta tiettyyn aikaan ja on noin kokoa Kiinan joukot tuloksia ei käytetä laskea ... ".
Tietenkin, isäni ei ollut yllätys, koska hän ja puolue oli myös ennakoida ja valmistautua etukäteen.
Kun isänmaallisuus juurtunut lihassa, ei väliä missä olosuhteissa ihmiset myös tarkka varuillaan reagoida asianmukaisesti suojelemaan maan, tavalla tai toisella.
Joten kun kuulit viimeaikaisista tapauksista lasten kirjoja Kiinassa, Vietnamissa viinirypäleet myydään supermarketeissa Big C Kiinan lippu tarroja, olen surullinen. Ei siksi Kiina on nyt niin hyvä, että Vietnamin nyt, koska liian subjektiivinen. Työtä, joka oikeastaan ​​vain osoittavat huolimattomuudesta tietty määrä ihmisiä mukana. Vaan se myös näkyy: Heidän pysyvä isänmaallisuus ole sitoutunut tarpeeksi, jotta asioita ei tehnyt. Kuten kiihkeä patriootti, patriootti, mitään pyyteetöntä jotain tapahtuu, jotka vaikuttavat maan, on välitön reaktio välittömästi.
Käytin tallentaa seuraavana päivänä Friendship 17.2.1979. Silloin, että Kiina esittelee muistoesineitä suhde kahden maissa, ovat kaikki johtajat Vietnamin valokuvia läpi sukupolvien, paitsi isäni. Syvyyksissä, olen ylpeä siitä: Isäni, pääsihteeri Le Duan oli päättänyt suojella jokaisen sentin maa täällä.
Le Kien Thanh
 artikkeli, video, valokuvia jättää viestejä, lähetä banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: