Sivut

tiistai 6. toukokuuta 2014


Uutiset: Blogi "Anh Ba Sam" hakkeroitu?

kyberavaruudessa ) - mukaan uutta tietoa saimme: Kun blogi, "Anh Ba Sam" hakkerit hyökkäävät päivä blogi "Vietnam Chronicles" (isä "British Kolme SAM") ja "yleinen numero kategoriasta "hakkeroitu Lisätietoa klo 9 tänä päivänä 03.9.2013.
Blogi "Vietnam Chronicles" tällä hetkellä vain login-näyttö
Voimme nähdä blogin "Vietnam Chronicles" ja blogi "Anh Ba Sam" Nguyen Huu Vinh on ollut sellainen kommentti on "oppositio".
Aiomme jatkossakin päivittää tietoja ....
Tiedot aiemmin ex: ....................................
Tietojen mukaan saamme klo 9: 20 am 08.03.2013, blogi "Anh Ba Sam"anhbasam.wordpress.com - uutisblogi pistettä "vastaan" tunnettu ja korkea osumia 've murtauduttu.
Aika tässä blogissa, blogin sisältö ei ole mitään (?) Käyttäjät näkevät vain kirjautumissivu, hakkerit kaappaavat (?) Eikä ilmoitusta.
Blogi "Anh Ba Sam" hakkeroitu?
Blogin haltija on Mr. Nguyen Huu Vinh, entinen poliisi, joka kirjoittaa artikkeleita politiikasta ja yhteiskunnasta Vietnamissa ja maailman vastakkaisen tyyliin kommentteja.
Emme havainneet tämän ryhmän hakkerit ovat, mistä he tulevat ja mitä on tehnyt tällä sivustolla.Omistaja blogi ei ole julkaissut lausunnon tästä.
Blogin haltija on Mr. Nguyen Huu Vinh
"Hän on oikea nimi on Sam Ba Nguyen Huu Vinh, Hanoi asuva, syntynyt vuonna 1956, poika Mr. Nguyen Huu Valitukset, entinen työministeri Vietnamin demokraattisen tasavallan, entisen suurlähettiläs Vietnamista Valtion republikaanien sosialistisen Neuvostoliiton.
Omistaja Sam Page Kolme Security yliopiston jatko, entinen turvapäällikkö, työskenteli komitean Overseas Vietnam. Sitten, monista syistä (yhtä edullista kuin vastakohtana?), Hän erosi, opiskeli lakia ja vieraita kieliä ... "
Jatkamme päivittäminen .... 
 artikkeli, video, valokuvia jättää viestejä, lähetä banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: