Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


Kaksi kuollutta takana kuuluisan valokuvan maailmassa

Discover ) - lapsi on kuolemassa. Kuohkea hankalaa - kuolleiden lintujen syödä - odota. Kuva on otettu viestin heijastuu tekijän kauhea nälänhätä raivoaa Sudanissa.Vauva kuoli pian sen jälkeen, myös osa tekijän, hän teki itsemurhan jälkeen Pulitzer-palkinnon.

"Aion tehdä nämä kuvat mielessäni minne menenkin" (Tom Brokaw) - "Aion pitää tämän kuvan mielessäni minne tahansa" - se on ensimmäinen teksti kirjan kansi " Moments - Pulitzer - Winning valokuvia ". Tämä kirja on kokoelma tietoa ja kuvia voittajat vuotuinen Pulitzers - suurimmissa lehdissä maailmassa - 1942-2010. Ja tämä on myös silloin, traaginen elämä kirjailijoiden kuvat paljasti.
Näemme kuvan. Kuoleva lapsi. Kuohkea hankalaa - kuolleiden lintujen syödä - odota. Kuva on otettu viestin heijastuu tekijän kauhea nälänhätä raivoaa Sudanissa. Ja päivätty 23/5/1994, joka on 14 kuukauden kuluttua kaapata ikimuistoisia hetkiä, Carter - tekijä photo - tehostamaan asemat kunnia Columbian yliopiston matala Memorial Library saada Pulitzer-palkinnon.
Carter oli innoissaan kirjoittamaan hänen vanhempansa Johannesburgissa: "Olen saanut eniten riehakas suosionosoitukset, kuin kaikki muutkin. Poika vanhemmat haluavat tuoda tämän arvostetun lahja, paljon kiitoksia vanhemmat olivat hyvin rohkaisevia työtä. " Heti, kuuluisa Carter ja on saanut paljon yhteistyötä kutsusta ensimmäinen nainen muoti New York, lisää lehtiä ja toivoo saavansa hänen allekirjoituksensa yhteistyöhön mm SYGMA aikakauslehti - lehden toimittajille on paras joukkue maailmassa.
Kahden kuukauden kuluttua palkinnon Pulizer, Carter kuoli häkämyrkytyksen Johannesburgissa. Hän oli tehnyt itsemurhan. Kuoli iässä 33. Vääntää punainen pick hän pysäköity pitkin pieni joki - jossa Carter lapsuudestasi vielä pelata heidän kanssaan. Kirjoitus tuoli vain lähteä: "Olen todella, todella pahoillani ..." ja selittää rivi: "tuskallista kuin jos painoi hauskaa tapahtuu ja jotain, joka vaivaa minua 've menetetty. "
Paljon kysymyksiä ja olettamuksia käsitellään myöhemmin, että miksi henkilö on valokeilassa, nimi oli punaisella matolla uransa, voi valita, että lopputulos. Lyhyt osanottonsa näkyvät ympäri maailmaa ihmisille mahdollisuuden nähdä, että tämä on moraalisesti satua ja miehen omatunto;Carter tajuaa jotain juuri nyt kuvaamisen, tallennus hetkiä elämän siirtyminen lapsia kunnes he ottivat hänet huipulle aura. Ja ihmiset alkoivat psykologinen seulonta ymmärtää syvyys tunne syvä keskellä elävän ihmisen aura on kahden vaiheilla, miten henkisistä arvoista mies Carter.
Kevin Carter: Etelä-Afrikkalainen photojournalist (s. 13 syyskuu 1960, Johannesburg, Etelä-Afrikka - d. 27 helmikuu 1994, Johannesburg)
Kevin Carter: Etelä-Afrikkalainen photojournalist (s. 13 syyskuu 1960, Johannesburg, Etelä-Afrikka - d. 27 helmikuu 1994, Johannesburg)
Kevin Carter syntyi 1960 - vuosi kongressi Etelä-Afrikan Nelson Mandela. Polveutuu Englanti maahanmuuttajia, ei syntyperäinen sävy, ideologinen konflikti hänen sukat on muutama perinteisen Etelä-Afrikkalainen historia. On harras katolinen perhe, hän hyväksyi perhe asui rotusyrjintä kovaa täällä tuolloin. Vanhemmat Kevin Carter on pidätetty tämän takia syrjintää.
Lapsuus, Carter oli lapsi, kuten jännitystä, nopeus kilpa-ja Racers unelma olisi erinomainen.Valmistuttuaan katolisen sisäoppilaitoksen Pretoriassa vuonna 1976, hän opiskeli lääketiedettä ja sitten liity Etelä-Afrikkalainen Defense Force joukot (Etelä-Afrikkalainen puolustus). Läpi paljon ylä-ja alamäkiä elämässä ja työpaikkoja maahan sodan, erottaa värejä, valkoinen jauhe huumeiden, sisäiset ristiriidat ja vaivan lähestyvästä kuolemasta elää jokapäiväistä. Sekä Carter avioliitto myös epäonnistui, hän ilmoitti hänen morsiamensa ajettiin pois tyttö ennen avioliittoa.
1993, tai jotain random johtaa, hän ja ystäväni meni pohjoiseen Silva kuvata rajan kapinallisten ja Sudanin nälänhätä. Päästä sinne, Carter piti lainata rahaa ostaa lentoliput. Kohtaus tapahtuu mielissä silmään Carter pahin nälänhätä, ihmiset kamppailevat löytää helpotusta.
Hän harhaili pöly rannikolla, hän kuuli piipittämästä vaikerrus, pehmeästi ... ja hän näki pieni tyttö yrittää tehdä liikkua jotain. Osoituksena henkilö, jolla kameran, hän alensi sen alas matalassa kulmassa kuvata poika oli yhtäkkiä laskeutunut korppikotka odottaa. Hän ei tee lempeä lintu, löytää paras kulma valita. Hän sanoi, että hän joutui odottamaan 20 minuuttia toivottaa hetkiä korppikotka siivet ojentaa ampua, mutta se vain seisoi, ja hän otti kuvia.Sitten hän potkaisi vauva lintu ja jatkuva taistelu eloonjäämisestä viimeiset hetket hänen elämänsä. Vauva kuoli. kumppani Silva muistutti, että Carter sitten löytää puu istua, sytytti savukkeen, hartaasti rukoilevat, ja itkeä. "Hän oli niin surullinen ja sanoi haluavansa halata hänen tyttärensä."
New York sitten etsiä Sudanin nälänhädän kuvatoimiston ja osti että kuva Carter. Kuva oli lähetetty 26.3.1993. Heti, kuva tuli symboli ahdistusta Afrikassa. Vahva liikkuvuus vaativat yhteiskunnan ovat ilmaisseet helpotusta ja siirtää lapset kiinnostuneita. Kaikkialla maailmassa leviää kuva Carter ja Mail Weekly hän lopetti tulla valokuvajournalisti vapautta, hän on myös allekirjoittanut kumppanuutta Reuter ja suunnitelmissa on toteuttaa hanke rotuun kuvaa.
Seuraavan kerran on kriisi Carter. Taistelu kiristyvässä kilpailussa. Todistaja paljon ystäviä teloitettiin. Mene tappava aalto kaveri sisällissodat, nälkä ja jano. Hän oli rauhoittaminen ja valkoisia jauhoja, lisäämällä annosta vähitellen.
On 1994-04-12, New York Times kutsuu Pulitzer-palkittuun raportin. Vaikka tuona aikana, hän uskoi hänen paras ystävänsä kuoli, toinen loukkaantui vakavasti. Tänä aikana Carter on nostaa jalustalle, se toitottaa kehua, mutta ei puuttunut kriitikot tuomitsivat. Jotkut sanomalehdet jonka mukaan Carter kuvamateriaalia tilaus (setup), kun taas toiset aiheuttavat eettisiä ongelmia, että on "vahva mies ainoa tunnettu valokuva, olla voittajien puolella viimeisen henkäyksensä elämä pienen lapsen " (St. Petersburg Times Florida); se oli jopa sanonut, että hän "voisi yhtä hyvin olla saalistaja, toinen korppikotka pääkanaalialueen hankala olosuhteissa syödä kuollut vauva seisoo siellä odottamassa hänen viimeiseen hengenvetoon" . Ja molemmat jotkut Carterin ystäviä myös murskaavaa siitä, miksi hän ei auta, että tyttö, joka vain huolta?
Linja muistiinpanoja elämänsä loppuun näyttää olevan rukous niille painajaisia, piina, selityksiä välissä jengi rukoillen. Hän hajallaan siellä täällä, että hän oli "masentunut ... elämä pyörii rahaa ... rahaa ja huolta velkojen ... rahaa! Olen pakkomielle ... muistoja, ruumiita ja teloitukset, vihaa ja tuskaa ... nälkäänäkevistä lapset tarvitsevat helpotusta, loukkaantuneita siviilejä, enemmän hullu juoni poliisivoimien ... murhaaja ... ... "
Thien Ly (General)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: