Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Putin: Maailman venäläisen lehdistön kongressissa keskustellaan tosiasioiden vääristelystä joukkoviestimissä - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Putin: Maailman venäläisen lehdistön kongressissa keskustellaan tosiasioiden vääristelystä joukTänään, 13:22

Putin: Maailman venäläisen lehdistön kongressissa keskustellaan tosiasioiden vääristelystä joukkoviestimissä

Putin: Maailman venäläisen lehdistön kongressissa keskustellaan tosiasioiden vääristelystä joukkoviestimissä

Venäjän presidentti Vladimir Putin tervehti, Shanghaissa menossa oleva XVI Maailman venäläisen lehdistön kongressin osanottajia. Siinä keskustellaan rehellisestä ja emakkoluulottomasta tapahtumien uutisoinnista joukkoviestimissä sekä myös välttämättömyydestä seisoa tosiasioiden vääristelyä vastaan,mikä on edullista muutamien maiden geopoliittisten etujen kannalta, kerrotaan Kremlin internetsivulla.

Putin huomautti, että kongressin järjestämisen aloitteentekijänä oli Kiina, johon Venäjällä on tiiviit ja ystävällismieliset suhteet.
Putin on vakuuttunut, että Shanghain kokouksen osanottajia odottaa tarpeelliset tapaamiset ja keskustelut, jotka edesauttavat venäjänkielisen lehdistön kehittämistä ja sen levittämistä maailmalla.


http://finnish.ruvr.ru/news/2014_05_19/Putin-Maailman-venalaisen-lehdiston-kongressissa-keskustellaan-tosiasioiden-vaaristelysta-joukkoviestimissa-4142/koviestimissä - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: