Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014


Liity 'teurastamolla "German panssaroituja autoja

International Security ) - "Teurastamo" Edeleben Saksassa erikoistunut "teurastusta" ja panssariajoneuvoja romutettiin kuin 15000 tankkeja, panssaroituja ajoneuvoja kylmän sodan aikana.

Mukaan Daily Mail, koska 1990-luvun alussa, yhtiö romutetaan panssariajoneuvoja Edeleben oli "lihaa" kuin 15000 tankkeja ja panssaroituja ajoneuvoja Saksasta, Itävallasta, Ranskasta ja Euroopan arsenaali.
Ukraina kriisi on johtanut jotkut ihmiset ovat pahoillaan niiden hajottamiseksi. SAC kriitikot sanovat, että muutos voimatasapaino Itä-Euroopassa, ehdot sopimuksen tavanomaisten asevoimien vanhentunut. Vuonna 2007 Venäjä on kieltäytynyt tapaamasta sopimuksen velvoitteiden vihaa yli Naton laajeneminen itään ja Yhdysvaltain suunnitelmat sijoittaa ohjuskilpi Puolaan.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 1
Sadat kevyt tankki riviin joukoittain Marderin päivä oli "teurastettu".
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 2
 Teknikot käyttävät metalli-leikkaus kone hitsaaja leikata osiin säiliön.Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 3
1990-luvun alusta, yhtiö romutetaan panssariajoneuvoja Edeleben oli "lihaa" kuin 15000 tankit ja muut panssaroidut ajoneuvot Saksasta, Itävallasta, Ranskasta ja Euroopan arsenaali.Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 4
Marder on kevyt tankki rynnäkköpanssarivaunu ajoneuvoja Saksan vuonna 1970. Ne vasemmassa yläkulmassa tehdyn sopimuksen nojalla tavanomaista aseistusta Euroopassa, allekirjoitettiin kylmän sodan jälkeen. Monet puut olivat umpeenkasvu ympärillä kasvavat.Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 5Tekniikkaa käytetään sledgehammers purkaa osiin toukka säiliö.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 6
Jako panssariajoneuvoja purettu Gepard ilmapuolustuksen laittaa sulatus. Yhtiö romutetaan panssariajoneuvoja Edeleben on tytäryhtiö AG & Co KG, ryhmä metalliromun kierrätys suuri saksalainen.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 7
Teknikot käyttävät leikkuri leikata hitsaajan säiliö Gepard yksityiskohtia.Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 8
"Doing liha" tornin valon säiliön Marder.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 9
Pohjassa valon säiliön Marderin oltuaan "kuorittu" tornin.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 10
Sitten moottori säiliö puretaan.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 11
Käyttämällä leikkaus hitsaaja tynnyrihinta tärkein taistelu säiliön Leopard heitettiin pois Saksan armeija.
Liity 'teurastamolla "Saksan panssaroitu auto - Kuva 12
Panssaroitu kuoret jäävät jälkeen poistamalla kaikki osat.
(Mukaan Knowledge)
 artikkeli, video, valokuvia jättää viestejä, lähetä banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: