Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

UUTISET

Paina PSUV. - Yhdistyneen kuningaskunnan sosialistipuolue Venezuela (PSUV) on määrä kokoontua 20. heinäkuuta tänä vuonna, kaikki Battle Bolivar Chavez (UBCh) yksiköt voivat käyttää oikeuttaan äänestää ja valita niiden valtuutettujen Congress 2014 .
Aikana tapana lehdistötilaisuudessa, Jorge Rodriguez, jäsen National Revolutionary Party, sanoi: "Vaadimme universaali valinta, salainen ja suora kuin 540 osanottajaa kongressille Yhdistyneiden sosialistipuolue Venezuela."
Rodriguez mainitsi, että olemassa maassa yhteensä 13686 UBCh joka valitsee polun yleisen vaaleissa, salainen ja suoraan 540 valtuutettujen 800 osallistuvien kongressissa 2014 puolestaan ​​ne ryhmitellään 54 vyöhykkeisiin suosittu kamppailut.
Kertoi, että loput 260 integroi jäsenet Yhdistyneiden sosialistipuolue Venezuela (PSUV); vallankumouksellisten kaupunginjohtajat edustavat 71% koko maassa lisäksi 20 toimintaperiaatteista; kaikki johtajat niiden kuntien ja alueiden, kansan valitsemia ja lausunnonantajat of Popular Power kansalliskokous.
Ilmoitti, että ensimmäinen varapuheenjohtaja PSUV, Diosdado Cabello, tänään allekirjoittanut osoitetun kirjeen kansallisen vaalilautakunnan neuvosto, jossa organisatorista tukea vaaleissa näiden edustajat ", niin se yksin joka militantti UBCh kussakin näistä 54 vyöhykkeiden Popular kamppailut, 10. toukokuuta edustajia, jotka ovat nimeämä UBCh, yhteensä 540 osanottajaa valittiin suoraan jäsenyyttä. "
Vaikka Revolution valitsee edustajat kautta äänestyksessä opposition valitsee salaa
Kansallinen johtaja totesi, että vaikka ihmiset Venezuelan valinnut politiikan kongressille kautta ääni, ja etsii nyt uutta prosessia syvän ja kaikki sen liittolaisten osapuolten taistelutahto keskustelua käyttää suoraa ja salaiset vaalit uudelleen 540 osanottajaa.
Hän väitti, että tämä on erittäin vastaista "ja salaa konferenssin tapahtui, en tiedä milloin, että äskettäin ilmoitti jotkut edustajat (Venezuelan oppositio) ei tiedetä, miten ne valittiin-tarkoitetun-on yksi mysteereistä, jotka ovat tapahtuneet poliittinen historia Venezuela .
Tämä toisin demokraattisen järjestelmän, joka antaa puolueen perusti komentaja Hugo Chavez siis jälleen oikeistopuolueet tehty "dark tekemisissä ja marramuncias jolla valitsevat valtuutetut takaisin jopa ihmiset, jotka äänestivät heidät . Asenne, että me yliviivattu vastuutonta. "

Ei kommentteja: