Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

The 4th Media » UKRAINE, RUSSIA and CHINA: Why is PUTIN in Washington’s CROSSHAIRS?

4. 

Ukrainassa, Venäjällä ja Kiinassa: Miksi Putin Washington n ristikko?

Post Kategoriat: Afganistan
Mike Whitney / neljäs Media Uutiset | keskiviikko, 30 huhtikuu 2014, 07:00 Peking
"Washington haluaa heikentää Moskovaan taloudellisesti leikkaamalla sen kaasutuloja ja siten murentaa sen kykyyn puolustautua tai etujaan. USA ei halua taloudellisesti integroitu Euroopassa ja Aasiassa. De facto EU-Venäjän liitto on suora uhka Yhdysvaltain maailmanlaajuisen hegemonian. "


US provokaatioita Ukrainassa ei voi ymmärtää erillään Washington n "Pivot Aasiaan", joka on laajempi strateginen suunnitelma siirtää huomiota Lähi-idästä Aasiaan. Ns "tasapainottamista" on itse asiassa suunnitelma, jolla ohjataan Kiinan kasvua tavalla, joka on sopusoinnussa Yhdysvaltain hegemonisen tavoitteita. On olemassa erilaisia ​​koulukuntia siitä, miten tämä voidaan saavuttaa, mutta löyhästi ottaen ne voidaan jakaa kahteen ryhmään, "Dragon Slayers" ja "panda huggers".
Dragon Slayers suosivat taktiikkaa suojarakennuksen samalla panda huggers suosivat sitoutumista. Toistaiseksi lopullisen muodon politiikka ei ole päätetty, mutta se on selvää, vihollisuudet Etelä-Kiinan merelle ja Senkaku saaret, että suunnitelma riippuu voimakkaasti sotilaallista voimaa.
Joten mitä valvontaan Kiina on tekemistä pölyä jopa Ukrainassa?
Kaiken. Washington näkee Venäjän kasvava uhka suunnitelmansa alueellista määräävää asemaa. Ongelmana on, Moskova on vain mennyt vahvempi kuin se on laajentanut verkostoaan öljy-ja kaasuputkien halki Keski-Aasian Eurooppaan.
Siksi Washington on päättänyt käyttää Ukraina on lavastus peruste hyökkäystä Venäjälle, sillä vahva Venäjä, joka on taloudellisesti integroitunut Eurooppaan on uhka Yhdysvaltain hegemonian. Washington haluaa heikko Venäjä, joka ei haastaa Yhdysvaltain läsnäolo Keski-Aasiassa tai sen suunnitelma hallita elintärkeitä energiavaroja.
Tällä hetkellä Venäjä tarjoaa noin 30 prosenttia Länsi-ja Keski-Euroopan maakaasusta, 60 prosenttia, jotka se kulkee Ukrainan. Ihmiset ja yritykset Euroopassa ovat riippuvaisia ​​Venäjän kaasusta kotinsa lämmitykseen ja ajaa niiden koneita. Kauppasuhteet EU: n ja Venäjän on molempia osapuolia hyödyttävää vahvistaminen sekä ostajan että myyjän kannalta.
USA saa mitään EU: n ja Venäjän kumppanuuden, minkä vuoksi Washington haluaa estää Moskovan pääsy kriittisiin markkinoille. Tämä kaupallista sabotaasi on sotatoimi.
Aikoinaan edustajat suuret öljy, luulivat voivansa kilpailla Moskovan rakentamalla varajäsen (putki) järjestelmiä, jotka täyttävät EU: n ihmeellinen maakaasun kysynnän.
Mutta suunnitelma epäonnistui, joten Washington on siirtynyt Plan B; katkaisemalla kaasun virtausta Venäjältä EU: hun. Asettamalla väliin itse välillä kauppakumppaneita, USA toivoo valvomaan tulevaa jakoa energiahuollon ja ohjata talouskasvua kahdella mantereella.
Ongelma Obama ja Co ovat menossa on, yrittää vakuuttaa ihmistä EU: ssa, että heidän etunsa ovat todella palvellaan maksamalla kaksi kertaa niin paljon kotinsa lämmitykseen vuonna 2015 kuin he tekivät vuonna 2014, joka on, miten asiat ovat ravistella, jos Yhdysvaltain suunnitelma onnistuu.
Saavuttaakseen että feat, USA tekee kaikkensa houkutellakseen Putin osaksi vastakkainasettelua joten tiedotusvälineet voivat irtisanoa hänet ilkeä hyökkääjä ja uhka Euroopan turvallisuudelle.
Demonizing Putin antaa tarvittavat perustelut pysäyttämään jatkuvat kaasua Venäjältä EU: hun, mikä heikentää entisestään Venäjän talouden samalla uusia mahdollisuuksia Nato perustaa tulevaisuuteen toimipisteet Venäjän Länsi kehä.
Se ei ole eroa Obama ovatko ihmiset ovat kaivettu kaasun hintoihin tai yksinkertaisesti jäätyä kuoliaaksi kylmä. Ratkaisevaa on "pivot" maailman lupaavimmista ja vauras markkinoilla ensi vuosisadalla.
Tärkeintä on murskaus Moskova leikkaamalla kaasutuloja mikä heikentää sen kykyä puolustautua tai etujaan.
Ratkaisevaa on maailmanlaajuinen hegemonia ja maailman herruudesta.
Sitähän on todella merkitystä. Kaikki tietävät tämän.
Voit seurata päivittäin tapahtumista Ukrainassa ikään kuin ne voitaisiin erottaa iso kuva on naurettavaa. Ne ovat kaikki osa samaa sairas strategiaa. Tässä leike Yhdysvaltojen entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Zbigniew Brzezinski Foreign Affairs-lehdessä selvitetään, miten-niin pitkälle kuin Washington on huolissaan-Ei ole mitään järkeä olla erilliset politiikat Eurooppa ja Aasia:
 "Kun Eurasia nyt toimii ratkaiseva geopoliittinen shakkilauta, se ei enää riitä Fashion yksi Euroopalle ja toinen Aasiassa. Mitä tapahtuu vallanjaon Euraasian maapinta tulee olemaan ratkaiseva merkitys Amerikan globaalin ensisijaisuus ja historiallinen perintö. "(" sodan vaaraa Aasiassa ", Maailman sosialistisen Web Site)
Kyse pivot Aasiaan ja tulevaisuuden imperiumi.
Siksi CIA ja Yhdysvaltain ulkoministeriö suunniteltu vallankaappaus syrjäyttää Ukrainan presidentti Viktor Yonuchovych ja korvata hänet Yhdysvaltain juoksupoika, joka tekisi Obaman hinnoittelua.
Siksi huijari pääministeri, Arseni Yatsenyuk, on tilannut kaksi "terrorisminvastaista: hyökätty aseettomia aktivisteja Itä-Ukrainassa, jotka vastustavat Kiovan junttaa.
Siksi Obaman hallinto on välttänyt harjoittaa Putinin rakentavan vuoropuhelun, jonka tavoitteena on löytää rauhallisen ratkaisu nykyiseen kriisiin.
Se johtuu Obama haluaa kiinnittää Kremlin osaksi pitkällinen sisällissota, joka heikentää Venäjän, häpäistä Putin ja siirtää yleisen mielipiteen puolelle Yhdysvaltojen ja Naton.
Miksi Washington ohjautua politiikasta, joka selvästi saavuttaa mitä sen pitäisi saavuttaa? Se ei.

 

Tässä ote artikkeli  antiwar.com :
"Raportit pois Moskovan sanoa, että presidentti Putin on" sammuttaa "kaikki keskustelut presidentti Obama, ja sanovat" ei kiinnosta "puhuessaan Yhdysvaltain myös nykyisen ympäristön uhkia ja vihamielisyyttä.
Putin ja Obama oli puhunut säännöllisesti puhelimessa Ukrainasta maalis-ja huhtikuun alussa, mutta Putin ei suoraan puhunut hänelle alkaen April 14, ja Kremlin sanoo, että he eivät näe tarvetta tehdä enempää puhua. "(" Putin Pysäyttää keskusteluja Valkoisen talon keskellä Seuraamukset uhat ",  antiwar.com )
Ei ole mitään voiteta puhumalla Obama. Putin tietää jo, mitä Obama haluaa. Hän haluaa sotaa.
Siksi ulkoministeriön ja CIA kaatoi hallituksen.
Siksi CIA: n johtaja John Brennan ilmestyi Kiovassa vain päivä ennen vallankaappausta presidentti Yatsenyuk määräsi ensimmäisen tehoisku pro Venäjän mielenosoittajia idässä.
Siksi varapresidentti Joe Biden ilmestyi Kiovassa vain tunteja ennen Yatsenyuk käynnisti hänen toinen tehoisku pro Venäjän mielenosoittajia idässä.
Siksi Yatsenyuk on ympäröinyt Itä kaupunki Slavyansk jossa hän valmistelee hyökkäystä pro-Venäjän aktivisteja.
Se johtuu Washington uskoo, että väkivaltainen suurpalo palvelee suurempaa etua. On turha puhua ihmisille sellaista, minkä vuoksi Putin on pysähtynyt yrittää.
Tällä hetkellä Obaman hallinto painostaa toisen kierroksen pakotteita Venäjää, mutta jäseniä EU epäröivät.
RT: n mukaan:
 "Tällä hetkellä ei ole yksimielisiä EU: n jäseniä, joihin taloudellisia toimia Venäjää vastaan ​​olisi hyväksyttävää, tai vaikka niitä tarvitaan ollenkaan" eurooppalainen diplomaattinen lähde kertoi Itar-Tass.
Diplomaatti, joka puhui kunnon nimettömänä, sanoi vain avoimen sotilaallisen hyökkäyksen Ukrainan tai kiistattomia todisteita Venäjän laittoman sotilaallista läsnäoloa Ukrainassa olisi kallista EU: n asennetta kohti taloudellisia pakotteita. Toistaiseksi jokainen pala näyttöä siitä, että Kiovan ja Washington julkistamatonta ja väitetystä osallisuudesta Venäjän agentit Ukrainassa oli joko täyttä varmuutta tai yksinkertaisesti vääriä. "(" USA ei ole työntää taloudellisia pakotteita Venäjälle EU liittolaisia ​​", RT)
Jälleen kerran näyttää siltä, ​​että Washington on vetää venäläiset joukot konfliktin tavoitteiden saavuttamiseksi.
Sunnuntaina, RIA Novosti julkaisi satelliittikuvia osoittaa suuri kertyminen joukkojen ulkopuolella Itä-Ukrainan kaupunki Slavyansk.
Raportin mukaan Venäjällä Tänään:
"160 säiliöt, 230 APC: t ja BMDs, ja ainakin 150 tykistön ja raketti-järjestelmät, mukaan lukien" Grad "ja" Smerch "useita raketinheittimiä, on sijoittaa alueelle. Yhteensä 15000 sotilasta on sijoitettu lähelle Slavyansk, hän sanoi ....
Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu sanoi suuri kertyminen Ukrainan joukkoja sekä sotaleikkejä ja täydentävien käyttöönotetun asevoimien Naton alueen valtiot ovat "pakko" Venäjä reagoimaan sotilaallinen porat omaa ..... Jos Kiova valitsi kärjistyä tehoisku mielenosoittajia käyttämällä raskaita aseita heitä vastaan ​​Venäjä sanoo, että se varaa itselleen oikeuden käyttää omaa sotilaallista lopettaa verenvuodatus. "(" Säiliöt, APC: t, 15000 joukot ": Satelliittikuvat osoittavat Kiev joukot build-up lähellä Slavyansk" , RT)
Putin on todennut toistuvasti, että hän vastaa, jos venäläisvähemmistön tapetaan Ukrainassa.
Se on punainen viiva. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov toisti saman viestin haastattelussa viime viikolla RT: n Sophie Ševardnadzen. Yleensä lempeä Lavrov tuomitsi Yatsenyuk hyökkäys Ukrainan siviilejä kuin "rikollinen" ja varoitti, että "hyökkäys Venäjän kansalaisille on hyökkäys Venäjän federaatio."
Julkilausuma seurasi pahaenteinen raportit Venäjän joukkojen liikkeitä lähellä Ukrainan rajalla osoittaa, että Moskovassa voidaan valmistautuu puuttumaan hillitä väkivaltaa siviilejä.
Mukaan Venäjän Venäjän Itar Tass "puolustusministeri Sergei Shoigu sanoi:" Kuten tänään harjoituksia pataljoonan taktisia ryhmiä on alkanut raja-alueilla Ukrainan kanssa. "Myös ilmailun tekee lennot simuloida toimia lähellä valtion rajan."
Siinäpä se: Se näyttää Obaman provokaatioita vetää Putin hangata kun kaikki. Mutta asiat suju niin, että Obama ajattelee he?
Will Putinin seuraa Washington käsikirjoituksen ja jättää hänen joukkonsa itään, jossa he ovat poimitaan pois Yhdysvaltain rahoittama puolisotilaallisten sissien ja neo natsit tai onko hänellä jotain muuta hihassaan, kuten nopea Blitz Kiovaan poistaa sotilasjuntan hallitus, vaativat kansainvälisiä rauhanturvaajia tukahduttamaan väkivaltaa, ja liukua takaisin rajan yli turvaan?
Riippumatta strategia voi olla, meidän ei tarvitse odottaa pitkään nähdä se täytäntöön. Jos Yatsenyuk armeija hyökkää Slavyansk, niin Putinin menossa lähettää tankit ja se tulee olemaan kokonaan uusi pallopeli.



Mike Whitney  asuu Washington State. Hän on rahoittaja  Toivoton: Barack Obama ja politiikka of Illusion  (AK Press). Toivoton on saatavilla myös  Kindle painos . Hän voi olla tavoitettavissa  fergiewhitney@msn.com .


http://www.globalresearch.ca/ukraine-russia-and-china-why-is-putin-in-washingtons-crosshairs/5379657

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Media »Ukraina, Venäjä ja Kiina: Miksi Putin Washington n ristikko?

Ei kommentteja: