Sivut

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Gilbert Mercier Discusses Ukraine’s Crisis on RT’s CrossTalk

Gilbert

Gilbert Mercier keskustelevat Ukrainan kriisi RT: n crosstalk

13911001453_9792ffae47_b
Koska retoriikka pakotteita Venäjää lämpenee Washington DC Ukrainan osalta, News Junkie Post päätoimittaja, Gilbert Mercier, kutsuttiin keskustelemaan kehityksestä Venäjän Päivän (RT) 18 huhtikuu 2014 osoittavat, Crosstalk: päättämättömyys ja halvaus Ukrainassa, isäntä Peter Lavelle ja vieraat Mitch Feierstein ja Andrew Korybko.
Nykytilanteesta, Mercier sanoi: "Minusta tuntuu, että Kiova on periaatteessa menettää ... ote mitä tapahtuu Itä-Ukrainassa. On täydellinen pirstoutuminen Ukraina juuri nyt. CIA: n johtaja John Brennan oli Kiovassa viime viikonloppuna, ja hän kehotti Kiovan vallankaappaus hallitusta tekemään tietynlaisia ​​toimia. Mutta Ukrainan armeija on täydellinen sekasotku. Ei ole komentoketju. Se on täysin hajallaan. Se on hajoamassa. Ja mitä Venäjän presidentti Vladimir Putin mainitsi koskee Ukrainan tilannetta, että se oli partaalla sisällissota, on täysin oikea .... "
13887835071_96d3970a62_b
[Tilanne on tavallaan] " Orwellin todellisuutta läntisissä tiedotusvälineissä, jos ne toistavat piilee tarpeeksi monta kertaa saada ihmiset uskomaan näitä valheita .... Esimerkiksi Putin on verrattu Adolf Hitler, ja niin edelleen .... Yleinen mielipide, ei vain Yhdysvalloissa, mutta myös EU: ssa, on ... että Vladimir Putin on perimmäinen mörkö. Ne täytyy vain pahis, ja hän on tullut pahis. Pelkään, enemmän kuin mitään muuta, on se, että Venäjä voisi imetä Yhdysvaltain osaksi proxy sota Ukrainassa. Toivottavasti Venäjän hallinto ei ota syötin. "
13887831086_6aca591942_b
Osalta Ukrainan tukipakettia, Mercier totesi: "He eivät ole nähneet penniäkään kuin vielä, joko IMF, EU tai USA. Yhdysvallat on vain [luvannut] $ 1 miljardi lainatakaus. Joka on menossa pussistaan ​​rahaa on pääosin EU. Kun he ovat koukussa IMF: n kanssa, siellä on leikattu kaikki sosiaalipalvelut: eläkkeiden kaikesta muusta. Hyvin pian, ihana uusliberalistinen kapitalistinen malleja USA: n ja EU sovelletaan Ukrainaan, ja Kiovan saattaa päätyä ... on yhtä toimiva kuin Detroit, Michigan ....
13911479504_ca4f8afa83_b
Mercier sovittu, että yleinen strategia on yksi "luoda romahtaneiden valtioiden . " Ja hän lisäsi: "Se tapahtuu kaikkialla maailmassa: Syyriassa, Libyassa, Irakissa. Irak on epäonnistunut valtio. Afganistan on epäonnistunut valtio. Se on strategia, ja sitähän he yrittävät tehdä Ukrainassa. Ja valitettavasti EU on tullut kynnysmatto varten politiikkaa maailmanlaajuisten yhtiöiden imperiumi. "
Toimittajan Huomautuksia: Kaikki valokuvat Ivan Osypenko .
Osuus
- See more at: http://newsjunkiepost.com/2014/04/19/gilbert-mercier-discusses-ukraines-crisis-on-rts-crosstalk/#sthash.4Z4z2lG1.dpuf Mercier Discusses Ukraine’s Crisis on RT’s CrossTalk

Ei kommentteja: