Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tiede kertoo päivittäistä rutiinia ihmisiä

Kulttuuri ) - Meillä ihmisillä on tapoja, hyvä tai huono toiminta tapahtuu edelleen päivittäin, mutta harvat tietävät syyn mistä he ovat kotoisin.
1. Miehet ovat houkutelleet blondi nainen
On teoria, että syy miesten luettelon tai huomiota ja rakastunut tyttö vaaleat hiukset, koska kysyntä on peräisin biologiasta.
Tyypillisesti, vaalea nainen tekee vaaleanpunainen ja valkoinen iho niin keho on enemmän pigmenttiä kuin vaaleiden peitellä muita puutteita. Miehet rakastavat niitä, koska voit nähdä etuja, kuten parempi terveys lapsensa tämän jälkeen, jos hän tunsi.
Naiset kuitenkin toisaalta. Tytöt yleensä pysyä poissa näistä kumppanit tuovat samankaltaisia ​​piirteitä, koska ne näyttävät hyvin naisellinen, miehinen kauneus hävisi ja koska se on vahva kaveri ei seksiä.
2. Uskottomuus
On monia syitä, että joku uskoton mutta lisäksi psyykkiset tekijät ja sosiaaliset, ne ovat myös vaikutuksia DNA pitkä juttu.
Tutkijat ovat löytäneet geenejä tai geenien nimi on RS3334 eronnut laite olemassa ihmisen genetiikka. Kyselyssä jotkut parit ovat pakollisia täyttää yksityiskohtaiset kyselylomakkeet heidän avioliittonsa. Tämän seurauksena perhe on tuonut monia geenejä aviomies kuin RS3334 on pienempi tulokset ja usein ongelmia, kitkaa heidän avioliitossaan.
On esitetty, että tämä geeni vaikuttaa tuotannon hormonien vastuussa Vasopressin linkkejä, perustaa kestävän suhteita yksilöiden välillä pari.
3. Hug
Syleilevä käyttäytyminen on tullut tavaksi mahdotonta selittää syitä ja historiaa se. Mutta todellisuudessa, tutkijat täytyy tehdä. Toiminta alttiina lihaa, lähellä toisiaan "halaus" hormoni liittyvät suoraan oksitosiini lisää luottamusta, tunteita rauhan ja onnen.
Mutta jos sinulla ei ole joku halata, älä huoli, koska aivot jatkuvasti tuottaa hormoneja, että vaikka sinulla on kontakteja rakastunut hänen silmillään, ja uljas myös silloin, kun olet hyväillä koira. Voimme aina jakaa ja jakaa onnea ja rauhaa niiden ympärille.
4. Piittaamattomat vieraita
Yksi sivuvaikutuksia oksitosiinihormonia pakottaa meidät pysymään pois ihmisiltä, ​​jotka eivät tuo luottamusta. Useimmat alle raskaan pelon tunteen muukalaisia, koska ei monet kokemuksia elämässä.
Yksi ryhmä osallistujat testattiin hengittää ja sitten juo saman määrän oksitosiini pelata. Niille, jotka eivät ole koskaan tunteneet toisensa, auttaa heitä tekemään hormoni yhteistyölle, koska heidän uskonsa toisiaan enemmän vieraita on päinvastainen vaikutus.
Ehkä tämä ominaisuus jääneet esi-isämme, jotka uskovat patriarkaalisen perustettu säilyttää kaiken elämän, ennen kuin perhe vaaroja piilee ulkopuolella.
5. Raapiminen
Olemme usein raapia ihoni mutta eivät tiedä teko toi paljon etuja. Raapiminen tai naarmuuntumista tarkemmin, miten kehon poistaa haitallisia aineita tai organismeja, ulkoiset vaikutukset. Esimerkiksi muurahainen indeksoinnin ylös jalka, kihelmöinti tuottaa ja sinun täytyy hieroa alueen jahdata eläimen pois ja voi sisältää ihoa ärsyttäviä niiden jalat.
Raapiminen kutka on erittäin heijastava ihmisen evoluution voidakseen puolustaa itseään uhkaa ympäristöstä. Monet ihmiset menettävät tämän refleksin yhteisiä terveysongelmia, ja jopa elää. Kuvittele, jos olet allerginen hyönteisiä ja tiedä ne indeksoi kehon näyttää.
6. Arguing itseni kanssa
Joku antoi sinulle suklaarasia ja olet tilassa haluavat laihtua. Teet käsitellä itse: "En voi syödä niitä niin kauan kuin lupasin kuntosalille huomenna." Ei ole sattumaa, että meillä on sama refleksit kuten autismi.
Aikana kehitys, taistelu itsetutkiskeluun auttoi itse täydellisempi ihminen kannalta ajattelu, tunne itserakas ilme, välttää negatiivisia ajatuksia ja nopeasti löytää onnen. Ja kun olet huolissasi, ideologinen kamppailu on osa aivoista, joka, kun ajattelee muita ihmisiä syttyvät. Niin, joku on tämä heijastuu eri ilme.
7. Väsymys yö
Kaikki tietävät nukumme yöllä ja herätä kun se oli kevyt mutta mitä on hallita tätä käyttäytymistä? Useimmat meistä eivät ota aloitetta mennä nukkumaan ja herätä olla.Melatoniini on suurin syyllinen.
Aamulla valoaltistus mahdollistaa monenlaisia ​​kemikaaleja kuten hormoni Melatoniini, avata päivittäistä toimintaa ja vastapäätä tapahtuu, kun illan hämärtyessä. Melatoniini erittyy käpylisäke ja vain pysähtynyt nukkuessa. Ainepitoisuus saavuttaa korkean tason vasta 12 tuntia etukäteen altistuminen valolle seuraavana päivänä.
8. Hallinnan menetys
Oletko koskaan miettinyt, miksi ihmiset ovat kärsimättömiä, vihainen ja pahoinpitelystä.Amygdala aivoissa on jo todistettu syy aggressiivinen persoonallisuus, ihmishenkien menetyksiä, ohjaus ja sen vaikutus monistettiin väkivaltaista käyttäytymistä ihmisiä.
Prefrontaalikorteksissa saavat impulsseja peräisin amygdala ja käsitellä tietoa päättää toimia tai olla. Vahinkoa solmut tai kasvaimia, sikiövaurioita johtaa hermoimpulssien synnyttämä pakotetaan jatkuvasti paikallisten työnantajien laskea ja siitä tulee aggressiivinen.
(Messenger)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: