Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

The 4th Media » The FIRST REAL Russian Retaliation for US-led Sanctions: Far More Harmful to…

4. Media »Ensimmäinen todellinen Venäjän kostoksi Yhdysvaltain johtama Seuraamukset: paljon haitall

Ensimmäinen todellinen Venäjän kostoksi Yhdysvaltain johtama Seuraamukset: paljon haitallisempi ...

Post Kategoriat: Kanada
Ian Welsh / neljäs Media Uutiset | maanantai, 07 huhtikuu 2014, 12:21 Peking


Rosneft on solminut useita suuria sopimuksia öljyn vientiä Kiinaan ja on lähellä allekirjoittamisesta "jumbo deal" intialaisten yritysten. Molemmissa käsitellään, ei ole olemassa dollaria mukana.
Reuters raportoi, että Venäjä on lähellä syöttämällä tavaroita-for-öljyn swapsopimul Iranin kanssa, joka antaa Rosneft noin 500000 tynnyriä Iranin öljyä päivässä myydä globaaleilla markkinoilla.
Valkoinen talo ja russophobes senaatissa ovat raivoissaan ja yrittävät estää keskittymää, koska se avaa joitakin erittäin vakavia ja ikäviä skenaarioita petrodollar.
Jos Sechin päättää myydä tämän Iranin öljy ruplaa kautta venäläinen vaihto, kuten muutto vahvistaa mahdollisuuksia "petroruble" ja satuttaa petrodollar.
Voidaan sanoa, että Yhdysvaltojen asettamat pakotteet ovat avanneet Pandoran lippaan ongelmia amerikkalaiselle valuuttaa.
Venäjän vastatoimien varmasti epämiellyttävää Washington, mutta mitä tapahtuu, jos muut öljyn tuottajat ja kuluttajat päättävät seurata esimerkkiä Venäjä?
Viimeisen kuukauden aikana, Kiina avasi kaksi keskusten avulla juanmääräiset kauppavirtojen, yksi Lontoossa ja yksi Frankfurtissa.
Ovat Kiinan valmistelee samanlainen liikkua dollaria vastaan?
Olemme pian selville.


Yhdysvallat on käyttää ilmaisua du Jour, paljon "etuoikeus", koska Yhdysvaltain dollari on Vakioyksikön kaupan, mikä tärkeintä, kauppaa öljyä. Jos saat savustetaan ulos dollarin, saat jäädytetty ulos suuri osa maailmantaloutta.
American seuraamuksia voi käytännössä tuhota maan, kuten pankit, jopa ei-amerikkalaisten pankkien, ei tehdä liiketoimintaa maan valtiovarainministeriö on kieltänyt liiketoimintaa.
Breaking että-siirtymässä monenkeskisen maailman tai maailma, jossa kaupankäynti Yuan on yhtä hyväksyttävää, menee pitkä tapa rikkoa Amerikan voiman.
Yleensä eurooppalaiset seuraa Yhdysvaltain johtoon, niin siirrytään Euro ei tarjoa suojaa Amerikasta.

 


Mutta siirtymässä Yuan ja rupla, ei.
Hinnoittelu suuret öljy-kauppa ruplissa auttaa myös suojaamaan Venäjän valuutan suurista liikkuu: jos ruplan laskee liikaa, ihmiset menevät sinne, jos voit ostaa öljyä ruplaa, ja venäläiset ovat avaamassa futuurit toimintaa samoin, eli kauppiaat voivat tehdä, että pelata, vaikka USA ei pidä siitä.
Tietenkin, USA voisi mennä kovempaa pakotteita, mikä vaikeuttaa ottaa nämä voitot ja saada ne takaisin dollareiksi, mutta jos kauppa on riittävän suuri, Kiinan ja Oilarchy pankit puhdistaa rahaa ja piilottaa virtaa.
Lontoossa ja New Yorkissa sitten halua lähteä mukaan, ja tulee, kautta offshore tytäryhtiöitä eri pankki veroparatiisien.
Huomaa myös säkissä silmiin: deal ottamaan Iranin öljy ja myydä sitä Venäjän öljy, ohittaen pakotteita Irania vastaan.
Kaikki tämä on paljon haitallisempi Amerikan todellisia etuja kuin mitään seuraamusta Yhdysvallat ei toistaiseksi ole asetettu Venäjällä.

Ian Welsh

http://www.ianwelsh.net/the-first-real-russian-retaliation-for-american-sanctions/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+IanWelsh+%28Ian+Welsh%29

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

isempi ...

Ei kommentteja: