Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Maidan's heroes Bandera and Shukhevich are traitors and murderers for Eastern Ukraine - historian - News - Politics - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Maidan sankareihin Banderalle ja Shukhevich ovat pettureita ja murhaajia Itä-Ukraina - historioitsija - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video09 huhtikuu 2014, 12:22

Maidan sankareihin Banderalle ja Shukhevich ovat pettureita ja murhaajia Itä-Ukraina - historioitsija

Maidan sankareihin Banderalle ja Shukhevich ovat pettureita ja murhaajia Itä-Ukraina - historioitsija

Donetsk pääkaupunki Ukrainan tärkein teollisuusalue, Donbass, on etulinjassa protesti. Asukkaat että pro-Venäjän alueen vaativat kansanäänestystä asemasta Donetskin edessä jyrkkä nousu uusfasistiset tunnelmia ja toimia. 

Ainoa asia, joka voi nyt lopettaa Ukraina hajoamassa on federalization. Kuitenkin avioton viranomaiset Kiovassa sietävät tämän terveen ja käytännöllinen idea.
Tänään noin viisi miljoonaa ihmistä kansoittavat Donetskin, jossa kolme neljäsosaa harkitsee Venäjän olevan omalla äidinkielellään. Se on Ukrainan tärkeä teollisuusalue, alueella jossa suurin hiilen kaivos-, koneenrakennus-, metalli-ja kemianteollisuuden yritysten sijaitsevat. Maan länsiosissa, väkiluku on, yllättävää kuin se saattaa vaikuttaa, usein tuntuu alentuva halveksuntaa ja avointa vihaa Donbass asukkaat, elävät pitkälti kustannuksella tällä alueella. Asia on, että niin sanottu totta Ukrainan patriootit katsovat asukkaiden Donbass olla "Venäjän aineet", joka tarkoittaa vihollisia.
Valitettavasti se on merkityksetöntä etsiä joitakin perusteluja vuonna tällaisia ​​ajatuksia.Jossa hurmio säännöt, ei ole sijaa järjen. Kuitenkin Ukrainan nationalistit ovat kohta jossain määrin: Alueen väestöstä kallistuu sen historiallinen kotimaa - Venäjä. Ja se on aivan ymmärrettävää, sillä siitä tuli osa Ukrainan vain neuvostoaikana. Sitä ennen se oli ollut osa Venäjän keisarikuntaa. Vladimir Kornilovin , johtaja Center for Euraasian Studies, uskoo, että Itä-Ukrainan Donetskin on erityistä, eroaa suuresti, jos ei kokonaan maan West.
"Surullisinta modernin Ukrainan valtiomiehet on se, että ne on selittää liian kauan, miksi asukas Donbass eroaa asukas viereisen Rostov-on-Don, jotka todellisuudessa ovat hyvin samankaltaisia. Ne ovat muka selvittänyt, mitä Ero on. Mutta nyt asukas Donbass tarkastellaan täysin eri asukas Galician ja ymmärtää, että on olemassa jopa enemmän eroja. Ne kuuluvat kieleen, uskontoon, suhtautuminen historiaan ja sankareita sekä geopoliittiset valinta. On olemassa kaksi eri Ukraines, joilla on vaikeuksia yhteistyössä nykyisten puitteissa jakamattoman Ukrainan ", hän sanoi. 
Donetskin on asuttu vahvoja ihmisiä, jotka ovat tottuneet työvoiman ja vaikeuksia. He tietävät, miten ja pystyvät tekemään päätöksiä. Se on luultavasti miksi protesti täällä on saavuttanut niin voimakkaana. Tämä on kysymys periaatteista, kysymys moraalisen valinnan, suhtautuminen oman esi-isät ja oman tulevaisuuden. Venäjänkieliset alueen väestöstä koskaan hyväksyisi Banderalle ja Shukhevich kuin Ukrainan sankareita.Asukkaille Donbass he ovat pettureita ja tappajia, kuten murhien Ukrainan kansaa.Kuitenkin Länsi-Ukrainassa on marssi-itään värejä, jotka esittävät nimenomaan näitä historiallisia persoonallisuuksia. Professori Alexander Danilov muistuttaa mitä Neuvostoliiton Ukraina muodostui.
"Ne oli kolme tai neljä täysin eri alueiden ja niiden itsenäinen historia, perinteet, kielet ja kulttuurit. Central Ukraina on yksi asia. Itä-Ukrainassa, myös Donetsk, Zaporozhe, Kharkov ja Lugansk alueilla, on jotain muuta. Krim on kolmas asia. On Myös Länsi-Ukrainassa. Mutta yksi voi puhua myös Rusines jotka löysivät itsensä sisältä Ukrainan valtio ei liian kauan sitten ", hän sanoi.
Ei ole mikään salaisuus, että sen nykyisessä tilassa Ukraina on ollut olemassa vain 23 vuotta, alkaen syksyllä Neuvostoliiton. Ei voida sanoa, että se oli paras vaihe kuollut kymmeniä miljoonia ihmisiä, jotka elävät siellä. Akuutti kriisi, joka alkoi johtuen suora osallistuminen West, joka paljasti kaikki kipeä täplät nykyisen Ukrainan valtio, osoitti, että se selviäisi vain sillä ehdolla federalization. Tämä tarkoittaa sitä, että alueiden monenlaisia ​​viranomaiselle. Vain Kiova ei vieläkään saada tämä viesti.

Ei kommentteja: