Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Mars to be at its brightest in two years today and April 14 - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Mars olevan kirkkaimman kahden vuoden tänään 14 huhtikuu - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video08 huhtikuu 2014, 14:30

Mars olevan kirkkaimman kahden vuoden tänään-14 huhtikuu

Mars olevan kirkkaimman kahden vuoden tänään-14 huhtikuu

Kahden vuoden välein, Mars saavuttaa kohtaan kiertoradallaan nimeltään "opposition", KUN planeetta sijaitsee vastapäätä aurinkoa Maan taivaalla.  This tarkoittaa Mars nousee lähellä auringonlaskun Ja pysyy Näkyvissä KOKO Yön, KOSKA SE liikkuu lähes yläpuolella KOKO Taivaan.  Seleenin kirkas poltettu oranssi Väri Ja lähes 10 kertaa kirkkaampi Kuin kirkkaimmat Tähdet taivaalla.

JOS Radat Marsin Ja Maan olivat täysin pyöreä 8. huhtikuuta olisi MYOS päivämäärä sivuutuspisteeseen.  Kuitenkin, planeettojen kiertoradat ovaalin elliptinen - Eli hieman munanmuotoinen - tiskille kannettiin todellinen Päivä-sivuutuspisteeseen EI Tule Vasta lähes viikkoa myöhemmin.
Ajattele Maan Ja Marsin Kuin Kahdella autoa kilpa pyöreä kappaleita.  KOSKA MAAPALLO on lähempänä aurinkoa, se kulkee nopeammin, täyttämällä Piiri 365 päivää-.
Mars kauempana auringosta Ja kestää kauemmin, 687 Päivää.  Mennessä Mars suorittanut yhden piirin, MAA on Kääntäjänä parannettavaa päästä pisteen välillä Red Planet Ja Aurinko.
Denna mutkistaa se, etta Kahdella Radat eivät Ole tarkkoja piireissä.
Kun Maan kulkee Mars, KUN SE lähellä aphelion, kuten se on tehnyt maaliskuussa 2012 meillä on ERITTÄIN epäedullinen opposition.
Oppositio ENSI viikolla on hieman edullisempi Kuin Kahdella VUOTTA liitä linkki, Ja oppositio vähitellen Saada paremmin Vasta heinäkuussa 2018, Kunin Mars lähellä perihelion Ja saamme ERITTÄIN suotuisa opposition.
Skywatchers voisi helposti tunnistaa Mars yksinkertaisesti katsellen Ylös itätaivasta.
"Mars näyttää NOIN 10 kertaa kirkkaampi Kuin tavallisesti kaukoputken Lapi", sanoo tutkija, lisäten, Etta punainen planeetta tulee olemaan erityisopetuksen kirkkaimman klo 05:03 keskiviikkona.
Vaikka tähtitieteen harrastajia missaa mahdollisuutta keskiviikkona Mars pysyy kirkkaasti Näkyvissä kahden seuraavan Kuukauden Tai tiskille kannettiin Kuin se liikkuu suhteellisen hitaasti Auringon ympäri.

Ei kommentteja: