Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014


Osasto MH370: On olemassa viitteitä siitä, tumma salaliitto

ilmailun onnettomuuksien - Malesia ) - Ennen lennolle, on 2 ihmiset eivät tunne toisiaan ilmaissut mutta joskus teeskennellä törmäävät ja kättele, sitten pitää etäisyyttä.

Malesian rikostutkijoiden harkitsemaan mahdollisuutta tumma salaliitto, joka kone ilmeisesti puuttuu MH370 löytää luotettavia vihjeitä mahdollisuuden rajata niiden tutkimusten kohti Tämän.
Viime viikkoina, tutkijat ovat tutkineet satoja nauhat kirjannut valvontakameroita, ei vain nurkassa Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle, mutta myös siten, että ostoskeskus 8,8 km , jossa suurin osa matkustajista oli matkalla käydä lentokentälle.
Lähteet kertoi New Sunday Times Malesian kaikkien toimien matkustajat olivat valvontakameroita kirjataan heti, kun ne ilmestyivät satamissa C1, alueet lentokentän länsipuolella odottaa koneeseen. Lähtöpaikka lento MH370 Kuala Lumpur lentokentälle varhain aamulla kello 12:41 on 8/3.
Valvontakameroita merkittävä jokainen siirtää matkustajia lentokentälle
Valvontakameroita merkittävä jokainen siirtää matkustajia lentokentälle
Ryhmä tutkimuksen tähän suuntaan toimivat erillään Investigation Team International johon osallistuu monia maita maailmassa, kuten Yhdysvalloissa, Britanniassa, Australiassa, Kiinassa, FBI ja valmistajat Boeing ja Rolls-Royce.
Tutkintaryhmä tutkii tässä tapauksessa 130 artiklan nojalla rikoslain syytettynä kaappauksesta, terrorismin ja sabotaasin ja turvallisuus Protection Act ja Aviation Act.
Vuonna video saatu valvontakameran kuvia vanhempi jäsen matkustamohenkilökunnan tupakalle ennen lennolle lento Pekingiin. Tämä kuva tallennetaan tupakoinnin alue lentokentällä.
Noin 2 tuntia ennen kone lähti, monet ihmiset koneessa piti käyttää puhelimen yhteyttä. Jotkut ihmiset käyttävät hyväkseen tätä aikaa tehdä ostoksia kopeissa lentokentän sisällä.
Joukossa valvontakameroita voidaan tallentaa 2 nuorten iranilaisten käyttävät väärennettyjä passeja koneeseen. Heidät tunnistettiin Pouria Nourmohammadi Mehrad, 19, ja Seyed Mohammed Delavar, 29, joka oli Interpol pyrkii tunnistamaan laittomia maahanmuuttajia Eurooppaan.
Tutkijat sanoivat Ensimmäiset kuvat kaksi miestä oli kameran tallentamia myymälässä, kun he tulevat 2 eri medioissa. Jotkut ihmiset menevät taksilla, kun taas toinen kuljetettiin sinua. Kaksi autoa pysähtyi vierekkäin, ja sitten kaksi ihmistä menevät samaan suuntaan.
He yrittivät olla toisilleen tuntemattomia lentokentällä, ja hetkeä myöhemmin kaksi uutta ihmistä teeskennellä törmäävät ja kätellä, mutta sitten pitää etäisyyttä toisistaan, ja ne kaikki näytti melko rauhallinen.
Tänä aikana kaksi ihmistä ei voi ottaa heidän silmänsä pois puhelimesta ja jatkuvasti kutoma joku, kuin jos ne ottaa tilauksia ihmisiltä. Interpol ja Malesian tutkijat määritetään ole hajuakaan nyt todistamaan tällä on mitään yhteyttä terroristijärjestöksi.
Kamerassa on myös kirjattu 19 kuvia unionin taidemaalari ja calligrapher kiinalaisten taiteilijoiden tien päässä lentokentältä lähtöportille. Tämä on ryhmä lentokentälle lähes ensimmäinen matkustajia sisäänkirjautumistavan.
Kun taiteilija lentokentän portille, Hou Bo päällikkö sai puhelun tapahtuma Malesian kunnossa, jos he pyytävät. Bo vastasi: "Kaikki on hyvin."
Lisäksi tutkijat myös oppinut, että Fariq perämies ja lentoemäntä Lay Ministeri Goh Sukka puhui hieman toisiinsa yön 11:30 Whatsapp hakemus 7/3 ennen kone lähti. Tämä on viimeinen vaihto kahden ihmisen läpi tämän hakemuksen.
Malesian poliisi komentaja Khalid Bakar sanoi poliisi etsivät miehistön jäsenen "tärkein tutkimuksen kohde", kun kaikki matkustajat on tunnistettu "puhdas".
Poliisi kuulusteli perheenjäseniä miehistön, mukaan lukien kapteeni Zaharie perheen Ahmad Shah ja Abul Rahman Fariq copilot.
Jotkut kyselyn tietoja on luovutettu omaisille matkustajien lehdistössä kuitenkin Malesian poliisi sanoi, että he eivät paljasta mitään tuloksia tutkimuksesta, koska se vaikuttaa laitteen toimintaan niiden toiminnassa.
Lähde New Sunday Times sanoi: "Joka tapauksessa poliisi ei uskalla julkistamista tässä uusi löytö, että he olivat löytäneet."
(Lähde: Discovery)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: