Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

President Putin is a hope for the oppressed - FM Zivadin Jovanovic - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Presidentti Putin on toivoa sorretuille - FM Zivadin Jovanovic - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtum11 huhtikuu 2014, 00:56

Presidentti Putin on toivoa sorretuille - FM Zivadin Jovanovic

Presidentti Putin on toivoa sorretuille - FM Zivadin Jovanovic
Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mykkä
Lataa äänitiedosto

Sorretuille maailman ihmiset hyväksikäytöltä ja voimia suurvaltojen Venäjän presidentti Vladimir Putin on tullut todellista toivoa paluuta monen napaisuus ja keskinäinen kunnioitus kaikkien kansojen. Vuosikymmenten Yhdysvaltain keisarillisen yrityksiä saavuttamaan maailmanlaajuisen hegemonian väkisin laittomiin keinoihin ja loputon aggressiivinen sota on ollut päinvastainen vaikutus, että Yhdysvaltain globaali imperialistit olivat toivoneet. Tärkein ase Yhdysvaltain strategiassaan oli käyttöä hyökkäyssotaa ja hallinnon muutosta. 

Jugoslaviassa USA / NATO suunniteltu suunnitelma naamioida aggressiivinen sodan humanitaarinen interventio ja suuressa osassa maailmaa on huijattu uskomaan sitä.Sittemmin USA / NATO ovat tuhonneet maiden rankaisematta. Vuonna Venäjän Ääni haastattelussa entinen ulkoministeri Jugoslavian Živadin Jovanović hän kysyi lausunto Venäjän presidentti Vladimir Putin.
Zivadin Jovanovic
Tämä on John Robles , puhun kanssa Živadin Jovanović .  Tämä on John Robles, puhun kanssa ŽivadinJovanović. Hän on entinen ulkoministeri Jugoslavian ja puheenjohtaja Belgradin foorumin World of Yhtä kuin. Tämä on osa kolme pidempi haastattelu. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com
OSA 1      OSA 2
Robles: Viimeisin kommentti jos voisit, sir, Venäjän presidentti Vladimir Putin. Hän, mielestäni, on nyt mitä sanoisin toivoa monille ihmisille ympäri maailmaa, jotka ovat tukahdutettu, sorrettuja ja alistettiin Länsi kolonialismi, vallanvaihdos toiminnot jne. Ja monet ihmiset maailmassa nähdä hänet henkilönä, joka voi tuoda paluusta oikeusvaltion, kunnioittamaan kansainvälisiä sopimuksia, kunnioittamaan Geneven sopimusten, Yhdistyneiden Kansakuntien ja todellista kansainvälistä yhteisöä. Jos voisit, mitä mieltä olette Venäjän presidentti Vladimir Putin?
Jovanović:  Pari vuotta sitten olin pyytänyt työtovereiden Belgrad: "Miksi Serbian yleisestä kuten Putin niin paljon?"
Ja minä sanoin: "Luultavasti, koska tunne, että Serbia vaikka se on pieni maa haluaisi olla oma Putin".
Putin on tullut symboli ihmisarvoa kansakunnan symboli johtaja, joka ei pyri, politiikassa, tänään huomenna, symboli poliitikko pitkän aikavälin strategian ja pitkän aikavälin näkymät Venäjällä, Euroopalle ja maailmassa.
Ja luulen, että hän on laajalti arvostettu, mitä voin varmasti todistaa hän on erittäin kunnioitettava kaikkialla Serbia ja alueella ja juuri niin kuin toivottiin yhä enemmän oikeudenmukaisuuden ja rauhan, vakauden, antaa toivoa koskevat lakia ja keskeiset yleissopimukset kuten sanoitte kunnioittaminen YK.
Siksi mielestäni hän ensiksi tarpeet ja uskon että hän nauttii täyttä tukea Venäjän väestön ja ympäröivät maat Venäjä vähän luulen, että hänen tehtävänään olisi myös edistää kansainvälisissä elimissä, kuten Unied Kansakuntien, kuten Etyjin ja kansainvälisillä foorumeilla yhdistämään voimansa vain maailman suhteita.
Venäjä on varmasti suuri valta, hän on jo suurvalta. Putin on varmasti johtaja avaamalla toiveita paitsi Venäjän väestöstä, mutta monien sorrettujen kansojen ja maiden ympäri maailmaa, että on tarvetta aloittaa liikkeen ja liikkumisen kaikille rakentaville ja rauhaa rakastava voimia maailmassa ja erityisesti kansainvälisissä elimissä.
Niin että muut edes muodollisesti hyväksyä tätä taistelua rauhan, ihmisarvon, tasa-arvon ja kumppanuuden.
Robles: Kiitos paljon, sir.
Jovanović:  Kiitos kutsusta Luulen kuitenkin monia ihmisiä, jotka puhuvat heidän mielensä jopa suurempi viisaus kuin itseäni.
Robles: Kiitos, sir. Arvostan sitä todella.
Jovanović:  Ok, bye bye.
Robles: Ok, kiitos, sir, kiitos sir. Onnea, hyvää yötä.
Olit kuuntelemassa 3 osassa haastattelussa ŽivadinJovanovic, entinen ulkoministeri Jugoslavian. Hän on myös puheenjohtaja Belgradin foorumin World of Yhtä kuin. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com. Kiitos kuunteluun ja toivotamme teille parasta.
http://voiceofrussia.com/2014_04_11/President-Putin-is-a-hope-for-the-oppressed-FM-Zivadin-Jovanovic-8631/ista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: