Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

The 4th Media » If I Were a Russian Strategist, I’d Say “Invade the Ukraine”

4. Media »

Jos olisin venäläinen strategina, sanoisin "hyökätä Ukraina"



Todella.
Liikaa puhua Natoon, ja se on liian lähellä Moskovaan sekä lännen väsymätön vihamielisyyttä Venäjälle vetää sellainen stuntteja että USA vetää usein osoittaa, että West on todellinen uhka ja että jos he hukata tätä mahdollisuutta, he voittivat 't saada toinen.
Olin neuvoo Putin mennä.
(Saat paksu, toivon, että he eivät, ja en ole venäläinen strategina. Vain sanomalla, että aivan kuten menettää Sevastopol ja Krimin oli jotain Venäjä ei voinut sietää, että Ukraina Natoon on todellinen punainen viiva.)

Ian Welsh

http://www.ianwelsh.net/if-i-were-a-russian-strategist-id-say-invade-the-ukraine/







Yksi vastaus  lähteä →
  1. VietnamVet  PERMALINK
    26 huhtikuu 2014
    Hulluista vastaava Washington DC haastavat Vladimir Putin hyökätä Ukrainaan. Tämä saa sotaa he haluavat ja horjuttaa Venäjää, joten se kaikki paremmin hyödyntää uudelleen. Mikä on järjetöntä, että he eivät tajua entinen KGB: n upseeri ei oppia Barbarossa ja Ranskan Invasion ja odottaa, kunnes kaaos laskeutuu Ukrainaa? Sitten venäläiset joukot ovat tervetulleita niin rauhanturvaajia.
    Tämä on uusinnan 1914 sata vuotta myöhemmin ja merkitsee loppua American Empire.Ainoa jäljellä oleva kysymys on se WW III välttää tai me kuolemme kävely?

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Jos olisin venäläinen strategina, sanoisin" hyökätä Ukraina "

Ei kommentteja: