Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014

Snowdenin sähköpostipalvelun tarjoaja Lavabit menettää liittovaltion valituksen

Julkaistu aika: 16 huhtikuu 2014 21:22
Reuters / Lavabit.com
Reuters / Lavabit.com
Yhdysvaltain liittovaltion vetoomustuomioistuin paneeli keskiviikkona hylkäsi mitä asianajajat Lavabit sähköpostipalvelu sanoi oli "valtava julkista huolta" ympäröivä hallituksen pyytämä sivuston salausavaimet, ja sen sijaan vahvisti alemman tuomioistuimen aiemmin päätöksen.
Keskiviikon päätöksestä pois Yhdysvaltain hovioikeuden neljäs Circuit vahvistaa tuomarin päätöstä viime kesänä, jossa Lavabit omistajan Ladar Levison todettiin olevan siviili halveksuntaa se ei ole välittömästi noudattaa hallituksen vaatimuksiin tietoa yhden käyttäjän kesken hänen sähköpostiosoitteensa palvelun 400000 tai niin asiakkaille.
Levison Dallas, Texas joutui viime kesäkuussa asentaa kynä / trap laite hänen palvelimia kerätä tietoa nimeämätön Lavabit tilaaja yleisesti oletetaan olevan entinen National Security Agency urakoitsijan Edward Snowden, mutta kieltäytyi yhteistyöstä aluksi, koska hän sanoi, että toimittavat hallitukselle tuomioistuimen tilata tiedot puretaan muodossa olisi vaaditut vaarantaa hänen turvallisuutensa-keskeinen Internet-liiketoiminnan ja yksityisyyttä lähes puoli miljoonaa asiakasta.
Mukaan Levison, toimittaa tutkijoille secure socket layer tai SSL, avaimet, jotka salataan ja salaus puretaan kaikki tulevaa liikennettä sisään ja ulos hänen sivusto oli ainoa tapa tarjota hallitukselle tietoon yksi käyttäjä kyseessä. Kun viikon oikeudellisia back-ja edestakaisin kanssa Department of Justice viime kesänä, Levison ehdotti, että hän henkilökohtaisesti kirjaudu ja purkaa haluttuja tietoja itse ja toimittaa sen hallitukselle. Liittovaltion agentit vaati, että he tarvitsivat reaaliaikainen pääsy viestinnän kuitenkin, ja muutti hänen veloitetaan kansalaisyhteiskunnan kanssa halveksuntaa tämä ei ole antanut tarvittavaa apua tulkita näitä viestejä.
Levison lopulta toimitti pyydetyt SSL avaimet, mutta vasta kuuden viikon riitoja ja tuomioistuimen, joka päättyi 5. elokuuta 2013 hallitus pyytää pakotteiden hänen jatkuva noudattamatta jättämisestä tilauksensa. Lähes täydellisesti suostumista luovuttaminen ne avaimet, Levison sammuttaa Lavabit ja antoi julkilausuman sanomalla, että jatkuva tuottamaan palveluaan tekisi hänestä " sekaantuneet rikoksiin amerikkalaisia ​​vastaan ​​. "Kun asiaa edelleen täysin sinetöityinä aikaan, Levison oli päästetä edes siitä, että tämä oli lähestynyt Dept of Justice, saati oli luovuttanut hänen SSL avaimet.
Todellakin, tuomari G. Steven Agee neljännen US Circuit Court of Appeals kirjoitti keskiviikkona, että ilman salaustyypin täytäntöön Levison, "internet-viestinnän Siirrä altistunut matkalla määränpäähänsä, jolloin ulkopuolisten" kuuntelemaan sisään '"
"Kun yksityinen avain tulee vähempään kuin yksityiset, vain yksi käyttäjä voi vaarantua, "Agee sovittu."Tämän seurauksena, paljastaen yksi avain-pari voi vaikuttaa kaikkiin Lavabit arvioitu 400000-plus sähköpostin käyttäjille."
Kuitenkin Agee sanoi, että neljäs Circuit ollut sijaa salaus asiasta ja sen myöhemmät vaikutukset yksityisyyden Lavabit asiakkaat tulla kuulluksi. Sen sijaan hänen kolmihenkinen valitusviranomainen paneeli vahvisti käräjäoikeuden varhainen toteaminen halveksuntaa ja kieltäytyi lausua yhtään eteenpäin taustalla olevat ongelmat pitkälti pidetään paljon tärkeämpää web asiantuntijoita.
"Koska puolue valittamalla päässä siviili halveksuntaa järjestyksessä, Lavabit voi pyytää meitä harkitsemaan," onko halveksuntaa oli oikea "ja voi haastaa" jotta väitetään loukatun "ellei" vetoomusoikeuden aikaisempaan tarkastelu oli saatavilla, "" Agee kirjoitti. Levison kuitenkaan ole haastaa lakisääteinen lupa tuomioistuimen esittämän käyttäjätiedot, hän sanoi, ja sen sijaan oli väittänyt valituksen pitkään siitä seurauksista luovutaan SSL avaimia.
"On olemassa sellainen halu ja halu väitellä salaisia ​​avaimia tarjotaan ... ja hallitus aikoo hyödyntää tätä ja vakoilla kaikki" valitukset paneeli sanoi aikana lausumat tammikuussa, "Mikä oli tilattu täällä oli suhteessa tietyn tavoitteen tarjota salaamatonta tietoa nojalla tässä järjestyksessä. "
"Olemme täällä vain" yksi tuomari aikana lisätty nämä väitteet, "koska [Lavabit n] kieltäytyminen tehdä mitä alkuperäinen pyyntö oli - joka oli kynä rekisteriin. Salausavain tuli harhautus. "
Keskiviikkona Agee kaikki vaan kieltäytyi tunnustamasta salaus kysymys. "asia mitä kysymyksiä voidaan ottaa ylös ja päätti ensimmäisen kerran muutoksenhaussa on yksi jäljellä ensisijaisesti tuomioistuinten harkintavallan muutoksenhakua, voidaan käyttää tosiseikkojen yksittäisiä tapauksia ",hän lainasi ennakkotapaus tapauksessa. "Tässä piirissä, me käytettävä tätä harkintavaltaa säästeliäästi. Meidän ratkaistaan ​​Sääntö on yksinkertainen:" [] bsent poikkeukselliset olosuhteet ... emme pidä kysymyksiä esitettiin ensimmäistä aikaa valittaa. "
"Lavabit tarjousten muitakin syitä, miksi meidän pitäisi käyttää harkintaamme kuulla sen Pen / Trap perussäännön argumentti, mutta emme löydä ansio nämä väitteet", hän lisäsi.
"Sillä ei ole merkitystä silloin, että Lavabit n Pen / Trap perussäännön väite esitetään muka" puhdas oikeuskysymys, "" Agee kirjoitti muualla, "... tai että Lavabit on edustetut aikana joitakin oikeudenkäynnin alla, tai että Lavabit uskoo tässä tapauksessa olevan yksi "yleistä huolta." "
Keskiviikon jälkeen lausunnon paljastui, asianajaja, joka väitti neljännen Circuit hallitusta vastaan ​​tammikuussa kertoi Associated Press , että tuomioistuimen päätös jäi hyväksyy hallituksen oman käyttäytymisen suhteen pakottavia yrityksiä luovuttamaan käyttäjätietoja.
"Tuomioistuin ei sanonut hallituksen toimia tässä tapauksessa olisi laillista, "Ian Samuel kertoi AP.
"Tämä ei ole päätös, joka sanoo hallituksen valvonnan teoriat ovat tässä tapauksessa oikein. Se on todella tarina edustetut asianosainen suljetussa oikeudenkäynnissä tapahtuu, "Samuel lisätään poliittis"Se on todella tarina edustetut asianosainen suljetussa oikeudenkäynnissä tapahtuu valoa nopeammin noin 1000 kilometrin päässä talostaan ​​ymmärrettävästi nostaa kysymyksiä miten neuvo " olisi .
Brian Hauss, asianajaja American Civil Liberties Union, sovittu selvitys kierrätetään toimittajille keskiviikkona, että "tuomioistuin keskittyi päätöksensä menettelytavat, joita asia liity ansioita Lavabit väitteet."
"On ansioita, uskomme on selvää, että on olemassa rajoituksia hallituksen valta pakottaa viattomia palveluntarjoajia sen valvontaan. Hallitus ylittänyt kyseisiä raja, kun se pyysi Lavabit räjäyttää sen liiketoimintaan ja heikentää salaustekniikkaa, joka takaa kollektiivista tietoverkkojen-saada tietoa, että Lavabit itse tarjoutunut toimittamaan ", lisäsi Hauss. Hänen ryhmänsä, ACLU, oli joukossa useita, jotka toimitettiin alushousut neljännen Circuit tueksi Lavabit ennen tammikuun väitteet.
Vuoteen keskiviikkona iltapäivällä, eikä Lavabit eikä hallitus vielä ilmoittaa, jos ja miten he jatkaisivat tapauksessa. Aiemmin tänä vuonna kuitenkin ACLUn Hauss kertoi RT: n Andrew Blake, että "Olisi erittäin huolestuttavia " , jos hallitus päätti seurata läpi löytää Levison halveksuntaa.
"Jos hallitus alkaisi pakottaminen Internet-palvelujen tarjoajia horjuttaisi palvelujaan, uhalla oikeuskäsittelyn estämiseen maksuja, mielestäni paljon yrityksiä vastaisivat joko sulkemalla tai suunnittelemalla palveluita, jotka ovat käytännössä mahdotonta salakuunnella millään tavalla, " , hän sanoi. "Se olisi valtava resurssien tuhlausta, ja se estäisi lainvalvontaa saamasta edes kohdennettua tietoa, on sen perustuttava tapauksen. Siksi se on niin tärkeää, että hallitus osoittaa pidättyväisyyttä pakottaminen palveluntarjoajien avustamaan tutkimuksissaan. "

Ei kommentteja: