Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014


Taistelu legendaarisen Vietnam Intelligence Thaimaan maaperään (P2)

Intelligence - Vakoilu ) - tiedostokoko U-Tapaon lentokenttää tuhosi kaksi B-52 ja vahingollista kaksi muita aluksia, yli 20 päällystön ja ​​teknisen henkilöstön tappoi amerikkalaiset.

Salaisuus tykistö peli Navy Vietnam MyNhung alkuaikoina kamppailee ennen Vietnamin MiG-21 MiG-21 US Air Force ja Battle "osuma testaus" Ikimuistoisia Vietnamin sodassa
Ennen taistelua käytiin Udon Airport, toukokuun alussa 4-1968, kapteeni Hong Lam Phung ja Le Van Dinh Kapteeni arvioiva ryhmä U-Tapaon lentokenttää kapteeni Le Thong vietiin maatilalla Thai perhe Thaimaa Bangkok. Koska sujuvasti Thaimaassa, kaksi olisi töitä pomo uskoo olevansa. Tästä paikasta, kaksi vakooja tutkimaan, tutkimus U-Tapao lentokentälle.
Taistelu legendaarisen Vietnam Intelligence Thaimaan maaperään (P1)

Taistelu legendaarisen Vietnam Intelligence Thaimaan maaperään (P1)

Battle Udon lentokenttä on aiheuttanut vakavaa vahinkoa US Air Force: 4 F-5 lentokoneen romuttamoon, 24 päällystön ja tekninen henkilöstö katumuksen Amerikassa. Kenraalimajuri Vu Thang älykkyyttä ...
U-Tapaon lentokenttä on strategia Yhdysvaltain B-52, noin 190 km päässä Bangkokista.Järjestelmiä asennetaan piikkilanka-aita tiheä kaivokset, julkaistiin luottamuksellisia huone, joka sijaitsee kaukana Thaimaan ja Laosin rajalla, Yhdysvaltojen sotilastukikohdassa, että tämä on loukkaamaton. Siksi määrä B-52 lentokoneen säännöllinen asemapaikka on 20 yksikköä, jota käytimme joka yö menee 3-5 pommi Vietnamissa.
B-52 lähti U-Tapao Airport
B-52 lähti U-Tapao Airport
Jokainen kerta, kun tutkijat lentokentälle, Phung ja Le Van Dinh Hong Lam bussilla takaisin Bangkokiin klo viisitoista. Mennä lentokentälle on muutaman kilometrin yöllä, he bussista, kävellä reunalla metsän ja sitten sammutetaan pitkä vaatteet, meikit ja mahdolliset pääsyn lentokentälle. Te koko yön opiskella, löytämään työtä säännöt vihollisen tulla ulos 4am uiminen, yllään vaatteita ja sitten uudelleen draw kauppiaiden takaisin väkijoukkoon Bangkok.
Kahdesti viikossa, ja keskeytymätön 2 kuukautta, kaksi veljestä samassa lentokentällä.
Monta kertaa, kunnes jokainen hänen B-52 harkitsemaan, keinuvat ylös kuin kone yritti työntää minun. Milloin se varmasti he suunnittelivat väijytys kesäkuun alussa.
Mutta viimeisen kerran partiolainen, hän näki kaksi U-Tapaon Airport epätavallinen ilmiö. Autot kuljettavat sotilaat partio tiellä jatkuvasti käynnissä ympäri lentokenttää, tiukka valvonta kaikki upseerit, sotilaat ja työntekijöiden sotilaspiirin. Osoittautuu, että Udon upeita isku, vihollinen vartiointi tiukemmin. Väijytys tällä hetkellä olisi erittäin riskialtista, Hong Lam Phung heads kapteeni Le Thong päätti lykätä taistelu ja raportoida Central.
Kesäkuu, heinäkuu, aika vartioitu vihollinen on aika tiedusteluorganisaatioilta pitää enemmän tietoa, lisää yksityiskohtia hänen taistelusuunnitelman.
Elokuun alussa vihollinen alkoi subjektiivinen partioivat vähän enemmän, vähän enemmän tarkkailun. Tämä on tilaisuus isännöidä päätti hyökätä.
Illalla 03.8.1968, Phung ja Le Van Dinh Hong Lam kuten tavallista, valmentaja U-Tapao.Etäisyys tyhjä, hän kääntyi kahteen metsäpeitteestä piilopaikkoja saatavilla räjähteitä.Päättäväisesti tuhota ainakin kaksi B-52, kaksi valmistaa kaksi räjähtäviä tulosta, jokainen tulos 5 kg, työntää tuntia Kip, sitten käyttää erityisiä taktiikoita voittaa piikkilanka-aita ja se toimii Nopea B-52 2 vierekkäin pysäköinti. Kiinnitä valmis räjähde, totta 4 am 04.8.1968, kaksi vakooja nopeasti vetäytyi lentokentältä, kokoontumispaikka uiminen, pukeutuminen ja cavalier saalis bussilla takaisin Bangkokiin.
Ajoneuvot kulkevat lentoasemalla U-Tapaon lähettää kaksi isoa räjähdystä rokkasi auton ikkunasta. Hetkeä myöhemmin sireeni poliisiauto, paloauto, ambulanssi työntekijöiden kaikkiin suuntiin lentokentällä. Jokainen bussissa levoton, huolestunut, eivät ymmärrä, mitä tapahtui. He eivät huomaa, että kaksi ihmistä hymyillen iloisesti.
Kaksi päivää myöhemmin, Thai paina kirjaukset "Vietnam kommunisti" väijytys U-Tapaon lentokenttää, tappaen kaksi B-52 ja vahingollista kaksi muita aluksia, yli 20 päällystön ja teknisen henkilöstön surmansa Yhdysvaltain . Koska silta vaurioitui, lentotukikohdan oli suljettu 10 päivää aikaa korjata.
Sankari kansan asevoimat Hong Lam Phung
Sankari kansan puolustusvoimien Hong Lam Phung
Sen jälkeen voitto, kahdeksas vakooja palkitaan mitali (yksi ensimmäisen luokan ja toisen luokan 7). Mr. Phung Hong Lam sai otsikko Hero Kansan puolustusvoimien, kaksi marttyyrien ja Le Duc Bui Kirjat jakso oli postuumisti arvonimen Hero Kansan puolustusvoimat.
46 vuotta on kulunut, 8 älykkyys sotilaita että päivä myös, ihmiset menettävät. Everstiluutnantti Le Thong, Tran Viet Kuten eversti kuoli yli 20 vuotta, eversti Phung Hong Lam kuoli vuonna 2007; Eversti Le Van Dinh asuu Ho Chi Minh City, everstiluutnantti Vo Kieu elää Tyynenmeren, Standard Triem kapteeni Nguyen Van Quang Binh. Koska salaisen operaation niiden voittoja ei pitäisi mainita tiedotusvälineissä, ja vihollisen tiedustelupalvelut sanoa kaksi ratsioita lentoasemalla Special Forces Vietnamissa. He eivät voi uskoa että älykkyys Vietnam sotilaat eivät ole vain hyvä mieli pelejä, mutta kun maa tarvitsee, ihmiskeho koska se oli kilometrin päässä sotilaiden edessä.
Koska aikana 30 vuotta sodan, Vietnamin Intelligence on olennainen osa Vietnamin kansantasavallan armeija.
(Alle Young tieto)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: