Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

The 4th Media » The WORLD MOVING CLOSER To WAR

4. M

MAAILMAN lähentyä WAR

Post Kategoriat: Afganistan
Paul Craig Roberts | sunnuntai, 27 huhtikuu 2014, 12:26 Peking
Obama hallinnon wallowing ylimielisyys ja ylimielisyys, on holtittomasti kärjistynyt Ukrainan kriisistä kriisiin Venäjän kanssa.
Tahallaan tai typerästi, Washington n propagandistisiin valheita ajavat kriisi sotaan.
On haluton kuuntelemaan enempää Washington n järjettömän uhkia, Moskova ei enää hyväksy puhelinsoitot Obama ja Yhdysvaltain korkeita virkamiehiä.
Ukrainan kriisin alkunsa Washington n kaatamisen valittu demokraattinen hallitus ja sen korvaaminen Washington käsi-valittu Stooges.
Stooges eteni toimimaan sanoin ja teoin vastaan ​​väestön entinen Venäjän alueilta, Neuvostoliiton kommunistisen puolueen johtajat olivat kiinni Ukrainassa.
Tästä typerää politiikkaa on agitaatio osa venäjänkielisiä väestön palata Venäjälle.
Krimillä on jo palasi Venäjälle ja Itä-Ukrainassa ja muualla Etelä-Ukrainassa todennäköisesti seuraavat.
Sen sijaan, ymmärtämättä sen virheen, Obama hallinto on kannustanut Stooges Washington asennettu Kiovassa käyttäytyä väkivaltaisesti kuin venäjänkielisille alueille, jotka kiihottamisesta kansanäänestyksiä, jotta he voivat äänestää heidän paluutaan Venäjälle.
Obama hallinto on kannustanut väkivaltaan huolimatta presidentti Putinin selvästi, että Venäjän armeija ei käytä Ukraina ellei kohdistetaan väkivaltaa mielenosoittajia.


Voimme turvallisesti päätellä, että Washington ei joko kuuntelisi vaikka puhe tai Washington haluaa väkivaltaa.
Kuten Washington ja Nato eivät ole sijoitettu tällä hetkellä siirtää merkittäviä sotilaallisia joukkoja Ukrainaan, jonka kohdata Venäjän armeija, miksi Obama hallinnon yrittää provosoida toimia Venäjän armeijan?
Mahdollinen vastaus on, että Washington suunnitelma häätää Venäjällä Mustanmeren laivastotukikohta mentyään pieleen, Washington n varmistuksena suunnitelma on uhrata Ukrainaa Venäjän hyökkäystä niin, että Washington voi demonisoida Venäjän ja pakottaa suuri kasvu Naton sotilasmenoja ja käyttöönottoja.
Toisin sanoen fallback palkinto on uusi kylmä sota ja biljoonia dollareita enemmän voittoja Washington sotilaallisen / turvallisuus monimutkainen.
Kourallinen joukkojen ja lentokoneet, Washington on lähettänyt "rauhoittaa" epäpätevä järjestelmiä niissä monivuotinen ongelmakohdat lännen-Puolan ja Baltian-ja useita ohjus alukset lähetetään Mustanmeren määrä vain symbolinen provokaatioita.
Taloudellisia pakotteita yksittäisiin Venäjän viranomaiset viestittää mitään, mutta Washington voimattomuutta.
Real pakotteet vahingoittaisi Washington Nato-nukke valtioita paljon enemmän kuin pakotteiden satuttaa Venäjällä.
On selvää, että Washington ei aio työskennellä mitään pois Venäjän hallituksen kanssa.



Washington vaatimukset tehdä tätä päätelmää väistämätön.
Washington on vaativaa, että Venäjän hallitus vetää maton alta mieltään väestön Itä-ja Etelä-Ukrainassa ja pakottaa Venäjän väestön Ukrainassa esittämään Washington n Stooges Kiovassa.
Washington vaatii myös, että Venäjä vetäytyä yhdistämistä Krimin ja luovuttamaan Krimin yli Washington niin, että alkuperäinen suunnitelma evicting Venäjää Mustanmeren 
laivastotukikohta voi mennä eteenpäin.
Toisin sanoen, Washington n vaatimus on, että Venäjä laittaa Humpty Dumpty takaisin yhteen ja että hänet voidaan Washington.
Tämä kysyntä on niin epärealistinen, että se päihittää merkitys ylimielisyyttä.
Valkoinen talo Narri kertoo Putin: "Minä mokasin minun haltuunsa omalla takapihallaan. Haluan korjata tilanteen minulle ja varmistaa onnistumisen strategisia uhka aioin tuoda omalla takapihallaan. "
Presstitute länsimaisessa mediassa ja Washington n Euroopan nukke valtiot tukevat tätä epärealistisena kysyntää.
Näin ollen Venäjän johtajat ovat menettäneet kaiken luottamuksensa sana ja aikeet West, ja näin sotia aloittaa.
Euroopan poliitikot laittavat maissa suuressa vaarassa ja mitä hyötyä?
Ovatko eurooppalaiset poliitikot kiristää, uhkasi, maksettu pois pussit rahaa, tai ne ovat niin tottuneet seuraavat Washington johtoa että he eivät pysty tekemään mitään muuta?
Miten Saksa, Iso-Britannia ja Ranska hyötyvät pakotettu vastakkainasettelua Venäjän kanssa Washington?
Washington ylimielisyydestä on ennennäkemätön ja se pystyy kuljettamaan maailman tuhoon.
Missä on Euroopan tunnetta itsesäilytyksen?
Miksi ei ole Euroopassa antanut pidätysmääräyksen jokainen jäsen Obama hallinnon?
Ilman antama turva Euroopassa ja presstitute media, Washington ei voisi ajaa maailman sotaan.


Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Robertsin uusimmat kirjat ovat epäonnistuminen Laissez Faire Kapitalismi ja  epäonnistuminen Laissez Faire Kapitalismi ja talous purkaminen West  ja  miten Amerikassa oli kadonnut .


http://www.paulcraigroberts.org/2014/04/26/moving-closer-war-paul-craig-roberts/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »WORLD lähentyä WAR

Ei kommentteja: