Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Varkain säiliöt voi huijata viholliset

Military Maailma ) - puolalainen yritys on paljastanut "stealth tank" voi huijata vihollisia muuttamalla sen muodon infrapuna kuva vihollisen läpi kuori älykäs.

säiliöt, kuoret, näkymättömyys, harhaan, näyttö, tutka, muoto, tuottaa
Muodostavat varkain säiliöt ovat PL0-01 puolalaisten yritysten Obrum kehitystä.
Yritys Obrum Puolan ja Britannian ryhmä BAE kehittämistä yhdessä mallin varkain säiliöt PL0-01 painaa 35 tonnia ja voi kuljettaa alle 3. Kuuluu verkosto kuori kehitetty, varkain säiliöt voivat tehdä sen näyttämään auto tai muuta esinettä kautta kameran infrapuna vihollisia muuttamalla ihon lämpötilaa .
Salainen stealth tank PL0-01 on sarja kuusikulmainen metallilevyjä kootaan yhteen säiliön seinämän. Me voimme kontrolloida lämpötilaa säiliön. Jos ne hoidetaan ympäristön lämpötila, säiliö katoaa lämpökameran yleisesti käytetty laite tunnistaa vihollisen ajoneuvoja taistelussa.
Säätämällä anturit, säiliöt voivat jopa naamioitu auto. Se voi myös säätää sulautua ympäröivään maisemaan.
Kyky johtuu laitteen pieni infrapuna-anturit sijoitetaan ympäröivään säiliöön ja sitten näyttää mallia kuusikulmainen levy, joka parhaiten sopii saatuja tietoja infrapuna, joten se "stealth" täysin.
PL0-01 tankit pienentää myös infrapunasignaaleja jäähdytysjärjestelmän läpi ja hajallaan päästöt diesel 940 hevosvoimaa. On odotettavissa, että tämä kasvu malli lanseerataan varhaisessa taistelu vuonna 2018.
(Daily Mail)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: