Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


CNN: King of Football Pele kuoli

Urheilu ) - CNN on käynnistänyt tietojen avulla jalkapallofanit maailmaa ravistellaan noin Pele kuollut 74-vuotiaana. Monet ihmiset hämmästynyt näitä tietoja, koska aiemmin terve Pele esiintyi televisiossa eikä merkkejä taudin.

CNN uutinen järkytti Pele kuollut
Jalkapallo kuningas Pele
Tämä tieto oli lähetetty virallinen Twitter uuden päivän ohjelmassa esitettiin viime viikolla. New Day on erikoistunut ohjelma laittaa uskottavuutta CNN tiedot olisi katsellut niin paljon kanavia päivittää Twitter uutiset.
Uusi päivä CNN uutinen oli nostettu Twitterissä
Uusi päivä CNN uutinen oli nostettu Twitterissä
Totuus on, että Pele ei menee hyvin ja silti elää hyvin. Viime aikoina hän osallistui kokoukseen, jossa Ronaldo mainoksen Emirates Airlines. Edellinen huhuja suuri katettu Pele kuoli, edustaja kuningas jalkapallo ovat ottaneet yhteyttä CNN pyytää korjauksia.
Tarkistuksen jälkeen, CNN on saanut vääriä tietoja ja poistaa Pele kuoli Twitterissä, ja lähettää korjattu tieto vahvistaa Pele on yhä elossa. Twitterissä, CNN vahvisti se oli heidän vikansa ja valitettavasti tämä on tapahduttava.
Lisäksi edustajat CNN myös kieltänyt mahdollisuutta tilinsä hakkeroitu Twitterissä. En tiedä kuka soitti niin typerää kuin uuteen huomenna on April Fool.
Uusimmat kuvat Pele:
(Mukaan One World)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: