Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Korean Korean tykistö vastauksen, evakuointi saaren

Lisääntynyt jännitteitä Korean niemimaalla ) - meneillään jännitteitä Korean niemimaalla kuoret kun molemmissa sarjoissa. Onko tämä alku välinen sota Etelä-Korea ja Pohjois-Korea?

Yksikköä Korean tykistön porat, kuoritut ja Baengnyeong saari Daeyeonpyeong.
Yksikköä Korean tykistön porat, kuoritut ja Baengnyeong saari Daeyeonpyeong.
Etelä-Korean armeija sanoi sen tuleen jälkeen Pohjois-Korean kranaatteja putosi puolella Etelä-Korean aluevesillä.
Tiedottaja neuvoston Korean yhteinen Chiefs of Staff sanoi: "joukko kuoret potkut Pohjois-Korean vaipui meidän vedet ja me tuleen."
Jos Korean niemimaan tykki
Korean sotaharjoitukset salaisessa paikassa. (Lähde: AFP / VNA)
Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen armeijan yhteisiä harjoituksia rannikolla Pohang, Soul, 374 km kaakkoon.  Pohjois-Korea sanoi, että tämä vuosittaisen valvonnan tarkoituksena on valmistella toimia hyökkäys Etelä-Korea - Kuva: AFP
Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen armeijan yhteisiä harjoituksia rannikolla Pohang, Soul, 374 km kaakkoon. Pohjois-Korea sanoi, että tämä vuosittaisen valvonnan tarkoituksena on valmistella toimia hyökkäys Etelä-Korea - Kuva: AFP
Samaan aikaan, virkamies Etelä-Korean saari Baengnyeong sanoi asukkaat saarella etuvartio evakuoitiin Pohjois-Korea ja Etelä-Korea tykistökaksintaistelupeli kiistellystä merenkulun maailmaa.
Aiemmin Etelä-Korean tiedotusvälineet kertoivat 31/3, Pohjois-Korea on alkanut saavuttaa todellista paloharjoituksia pois länsirannikolla maan, vain tunteja sen jälkeen Pjongjangissa tiedon suunnitelluista Seoul julistaneet sodan ja matkustaa varoituksia lähellä kiistänyt merenkulun maailmassa Keltaisella merellä.
YTN televisiokanava ilmoitti kuoret näyttävät kaatunut pohjoisrannikolla saarella on Korean elantonsa pois Länsi Korean niemimaalla.
Alueella tapahtuu aina kuormittajat tykistökaksintaistelupeli maiden välillä. Loppuvuodesta 2010, neljä eteläkorealaiset tapettiin jälkeen Pohjois-Korean tykistön hyökkäys.
Vuoden 2010 alussa Etelä-Korean sotalaiva upposi lähellä merirajojen maiden välillä ja tappoi 46 ihmistä.
* Jatkamme päivittää lukijoita.
Thien Ly (General)
Korean ilmoitus live-paloharjoituksia lähellä Korea

Korean ilmoitus live-paloharjoituksia lähellä Korea

Pohjois-Korea on ilmoittanut, että se tekee elää ampumisen porat tänään 31/3 lähellä kiistänyt merirajaa Etelä-Korea, Etelä-Korean puolustusministeriö sanoi. "Pohjois-Korea on ilmoittanut ...
On todellakin miehiä pakotetaan Pohjois-Korean Kim Jong Un sama hiustyyli?

On todellakin miehiä pakotetaan Pohjois-Korean Kim Jong Un sama hiustyyli?

Monet uutislähteet ja suurimmissa sanomalehdissä ympäri maailmaa samanaikaisesti ottaa 27,3päivä satunnaisia ​​uutisia Pohjois-Korea: jokainen mieskansalainen tässä maassa oli pakko leikata hiukset tyyli samanlainen ...

 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: