Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Terroristit suorittaneet siviilien joukkomurhan Etelä-Syyriassa - leipureita heitettiin uuneihinsa

Todistajat kertovat al-Qaedaan yhteydessä olevien kapinallisten tappaneen Syyrian eteläosissa eri uskontoihin kuuluvia ihmisiä, kristittyjä ja muslimeja, joista osa on sairaalatyöntekijöitä. Todistajat kertovat lääkäreiden tulleen tapetuksi klinikoilleen ja leipurit oli heitetty keittiöidensä uuneihin.
Lähde: PressTV
Toimittaja: LN
31.1.2014, Verkkomedia.org

 
Terroristit suorittaneet siviilien joukkomurhan Etelä-Syyriassa 
Alueella asuvien mukaan Adran teollisuuskaupungissa operoineet kapinalliset kuuluvat Takfiri-kapinallisiin ja siihen kuuluvaan Jaysh al-Islam ryhmittymään. Mainitut kuuluvat al-Nursa Rintamaan, joiden tiedetään olevan yhteydessä al-Qaedaan.
Ulkomailta kotoisin olevat kapinalliset olivat kiertäneet ovelta ovelle nimilistan kanssa. Listassa olleet tapettiin välittömästi. Lääkäreitä ja sairaanhoitajia tapettiin klinikoilleen. Leipureita heitettiin omiin leipäuuneihinsa.
32 kuolleen joukossa on niin kristittyjä kuin muslimeja.

 

 
Samoihin Syyrian armeijaa vastaan taisteleviin ääriryhmiin kuuluneet kapinalliset olivat tappaneet 190 siviiliä ja ottaneet yli 200 panttivankia länsi-Syyriassa lokakuussa 2013.
Antiokiaan Kirkon patriarkka Gregory Laham III sanoi että noin 1 000 kristittyä on tapettu ja 450 000 kristittyä on lähtenyt kotiseudultaan kolmevuotisen kriisin aikana.
Toimitus @ 31.1.2014 16:01

Ei kommentteja: