Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Pakistan-made drones successfully fight Taliban - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Pakistan tehty drones onnistui taistelemaan Taleban - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video27 helmikuu 2014, 06:50

Pakistan TEHTY ohjukset onnistui taistelemaan talebanien

Pakistan TEHTY ohjukset onnistui taistelemaan talebanien

Tehrik-i-Taliban (TTP) on kärsinyt kauhea isku Pakistanin TEHTY Droonien Tana tiistaina, Yhdysvaltain armeijan asiantuntijat Ja ulkomaisia ​​edustajia vaikuttunut saavutuksia Maan sotilasteknologiaa.

TTP Tavoitteet Tirah Ja Mir Ali hiljattain poistettu, kauhea Isku kattojärjestö, provosoi levottomuuksia alueella.  Talebanin hämmästynyt tehokkuutta iskee päätellen vihollisen radio älykkyyttä hyökkäyksen jälkeen, Islamabad lähteiden MUKAAN.
CIA Päällikkö Brennen on viime aikoina ollut Rawalpindissä, Ja luonnollisesti se Teki Kääntäjänä ihmiset ihmettelevät, JOS Pakistanin armeija Sai älykkyys APUA USA.  Mutta vanhempi ja turvallisuus virkamies selitti SE OLI kohteliaisuus Ja vaati, Etta Pakistan OLI käyttänyt OMAA "parindahs" (linnut) käsitellä islamistien.
Denna lausunnot ovaalin kovia kieltää, KOSKA jo VUONNA marraskuu 2013 Washington välittänyt Puhua asiasta yksityiskohtaisesti, menee pitkälle myöntää Pakistan kaikkein mairitteleva hyväksyntä voisi kuvitella.  "Vuosien valmistelun jälkeen, Strategisesti miehittämättömien ilma öl virallisesti ilmoittanut Gen Ashfaq Kayani Päällikkö Pakistanin sotilaallinen.  Ohjukset, nimeltään "Burraq Ja Shahpar ", EI aseistettu Ja niitä SAA käyttää turhaan valvonnan, armeijan virkamiehet sanoi."
"Se on maamerkki Ja Historiallinen tapahtuma, abscissa ERITTÄIN TEHOKAS voimakerroin on lisätty inventaario asevoimien", Pakistanin armeija sanoi Ja huomautti, Etta tarkkoja tietoja Pakistanin Droonien OLI leijonanosan menestystä.
Brig Muhammad Saad, entinen vanhempi upseeri Pakistanin armeijan tunnusti Pakistanin jo tietynlainen Droonien ennen VUOTTA 2012, mutta hän eivät olleet yhtä kehittyneitä Kuin UUSIA päälle.
Skeptikot väittävät, Etta Pakistanin viela Kääntäjänä opittavaa, JOS Maan armeija haluaa tutkia KAIKKI mahdollisuudet drone tekniikkaa.  Silti jotkut heistä vastahakoisesti merkille, Etta JoPa virtatyyppi junnauksesta voidaan varustaa koruton Aseita, KATSOVAT auttavat Pakistanin joukot päihittää niiden islamistisen vihollisia.
Ulkomaisten edustajia liittoutuneiden maista olivat vaikuttuneita Pakistanin saavutukset KUN viimeksi Esitetty Työn tulokset, virkamies nelipäiväinen kansainvälinen puolustus näyttely Ja Seminar sanoi.  "Heille selvitettiin NOIN UAV (miehittämättömiä ilma), KATSOVAT voidaan virittää Ja on KYKY kuljettaa asetta hyötykuorma."
Virkamies sanoi Pakistan halusi todistaa, Etta Han Voi suojella itseään väkivaltaisuudet Ja terrorismin, erityisesti Hanen liittolaisiaan, kuten Turkki Ja Persianlahden, Ja on todennäköisesti edelleen kehittämiseen drone teknologian tulevaisuudessa.
Venäjän Ääni, thenews.com.pk

Ei kommentteja: