Whatsupic - Viimeaikaiset lehdistössäraportit osoittivat, että Kanadan hallitus antoi uuden identiteetin ja passin Israelin Mossadin salamurhaaja, joka osallistui 2010 murhasta Hamasin sotilaallinen komentaja Mahmud al-Mabhouhin surmaaminen Dubaissa.

Dubai Police / moniste / Reuters
Ilmestys lähtöisin kanadalais-iranilaisen liikemies nimeltään Arian Azarbar. Haastattelussa QMI viraston Azarbar kertoi suhde Trina Kennedy, vanhempi kansallisen turvallisuuden tutkija Passport Kanada, joka kertoi hänelle varjoisa toiminnan tarjota turva Mossad tappaja, jonka todellinen henkilöllisyys on edelleen mysteeri.

Uutinen, että Kanada on edistänyt ja tukenut sionistien Pakoilen lakia, joka on halunnut Dubaissa murhasta ei ole yllätys, ottaen huomioon, että järjestelmä Ottawassa on vähän enemmän kuin nukke Israelin.

Zionisation Kanadan poliittinen ja älykkyys perustaminen tapahtui kauan sitten. Kanadan turvallisuuspalvelut edelleen kissan tassu Israelille ja kotimaan sionistilobbareiden. Yves Englerin kirjan Kanada ja Israel: Building Apartheid , hän dokumentoi laaja siteet Kanadan turvallisuuspalvelun (CSIS) ja Mossad.

Engler osoittaa, miten vuosikymmeniä CSIS'n väijyi ja ahdistellaan palestiinalaista Kanadassa, uhkaa kääntyä heitä sisään Mossad. Virasto myös kerää tiedustelutietoja arabien kanadalaiset ja toimittaa sen Mossad.

Engler kertoo, että suhde menee pidemmälle tiedon jakamista ja sisältää yhteisiä operaatioita.

Mossad rutiininomaisesti käyttää väärennettyjä Kanadan passit salaperäisiä tehtäviä. Yksi tällainen tehtävä oli epäonnistunut murhayritys Hamasin johtaja Khalid Meshal Jordaniassa vuonna 1997.Englerin paljasti, että CSIS ja Mossadin agentit tapasivat päivää ennen bungled toimintaa.

CSIS on hyvin tietoinen Mossadin laittoman käytön Kanadan passien ja on joissakin tapauksissa yrittänyt peitellä sitä.

CSIS: n yhteistyö Mossad olisi nähtävä rikollista osallisuudesta rikoksiin ihmisyyttä vastaan ​​ja rikkoo humanitaarisia periaatteita.Mossad on kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, väkivaltainen terroristijärjestö, joka on täynnä kaikenlaisia ​​juonittelusta ja väärinkäytöksistä. Rogue virasto on pitkä historia vääriä lippu terrorismin sekä murhat korkean tason tavoitteet vieraalla maaperällä.

Dekkarit rekonstruoida Mossad tappaminen Ahmed Bouchiki Lillehammer. Ns. Lillehammer tapaus oli sodanjälkeisen ensimmäinen tunnettu tapaus vieraan valtion kauhua Norja maaperään. Reuters
Heinäkuussa 1973 viidentoista miehen Mossad joukkue murhasi viattoman tarjoilija nimeltä Ahmed Bouchiki Lillehammer, Norja, jälkeen luullen häntä heidän todellinen tavoite, Ali Hassan Salameh, joka väitetysti hallinnoima Münchenin panttivankikriisistä vuotta aiemmin.

Gerald Bull, oikeus, vuonna 1965. Bull oli insinööri ja asekauppias murhasi Israelin tiedustelupalvelun, Mossad, vuonna 1990. Montreal Star-AP
Vuonna 1990 Mossad murhasi Gerald Bull, kanadalainen insinööri, joka oli sopimus Irakin kanssa tuottaa "super ase," tykki kaltainen laite pystyy ammunta asiat oikeisiin ulkoavaruuteen.

Kaikki merkinnät osoittavat, että 1986 Berliinin disco pommitus - jossa kuoli kolme ihmistä ja loukkaantui 230 muut, joista monet olivat Yhdysvaltain sotilaita - oli CIA / Mossadin false-flag operaatio. Kaksi pommitukset epäiltyjä, Musbah Eter ja Mohamed Amairi olivat CIA: n ja Mossadin varat vastaavasti. Entinen Mossadin upseeri Victor Ostrovskii raportoitu teoksessaan Poiketen Deception että erityinen Israelin kommandoyksikön istutettu "Troijan hevonen" laitetta asuinrakennus Libyan Tripoli vähän ennen Berliinin pommitukset, jotta runko Libyaan hyökkäys. Laite lähettää väärennettyjä lähetykset mikä näkyy, että Libyan hallitus on lähettämistä terrori-direktiivejä sen suurlähetystöjä ympäri maailmaa. Tämä Israelin juoni johti Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan aloittaa pommitukset Libyaa vastaan, joka tappoi ainakin 60 ihmistä.

Site of 1986 Berliinin yökerhon pommituksessa (Kuva: AFP / Getty Images)
Osoituksena tästä viimeisin esimerkki Kanadan osallisuudesta Mossadin rikollisuuden, sionistinen ote Kanadan poliittisia, sotilaallisia ja tiedustelupalvelujen perustamisesta on tullut sitäkin ilmeinen.

Kanadan "erityinen suhde" kanssa terrori Israelin valtio on musta tahra historiallinen ennätys tässä maassa.