Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Bank of England & Federal Reserve tiesi & rohkaisemana Massive korko manipulaation Big Banks

Keskuspankit menevät hyvin pitkälle pönkittää maksukyvyttömien pankkien ... ja laittaa huulipunaa sika


Me  totesi  vuonna 2012, että bot Englannin keskuspankki ja Federal Reserve tiesi Libor korko riki skandaalin suuret pankit.
Vastikään julkaissut kokouksen pöytäkirjaan Fedin avomarkkinakomitea vahvistaa, että  Fed tiesi noin Libor korko manipuloinnista.
Ja Bloomberg  ilmoitti  aiemmin tässä kuussa:
Bank of England virkamiehet kertoivat valuutta kauppiaat se ei ollut väärin jakaa lähestyvästä asiakastilausten kanssa kollegansa muissa yrityksissä , käytäntö ytimessä laajentaa koetin väitettyjä markkinoiden manipuloinnista mukaan henkilö, joka on nähnyt muistiinpanoja luovutettiin sääntelyviranomaisten.
***
Myyjiltä joitakin maailman suurimmista pankeista kertoi virkamiesten kokouksessa, että ne jaetaan tietoa yhteenlaskettu tilaukset ennen valuutta asetettiin välitavoitteita, kolme ihmistä, jotka tuntevat keskustelun sanoi.  virkamiehet sanoivat ei ollut politiikkaa tällaisen viestinnän ja että pankit pitäisi tehdä omia sääntöjä, mukaan ihmisiä.


Tämä ei ole mikään pieni asia venyttely totuutta hieman ... Libor korko skandaali oli  suurin taloudellinen skandaali maailmanhistoriassa :
  • Vaikka RBS ja kourallinen muita pankkeja on saanut sakot korkojen manipulointi, Libor on  edelleen  manipuloidaan .Ei ihme ... sakot ovat taskurahaa - liiketoiminnan kustannuksia - ja isot pankit
Yksi tärkeimmistä tavoista, joilla he ovat tehneet niin on kääntää toisinpäin ja jättää  massiivinen rikoksia  ja manipulointia  suurten pankkien.

Washington blogi

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: