Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Amerikkalaisilta Stasi poliisivaltio tuijottaa meitä Face

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts | lauantai, 22 helmikuu 2014, 20:32 Peking
 American sheeple kiinni päänsä pensaaseen, olevinaan strutseja 
Huomautus: Herra tarina on todennäköisesti huijausta, mutta se on kuitenkin kaappaa totuus tilanteesta. 
Amerikkalaiset veronmaksajat ovat rakentaneet koko kaupungin Virginiassa niin, että Pentagon, voi harjoitella miehittää Amerikan kaupunkien ja laskemisen protestit Yhdysvaltojen citizens.http://www.prisonplanet.com/us-army-builds-fake-city-in-virginia-to-practice-military-occupation.html
Tämä väärennös kaupunki on koulutus maaperää opin hahmoteltu vuotanut Yhdysvaltain armeijan dokumentti  http://info.publicintelligence.net/USAMPS-CivilDisturbanceOps.pdf  joka kuvaa miten sotilaat kouluttamiseen kukistamaan kotimaan häiriöitä ja prosessi vankien vangitseminen leireillä, jossa vankeja uudelleen koulutettu arvostaa Yhdysvaltojen politiikkaa.
Jos tilanne on "äärimmäisen välttämättömyys" koulutus käsittää tappavaa voimaa: "Varoitus laukaus ei ammuta. Kun aseen purkautuu se tulee potkut tarkoituksenaan tekee henkilö (t) at joille se päästetään kykene jatkamaan tätä toimintaa tai kurssin käyttäytymistä. "Kouluttajat tarkkailemaan kursseja kuvaamaan perustuslaillisiin kuten" kotimainen ääriaineksia. "
Onko tässä presidentti Yhdysvalloissa, joiden virkavalan on puolustaa Yhdysvaltain perustuslain vihollisia vastaan ​​koti-ja ulkomaisia, kotimaisia ​​ääriliikkeitä? Onko pelko pidätti Homeland Security as kotimaan ääri syy Obama kieltäytyy puolustaa perustuslain Yhdysvalloissa?
Army koulutetaan kotimaan poliisin tehtäviä, jotka ovat vastoin Posse Comitatus laki, joka estää käytön sotilaallisen kotimaan lainvalvontaviranomaisten, toinen osoitus siitä, että Washington ei kunnioita maan lakeja ja että Obama ja hänen "Oikeus" laitos ei ole aikomusta panna maan lakien tai noudata perustuslakia.
Missä on median meteliä? Missä ovat oikeustieteellisten tiedekuntien? Missä on Congress?Hallitus, joka ei ota huomioon maan lakeja on sekä maanpetoksellisten ja tyrannimainen. Silti, ei Peep "vapaa ja rohkea."
Yhdysvaltain hallitus ja sen nukke ylimääräisiä, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, ovat kääntyneet kostamaan vastaan ​​ilmiantajien ja heidän asianajajia.
Bradley Manning on vankilassa, Julian Assange rajoittuu Ecuadoran suurlähetystössä Lontoossa ja Edward Snowden on alle Venäjän suojaa tyrannimainen Yhdysvaltain hallituksen. Jessellyn Radack, asianajaja, joka edustaa Snowden oli äskettäin pidätettiin ja kuulusteltiin uhkaava tavalla Lontoon Heathrow'n lentokentälle.  http://rt.com/news/snowden-lawyer-heathrow-airport-346/ 
Washington on opettanut sen British vasallivaltioon miten matkia Washington Gestapo tavoilla.
Viimeisimmät paljastukset rikollista toimintaa amerikkalaisilta National Stasi Agency tulee vuotanut NSA asiakirja, joka osoittaa, että Stasi virasto katsoo Wikileaks Julian Assange on "ilkeä ulkomainen näyttelijä" ja käynnisti "kansainvälistä pyrkimystä keskittyä oikeudellisesta osa kansallisia voimaansa ei-valtiollisten toimijoiden Assange, ja ihmisen verkoston, joka tukee Wikileaks. "On selvää, Gestapo on ovella.
RT kertoo: "NSA ei ollut yksin sen lakaistaan ​​vakoilusta ilmiantoja organisaatio. Se myös värväsi kumppaneitaan Five Eyes vakoilusta verkon (UK, Uusi-Seelanti, Australia ja Kanada) sekä muita kansoja.
Asiakirjoissa vuodelta 2010 elokuusta, USA kehotti 10 muiden maiden joukkoja Afganistanissa harkita painamalla rikossyytteet Julian Assange - "perustaja kelmi Wikileaks Internet-sivuilla ja vastuussa luvattomasta julkaisemisesta yli 70000 luokiteltujen asiakirjojen kattaa sodan Afganistan. '"  http://rt.com/news/wikileaks-assange-calls-prosecutor-526/ 
Toisin sanoen lehdistönvapaus? Emme tarvitse mitään haisevaa lehdistönvapautta. Meillä on presstitute paina-tv-verkoissa, New York Times, Washington Post, National Public Radio ja kaikki muu virallisesti hyväksytty Ministry of Propaganda.
Julian Assange totesi, oikein "NSA ja sen UK rikoskumppaninsa osoita kunnioitusta oikeusvaltion."

Wikileaks asianajaja, tuomari Baltasar Garzon, tavoittelija Pinochetin, oli sanoa: "Paradoksaalista on, että Julian Assange ja Wikileaks organisaatio hoidetaan uhkana sen sijaan, mitä he ovat: toimittaja ja media organisaatio käyttävät heidän perusoikeus vastaanottaa ja levittää tietoja sen alkuperäisessä muodossa, vapaa laiminlyönnistä ja sensuurin vapaa puolueiden etua, vailla taloudellisia tai poliittisia paineita. "
Mitä on tapahtunut, että selittää muutosta Britanniassa ja kaikki sen entisen Englanti siirtomaiden-Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti-into Gestapo Stasi valtioita? Nämä ovat maita parhaiten tunnettu historiallisesti kotimaiselle kansalaisvapauksia ja oikeusvaltion periaatetta, riippumatta niiden hoito niiden alkuperäiskansojen ja jos Englannissa hänen ei-valkoisia pesäkkeitä. Alkuperäinen luovuttamista oli alkuperäiskansojen.
Nyt nämä hallitukset ovat kääntäneet niiden own.Today hallituksia Yhdysvallat, Britannia, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti (Five Eyes) katso siviili vapauteen ja vastuullisuuteen kansalaisiaan lain uhkina itselleen, ja hallitukset ovat päättäneet kitkeä uhkia. Historiallinen mailla vapauden luopuneet vapauden ja tulla Stasi toteaa.
Mitä on tapahtunut Yhdysvalloissa ja Britanniassa on, että rikos-ja maanpetoksellisten tekoja sekä hallitusten on tullut niin äärimmäistä, että hallitusten täytyy tuhota kansalaisyhteiskunnan vapaus suojellakseen itseään altistumiselta. Kun kuulet "kansallisen turvallisuuden" vedota, tiedät, että hallitus peittelyyn rikoksiaan ja sen valheita.
Rikollinen luonne sekä Yhdysvaltain ja Ison-Britannian hallitusten on nyt tunnustettu muun maailman, jopa osti-ja-maksettu Naton nukke valtiot, Ranska ja Saksa. Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Francois Hollande keskustelevat luomista Euroopan tietoliikenneverkon turvaamiseksi eurooppalaisten viestintää NSA ja Google, Facebook ja muut Yhdysvaltain viestintätekniikan yritykset, jotka häpeämättömästi yhteistyötä NSA: n vakooja verkon junior jäseniä Stasi. Brasilian ja Etelä-Amerikka on edessään sama haaste puolustaa viestintää Washington National Stasi Agency.
NSA vakoilee ulkomaisten yritysten eduksi amerikkalaisia, ja se vakoilee Yhdysvaltain asianajotoimistot edustaessa asiakkaitaan vastaan ​​Yhdysvaltain hallitus. New York Times raportoi äskettäin, että korruptoituneet Australian vasallivaltioon on työskennellyt NSA varastaa yksityisen viestinnän Yhdysvaltain asianajajien kanssa asiakkaitaan Indonesian hallituksen mukana kauppariitaan Washington. "  http://on.rt.com / vw8d8v 
Toisin sanoen, NSA vakoilee auttaa Yhdysvaltain hallitus vallitsevan taloudellisen oikeusjuttuja vastaan, mutta vakoilu on perusteltua nimissä olematon "terrorismin uhka." Terroristi on NSA.
Ja luulit Washington on vain vakoilee "terroristeja", jotta ne eivät "tappaa meidät tänne."
On mahdotonta maalata kuvan enemmän laiton hallitus kuin Washington on 
maalattu itse.
Jos se ei ole huijausta, se otti poplaulaja, Herra, julistaa hänen Grammy hyväksymistä puheen viime kuussa, että keisari ei ole vaatteita: "Planet Earth on hoitaa psykopaatteja, jotka piiloutuvat liukas markkinointi," vapautta "propaganda ja "talouskasvu" retoriikkaa, kun he rakentaa globaali järjestelmä yhtiöitettiin totalitarismin.
Kuten amerikkalainen toimittaja Chris Hedges on tunnistettu, yritysten totalitaarisen ydin viihtyy sisällä kuvitteellinen demokraattisen kuori. Tämä ydin tuottaa "ylösalaisin" totalitaarinen valtio, että harvat tunnistaa, koska se ei näytä kuin Orwellin maailma Yhdeksäntoista Kahdeksankymmentä-four.This yritysten totalitaarisen ydin leviää ulospäin Amerikasta. Planet Earth on nopeasti militarisoidaan mukaan maailman suurimpien ja merkittävät valtiot, mukaan lukien niiden poliisivoimat.
Samaan aikaan valtion valvonta on tulossa yleinen ja kidutus on ulkoistettu gulags.”http://snoopman.wordpress.com/2014/02/06/lordes-suppressed-grammy-award-acceptance-speech-full-transcript-26-january-2014/ 
TV-kanavat sensuroitu hänen puheensa ja leikkaa se pois korvaamalla äänitetyt content. http://snoopman.wordpress.com/2014/02/06/clipping-queen-bees-wings-lordes-real-grammy-speech-suppressed/ 
Tämä on erittäin suuri tuotanto huijausta. Hämmästyttävä määrä luovuutta ja tuotannon vaivaa meni se. Yhä meidän todellisuus koostuu keksitty uutisia, onko hallituksen tai Internet.
Katkaisemalla Herran puhe, mediamogulit näkyvät osoittautumassa totuuden hänen sanansa.Amerikkalaiset eivät saa käsitellä. Dolts saattaa herätä.
Amerikkalaiset tulisi ottaa huomioon, että itse asiassa media on vartiossa, valmistetaan esimerkiksi varoitusajalla tukahduttaa sananvapautta. Washington on aina niin ilo tukea mielenosoittajia Ukrainassa, jotka witlessly auttavat Washington horjuttaa maansa, mutta ei protesteja kotona kiitos.
Jos Herra tarina on huijausta, se on kuitenkin kaappaa totuutta tilanteesta. Ja useammalla kuin yhdellä tavalla. Kuten eräs lukija sanoi, "sisältöä, että muut kuin puhe voi olla totuudenmukainen, mutta näette, että on mitä he tekevät - sekoittamaan totuuden, fiktio ja satiiri kaikki yhdeksi homma niin näytämme tyhmät eikä enää tiedä mitä uskoa. "
Kanssa Pentagonin rakennukseen fake kaupungeissa sotilaat purkaa harjoitellessaan vastaiseksi miehityksen käytäntöjä, jotka ovat meille luvassa kotimaassakin, Alex Jonesin ennusteita siirtyä pois valtakunnan salaliittoteorioita. Washington on vihdoin huomannut, että siirron tulos keskiluokan työpaikkoja offshore on Amerikan väestöstä vailla tulevaisuutta. Gerald Celente sanoo, kun ihmisillä ei ole mitään menetettävää, he menettävät sen. Yhdysvaltain armeija valmistautuu kun amerikkalaiset voi ottaa sitä enää.
Samaan aikaan Washington jatkaa teeskentelyä Amerikan maa "vapauden ja demokratian" ja "huoli ihmisoikeuksista" blah-blah-blah. Ihmiset ympäri maailmaa, lukuun ottamatta maksettu mielenosoittajia Länsi-Ukrainassa, eivät enää kuuntele paskaa virtaa Washington ja sen presstitute media.
Huom: Tämä lukija Saksassa: "Viime vuonna vihreän puolueen valittivat Saksan oman koulutuksen alalla ja kaupunki. Se on lähellä Magdeburg ja, kuten viime vuonna, heillä on suunnitelmissa lisätä metroasemalta ja odottaa saavansa 500 rakentamaa rakennusta 2017, mukaan lukien korkea nousee, köyhillä asuinalueilla ja teollisuuden districts.Its virallinen nimi on Gefechtsübungszentrum, Guz tai Combat Training Center . Se sijaitsee 232 neliökilometriä käytännön syistä (30 km pitkä ja 12 km leveä) ja maksaa 100 miljoonaa euroa! tai 40000000 dollaria enemmän kuin US-versio. "

Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjansa,  pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja talous purkaminen West  on nyt saatavilla

http://www.paulcraigroberts.org/
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: